BÁRMILYEN ESHETŐSÉGRE.

BMW Vészhívás.

Utazás a lehető legnagyobb biztonságban. Ön minden útja alkalmával nyugodtan rábízhatja magát a BMW-jében található biztonsági eszközökre. Ettől függetlenül természetesen bármi megeshet. Amennyiben bekövetkezne a legrosszabb, a vészhívás funkció automatikusan gondoskodik a segítségről. Így tehát gyorsan pörögnek az események, ha valami történne Önnel.

AZONNALI SEGÍTSÉG VÉSZHELYZETBEN.

A vészhívás mind manuális, mind automatikus segélyhívást lehetővé tesz. Amikor a jármű Magyarország területén vagy egy BMW Connected országnak nem minősülő másik országban tartózkodik – továbbá, ha a BMW vészhívás szolgáltatás (SA6AC) kikapcsolásra került, akkor a BMW Connected országokban is –, kizárólag hangkapcsolat hozható létre közvetlenül a helyi segélyhívó számmal (112) a helyi nyelven, de sem adatátvitelre, sem a jármű helyzet-meghatározására nem kerül sor.
Azon ügyfelek számára, akik esetében a BMW vészhívás (SA6AC) szolgáltatás nem került kikapcsolásra, és akik éppen az úgynevezett BMW Connected országokban tartózkodnak, a vészhívás szolgáltatás BMW intelligens vészhívásként működik, amelynek használatához szükség van a gépjármű beazonosítására és helyzetének meghatározására, a segítségnyújtáshoz szükséges információkat pedig továbbítani kell az illetékes segélyhívó központba. A BMW intelligens vészhívás BMW Connected országokban történő alkalmazása során a használó igényeit és a kívánt adatokat is továbbítják a BMW által a szolgáltatások végrehajtására felhatalmazott szolgáltatóknak. A kommunikációra angol nyelven kerül sor.

BMW Vészhívás.

Ismerkedjen meg a felszereltséggel a film segítségével.

A LEGNAGYOBB LELKI NYUGALOMMAL.

A vészhívás szolgáltatás a BMW Connected országokban BMW Intelligens vészhívásként működik: a gépjármű szenzorai által súlyosnak érzékelt baleset esetén a rendszer kapcsolatot (beleértve az adatátviteli kapcsolatot is) létesít a BMW részéről eljáró szolgáltatóval, aki angolul meggyőződik róla, hogy a hívás valóban vészhelyzet miatt indult-e. Amint erről meggyőződött, konferenciahívást létesít a helyi 112-es segélyhívó számmal. Ezzel párhuzamosan angol nyelven, szóban továbbítja a nyilvános segélyhívónak a gépjárműből kapott adatokat. A BMW intelligens vészhívás szolgáltatás nem érhető el magyar nyelven.