VÁGJUNK BELE.

ConnectedDrive Services.

A BMW ConnectedDrive világának kulcsát a ConnectedDrive szolgáltatások opcionális felszereltség jelenti, amely az intelligens szolgáltatások és applikációk széles palettáján keresztül információt és szórakoztatást kínál útja során. A felszereltség segítségével összekapcsolódhat mindennel, amit fontosnak tart.

Read more

EGY OPCIÓ, SZÁMTALAN LEHETŐSÉG.

A ConnectedDrive Services opcionális felszereltséggel Ön nemcsak számos szolgáltatáshoz, hanem az innovatív A4A (Apps for Automotive) technológiához is hozzájut. A felszereltség lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a BMW-jében, a jármű vezérlési koncepciójának igénybe vételével, kényelmesen használhasson számos okostelefonos alkalmazást. Így mindennap új szolgáltatást élvezhet: felfedező útra indulhat, tippeket kaphat az utazáshoz, magával viheti az irodáját vagy gondtalanul szórakozhat a BMW-jében. Az alább felsorolt felszereltségek mind a BMW ConnectedDrive szolgáltatásokhoz tartoznak, azok elérhetők az Ön számára. Merüljön hát el a BMW ConnectedDrive sokszínű világában.

ConnectedDrive szolgáltatások.

Ismerkedjen meg a felszereltséggel a film segítségével.

KERESÉS. TALÁLAT. FELFEDEZÉS.

A My Info/ Send to Car segítségével küldje el autójába a legfontosabb címeket, telefonszámokat vagy rövid üzeneteket. (Mindehhez szükség van a BMW ConnectedDrive ügyfélportálon való regisztrációra. A portál jelenleg nem érhető el Magyarországon). A ConnectedDrive szolgáltatásokkal minden lehetséges. Legyen állandóan naprakész, és élvezze minden egyes utazását.
Hogy biztosan megtalálja, amit keres:

UTAZZON KELLEMESEBBEN, ÉRKEZZEN MEG PIHENTEBBEN.

Az utazás több, mint eljutni a célig – minden utazás egy élmény. Szeretne többet megtudni az útvonalról vagy az úti céljáról? Az Ön BMW-je ismeri a legvonzóbb helyeket, tájékoztatja a várható időjárásról és az útba eső látnivalókról. A ConnectedDrive szolgáltatások opcionális felszereltség tökéletes alkalmazásokat kínál az utazáshoz és a navigáláshoz.


Eszközök, amellyel még jobban élvezi majd az utazást:

 • BMW Routes

  A www.bmw-route.com oldalon megtalálja számos európai ország ajánlott útvonalait. Minden útvonal saját karakterrel rendelkezik a profil, a domborzati viszonyok és a megállók alapján – a hangsúly bizonyos esetekben a különlegesen technikás kanyarokon, máskor pedig az érdekes épületeken vagy a múzeumokon van. Minden javasolt útvonalat a lehetséges megállókkal kapcsolatos részletes információk és képek egészítenek ki, de nem hiányoznak a étterem- és szállástippek sem. Az adatokat letöltheti számítógépére, majd USB-n keresztül importálhatja autója navigációs rendszerébe*.

  *Csak a BMW ConnectedDrive Ügyfélportál bevezetése után elérhető.

 • Előfeltételek/elérhetőség

  Előfeltételek:

  • ConnectedDrive szolgáltatások kiegészítő felszereltség

  Elérhetőség:

  • ez a szolgáltatás kizárólag Európában érhető el

AZ ÖN MOBIL IRODÁJA.

A BMW ConnectedDrive beköltözteti az irodáját a BMW-jébe. Helyezze hát kényelembe magát, és állítsa fel irodáját az autójában. A BMW ConnectedDrive jóvoltából Ön e-maileket fogadhat, olvashat és válaszolhat meg (BMW ConnectedDrive ügyfélportálon való regisztrációt követően). Diktáljon le, majd küldjön el üzeneteket. Vagy szinkronizálja adatait a járművel. Ami pedig a nagyvilág eseményeit illeti: BMW-je tisztában van azzal, hogy mi érdekli Önt, és útközben, az audiorendszeren keresztül felolvassa a legfrissebb híreket. Az említett funkciók a BMW ConnectedDrive Services részei.
Szolgáltatások, amelyeknek köszönhetően nem marad le semmiről:

 • Üzenetdiktálás

  Vigye magával mindenhová az irodáját: útközben diktálja le e-mailjeit és szöveges üzeneteit. Az új diktálás funkciónak, valamint a Nuance® által biztosított beszédfelismerésnek köszönhetően hangosan kimondott üzeneteit leírt szöveggé változtathatja át. Így útközben Ön valóban a lényegre összpontosíthat – azaz a forgalomra.

ZENE ÉS SZÓRAKOZÁS.

Mialatt úton van a BMW-jével, rengeteg felfedezni való vár Önre. A zenei alkalmazások jóvoltából például meghallgathatja az adott helyzethez leginkább illő dalt. Mindegy, hogy munkába igyekszik, vásárolni megy vagy vakációzni indul, immár lehetősége van arra is, hogy összeállítsa a saját rádióállomását, válogasson a hangos könyvek széles kínálatában, vagy streamelje a saját zenéit – mindezt a ConnectedDrive szolgáltatások kiegészítő felszereltség teszi lehetővé.


Alkalmazások, amelyek gondoskodnak arról, hogy meghallgathassa a pillanathoz illő zenét:


AUPEO! Personal Internet Radio, webrádió, snippy, Deezer, TuneIn, Napster, Audible, Spotify és még továbbiak, iHeart Radio applikáció. A kínálat országonként eltér, kérjük érdeklődjön hivatalos BMW Márkakereskedőjénél!

 • Elérhetőség
  • a ConnectedDrive szolgáltatások kiegészítő felszerelés kizárólag a Professional vagy a Business navigációs rendszerrel, vagy a Professional rádióval együtt érhető el
   
  • az itt szereplő termékek elérhetősége országonként és BMW modellenként változhat

KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATOK.

 • Előfeltételek/elérhetőség

  Előfeltételek:
  • A BMW Connected alkalmazás a ConnectedDrive Services kiegészítő felszereltség része. Utóbbi felszereltség megléte előfeltétel a következő funkciók használatához: Twitter, naptár, webrádió, hírek, ECO PRO Analyser. A BMW Connected app ingyenesen letölthető az App Store-ból vagy a Google Play™ áruházból.
  Elérhetőség:
  • a ConnectedDrive Services kiegészítő felszereltség kizárólag a Professional navigációs rendszerrel, a Business navigációs rendszerrel vagy a Professional rádióval együtt rendelhető meg
  • az itt szereplő funkciók és szolgáltatások nem minden országban és BMW modellhez érhetők el

VEZETŐI PROFILOK.

Üléspozíció, hőmérséklet, vezetőt segítő rendszerek, az Ön kedvenc rádióállomása, valamint névjegyzékének adatai: amikor Ön helyet foglal BMW-jének vezetőülésében, valószínűleg akkor is otthon szeretné érezni magát az autóban, ha nem minden nap vezeti azt. Ez az óhaj igen egyszerűen teljesíthető a vezetői profilok segítségével. A kesztyűtartóban lévő USB-csatlakozó segítségével letöltheti az USB-pendrive-ján tárolt összes személyes adatát és a beállításokat, amelyeket azután újra és újra visszatölthet a járműbe, amely akár egy másik BMW is lehet – így tényleg csak pillanatok kérdése, és máris minden úgy lesz, ahogyan Ön szeretné. Ragaszkodjon egyéni beállításaihoz – mindig és mindenütt.