AZ X7 CONCEPT iPERFORMANCE.

Tér az ihlető gondolatoknak.

AZ X7 CONCEPT iPERFORMANCE.

Tér az ihlető gondolatoknak.

AZ X7 CONCEPT iPERFORMANCE.Tér az ihlető gondolatoknak.

A BMW Concept X7 iPerformance az autók világában fellelhető luxus kvintesszenciája. Egy olyan innovatív járműről van szó, amelyet korszakalkotóan új dizájn és a gondolatokat szárnyalásra késztető megjelenés jellemez. Mindezen erényekhez pedig hihetetlen térkínálat és kényelem társul. Ebben az autóban tehát minden együtt van egy igazi nagybelépőhöz.

MINDEN EGYÜTT VAN EGY IGAZI NAGYBELÉPŐHÖZ.

A hatásos megjelenés a karizmán múlik: a BMW Concept X7 iPerformance látványosan bizonyítja ennek igazát, bármilyen szögből is nézzük. Tekintélyes méretei ellenére a lenyűgöző megjelenésű autó karcsúnak és rendkívül agilisnak hat. E hatás egyebek mellett a keskenyített farnak, valamint az előrehaladást kifejező, dinamikus dizájnvonalaknak köszönhető. A tekintélyt parancsoló, függőlegesen álló vesék, a hatalmas légbeömlő nyílások és az elegánsan kihangsúlyozott felületek együttesen modernné és rendkívül határozottá teszik az összképet, amely valódi nagyszerűséget és pompát sugároz.

„A BMW Concept X7 iPerformance luxus és modern benyomást kelt diszkrét stílusával és a legnagyobb aprólékossággal kidolgozott részleteivel.”
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design vezetője

MINDENHONNAN LENYŰGÖZŐ.

A BMW X7 Concept iPerformance belső tere.

MINDENHONNAN LENYŰGÖZŐ.

A BMW X7 Concept iPerformance belső tere.

Ami már az ajtók kinyitásakor egyértelművé válik: a BMW Concept X7 iPerformance minden tekintetben új mércét állít. A beszállókat éterien finom fények fogadják, amelyek interaktív effektusaikkal egész úton elkísérik őket. A nagyméretű ablakok és az első szélvédő folytatásának tekinthető panoráma üvegtető együttese semmi máshoz nem hasonlítható térérzetet teremt, amely tele van exkluzivitással és nyitottsággal.

STÍLUS KÉRDÉSE.

Egy hely, amelyet kifejezetten Önnek szántak: tapasztalja meg a luxus és a kifinomultság új dimenzióját a BMW Concept X7 iPerformance segítségével. A tökéletességre törekvő mesterek keze nyomát magán viselő belső tér a legmagasabb szintű kényelemmel és térkínálattal fogadja az utasokat, függetlenül attól, hogy melyik ülőhelyet választják. A modern, letisztult dizájn, a kiváló minőségű anyagok és a legfinomabb bőrkárpit a nagyszerűség és a fényűzés atmoszféráját hozzák létre.

ÖNÁLLÓ SZEMÉLYISÉG. ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A NAGYVILÁGGAL.

A BMW Concept X7 iPerformance digitális szolgáltatásai.

ÖNÁLLÓ SZEMÉLYISÉG. ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A NAGYVILÁGGAL.

A BMW Concept X7 iPerformance digitális szolgáltatásai.

A BMW Concept X7 iPerformance látnoki módon tekint a jövőbe, új mércét állítva a hálózati kapcsolatok és a digitális szolgáltatások terén. Az innovatív kezelői felület gondoskodik arról, hogy az utasok mind a külvilággal, mind pedig egymással zökkenőmentes kommunikációt folytathassanak saját képernyőiken. Az egyik, különösen látványos fénypont: az üzenettovábbítást az utastér hátsó traktusából az ajtók mentén előrefutó, interaktív fénycsíkok jelzik.

FEDEZZE FEL A BMW LUXUS KATEGÓRIÁT.

FEDEZZE FEL A BMW LUXUS KATEGÓRIÁT.

KIFEJEZETT TEKINTÉLY.

KIFEJEZETT TEKINTÉLY.