KÜLÖNLEGES, CSODÁS ÉS MEGKAPÓ: AKTUALITÁSOK A MOBILITÁS JÖVŐJÉBŐL.

Feltett szándékunk, hogy a következő 100 esztendő mobilitásáról szóló történet meghatározó részeit ugyanúgy mi írjuk majd, mint ahogyan azt tettük az előző évszázadéval. Éppen ezért elhatároztuk, hogy a következő hónapokban a www.next100.bmw weboldal felületén megosztjuk Önnel a vonatkozó fejezeteket. A cikkek visszatekintenek a BMW elmúlt 100 évére, illetve bemutatják azokat a technológiákat és innovációkat, amelyek döntő hatással vannak a holnap mobilitására – mindemellett az oldalon feltűnnek majd a BMW VISION NEXT 100-zal és a BMW Group Future Experience világturnéval kapcsolatos exkluzív videók és fotók is.

Bővebben
KÜLÖNLEGES, CSODÁS ÉS MEGKAPÓ: AKTUALITÁSOK A MOBILITÁS JÖVŐJÉBŐL.

LEGENDÁS BMW MODELLEK: MÉRFÖLDKÖVEK A VEZETÉSI ÉLMÉNY ELMÚLT 100 ÉVÉBŐL.

A vezetési élmény 100. születésnapját ünnepeli. Kattintson rá a BMW történelmi mérföldköveire, és fedezze fel a vezetési élményt, amely mindig is kiemelte a sokaságból a BMW járműveit.

Bővebben

LEGENDÁS BMW MODELLEK: MÉRFÖLDKÖVEK A VEZETÉSI ÉLMÉNY ELMÚLT 100 ÉVÉBŐL.

„Egy álom az Isar partjáról: a BMW 507.”

Az 1955. évi IAA nemzetközi autókiállításon a BMW bemutatta minden idők egyik legszebb autóját, a BMW 507-et. Az Albrecht von Goertz által megálmodott, elegánsan lekerekített vonalak, az izmosan domborodó első kerékjárati ívek és az oldalkopoltyúk nemcsak a korabeli autószerelmeseket nyűgözték le, hiszen e dizájnjellegzetességek még ma is megtalálhatók a BMW logóját viselő roadstereken.
Bővebben

Korának legendás úttörője: a BMW 2002.

Amikor 1966-ban megkezdődött a 02-es sorozat szériagyártása, a vezetés élménye meghódította a sportos kompakt középkategóriát. Különösen az 1968-as BMW 2002 vonult be a történelembe összetéveszthetetlen dizájnjával és kiegyensúlyozott motorjával.
Bővebben

Újrakevert génállomány: BMW X6.

A 2007-es IAA nemzetközi autókiállításon a BMW leleplezte a világ első Sports Activity Coupéját. A szóban forgó modell a BMW Concept X6 tanulmány volt, amely a SAV-ok és a kupék jellegzetességeit ötvözte. A sorozatgyártású modell, a BMW X6 második generációja 2014 óta uralja az utakat.
Bővebben

Minden családot mozgat valami. A mi esetünkben ez a valami egyetlen betű: M.

Erőt sugárzó megjelenés. Kompromisszumokat nem ismerő dinamizmus. Maximális vezetési élmény. Ezek az értékek azok, amelyeket a BMW M képvisel – és ezen értékek egyik legújabb megtestesülése a BMW M4 Coupé. Műszaki értelemben, a dizájn tekintetében és különösen az úton ez az autó lehetségessé teszi a korábban elképzelhetetlent.
Bővebben

A következő generáció: maga a forradalom. A BMW i8.

Két adat, amely forradalmasítja a teljes járműszegmenst: 4,4 másodperc, 2,1 liter. A BMW i8 egy sportautó, amely egy kompakt jármű fogyasztásával rendelkezik. A modell egy olyan korszak előfutára, amelyben a „prémium” jelző kiérdemlésének immár a fenntarthatóság is feltétele lesz.
Bővebben

ÚTRA FEL.

ÚTRA FEL.

MAGA A LUXUS.

BMW Individual 7 THE NEXT 100 YEARS.

MAGA A LUXUS.

BMW Individual 7 THE NEXT 100 YEARS.