VADNAK SZÜLETETT.

Az új BMW Concept Z4.

VADNAK SZÜLETETT.

Az új BMW Concept Z4.

Vadnak született.Az új BMW Concept Z4.

Amikor a határtalan szabadság önfeledt vezetési élménnyel találkozik: az új BMW Concept Z4 szakít a megszokásokkal és a nyitottság egy teljes új dimenzióját tárja fel. Egy roadster, amely tényleg az útra termett, és amelynek dizájnja minden látószögből erőt és sportosságot sugároz. Egy roadster, amely nem ismer határokat, és amellyel minden egyes elindulás egyenlő a határtalan élvezetekbe való alámerüléssel.

VALLJON SZÍNT.

A konvencióknak semmi keresnivalójuk ebben a roadsterben. Az új BMW Concept Z4 hátat fordít a status quónak, és olyan magasságokba emeli a vezetési élményt, hogy az az élet nélkülözhetetlen sójává válik. Az Energetic Orange külső fényezés látványosan irányítja rá a figyelmet az izomtól duzzadó hajlatokra – és a tekintetek kereszttüzébe állítja az autót, járjon az bárhol. A lapos, mélyen ülő orr-rész már első pillantásra egyértelműen kifejezi az előrehaladás iránti vágyat és a sportos ambíciókat. A jármű eggyé válik az aszfalttal, mutatva, hogy felkészült az újabb utak felfedezésére. Mindig egyetlen cél hajtja: az, hogy színtiszta vezetési élményt nyújtson.

„BMW Concept Z4: a négy keréken járó abszolút szabadság.”
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design senior alelnöke.

SZÁGULDJON SZABADON.

Az új BMW Concept Z4-ből nyitottság és zabolátlanság árad. Egy olyan roadsterről van szó, amelyet erős karakter, látványos külső megjelenés és magabiztosság jellemez. Minden egyes részlet a sportosság és a szabadságvágy kifejezője. Az elöl látható légbeömlők és a motorházfedélen kialakított, markáns légkivezető nyílások a sebesség, valamint az áramló levegő iránti olthatatlan vágyról árulkodnak. Ugyanez vonatkozik a mélyen ülő vesékre, amelyek exkluzív sportosságot árasztanak magukból méhsejtszerű struktúrájukkal, valamint újdonságnak számító hálós betétjeikkel. Új BMW Concept Z4: maga a legőszintébb módon kinyilvánított függetlenség.

BELTÉR, HATÁROK NÉLKÜL.

Az új BMW Concept Z4 belső terében a minimalista stílus és az excentrikusság ad egymásnak randevút. Semmi sallang, semmi kuszaság – ehelyett minden a vezető felé fordul és a színtiszta vezetési élményt szolgálja. Hűen fejezik ki e törekvést az egymástól eltérő színű sportülések: míg a vezető ülésének puritán feketéje sportosságot sugároz magából, addig a jobb első ülés narancsszínű nubukbőr kárpitja azt fejezi ki, hogy mekkora élmény utasnak lenni ebben az autóban. Mindkét bőrkárpit tökéletes harmóniában van a belső térben mindenfelé látható krómozott elemekkel. Az említetteknek és a nyitott kialakításnak köszönhetően dinamikus, akadálytalan térérzet jön létre, amely új perspektívában tünteti fel a lényeget: az utat és a meghódítandó távlatokat.

„A BMW Concept Z4 minden részletében és nézetében az új BMW-dizájnnyelv köszön vissza.”
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design senior alelnöke.

HAGYJA MAGA MÖGÖTT A HATÁROKAT.

HAGYJA MAGA MÖGÖTT A HATÁROKAT.