INTELLIGENS ÖSSZJÁTÉK.

BMW eDrive és BMW ConnectedDrive.

BMW iPerformance

INTELLIGENS ÖSSZJÁTÉK.

BMW eDrive és BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENS ÖSSZJÁTÉK.BMW eDrive és BMW ConnectedDrive.

Mindig maradjon összeköttetésben BMW iPerformance autójával: okostelefonja (iOS vagy Android) segítségével nemcsak a BMW Remote Services olyan szolgáltatásai érhetők el, mint például távvezérelt zárás, hanem bizonyos hibrid-specifikus funkciók is. Mindennek köszönhetően Ön tiszta képet kaphat BMW iPerformance autójának fogyasztási és hatékonysági adatairól. Minden helyzetre van megfelelő BMW szolgáltatás, amely az Ön rendelkezésére áll az autóban – és azon kívül is.

MY BMW REMOTE APPLIKÁCIÓ.

Mindig maradjon összeköttetésben eDrive hajtáslánccal ellátott BMW-jével: az elektromobilitás kora újfajta szabadság élményével ajándékozza meg Önt. A My BMW Remote applikáció segítségével például Ön tetszőleges helyről vezérelheti BMW eDrive autójának bizonyos funkcióit és juthat információkhoz egyebek mellett a töltöttségi szintet és az elektromos hatótávolságot illetően. Amennyiben pedig BMW eDrive járműve töltőállomáshoz csatlakozik éppen, távirányítással vezérelheti a töltési folyamatot. Ily módon Ön meghatározhatja azt az időpontot, amelyre BMW eDrive autójának teljesen feltöltött és előkondicionált állapotban kell lennie. Az előkondicionálás optimalizálja a teljesítményt és a hatótávolságot. A navigációs célok – például a töltőállomások – közvetlenül a járműbe továbbíthatók. Önnek mindemellett lehetősége van arra is, hogy az alkalmazással kielemeztethesse vezetésének hatékonyságát.

BMW iPerformance szolgáltatások a navigációhoz.

A szisztematikus hatékonyság egyet jelent a szisztematikus hálózati összeköttetésekkel. A töltöttségi szintet és az elektromos hatótávolságot Ön bármikor láthatja a járműben. Úti célja biztonságos elérése érdekében pedig vegye igénybe a navigációhoz rendelkezésre álló iPerformance szolgáltatásokat. A navigációs térképen fel vannak tüntetve a szabad töltőállomások, így Ön gyorsan és kényelmesen feltöltheti BMW iPerformance járművét, miközben úton van.