7 tipp otthoni időtöltéshez

#STAYSAFE: 7 ÖTLET OTTHONI IDŐTÖLTÉSHEZ

Az alábbi szórakoztató ötletek jóvoltából a négy fal között sem kell lemondania az autózás örömeiről. Kérjük tehát, hogy maradjon otthon, óvja az egészségét és vegye ki a részét a járvány feltartóztatásából.

Bővebben
#STAYSAFE: 7 ÖTLET OTTHONI IDŐTÖLTÉSHEZ

Jól tudjuk, most nem az autók jelentik a legfontosabb beszédtémát. A BMW, mint a világon mindenütt aktívan jelenlévő vállalat számára első számú prioritást élvez vásárlóink, rajongóink és munkatársaink egészsége. A jelen helyzetben is azt tesszük, amihez a legjobban értünk: még ezekben az időkben is élménnyel ajándékozzuk meg Önt és fényt viszünk a mindennapjaiba. Túljutunk a nehézségeken – együtt, közösen. De most fő a biztonság.

Mivel otthon van, megszűnt a mindennapi kapcsolata az autójával? Annak érdekében, hogy megvédje magát a koronavírustól, illetve másokat a továbbfertőzéstől, a legjobb ha otthon marad. Mivel nem szeretnénk Önt magára hagyni ezekben az időkben sem, összeszedtünk néhány ötletet, amelyeknek jóvoltából az autók szerelmesei és a BMW rajongók még a karantén ellenére is jó társaságban lehetnek.

 

 

1. Mozizzon otthon

2. Hallgatni arany: az új BMW Podcast

3. Tudjon meg érdekességeket a BMW-ről

4. Versenyezzen egy jót a virtuális pályán

5. Süssön egy BMW-t

6. Zenék utazáshoz – a kanapén

7. Konfigurálja kedvenc BMW modelljét

BMW Mission Impossible

BMW „MISSION IMPOSSIBLE”

Nem kell nélkülöznie a klasszikus soros hathengeres BMW motor vagy a turbófeltöltéses BMW M erőforrás melódiáit: a streaming szolgáltatóknál keressen olyan moziklasszikusokat, amelyekben a BMW-k a stáb oszlopos tagjai – ilyenek például a „Mission: Impossible” filmek. A Tom Cruise által alakított Ethan Hunt titkosügynök nem tűnik túlságosan ijedősnek a BMW M modellek volánja mögött. De nem jár rosszul az olyan klasszikusokkal sem, mint a „Ronin”, „A szállító”, vagy éppen a James Bond-sorozat „A holnap markában” és „Aranyszem” című részei.


Jó szórakozást kívánunk a böngészéshez!

BMW Podcast, egy okostelefont a kezében tartó lány

HALLGATNI ARANY: AZ ÚJ BMW PODCAST

A hallhatóvá tett vezetési élmény. Dőljön hátra, lazuljon el és merüljön bele a BMW világába. Az új BMW Podcast betekintést nyút a márka jövőről alkotott víziójába.

BMW hűtőrács, BMW logó

TUDJON MEG TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET A BMW MÁRKÁRÓL

Az otthoni időtöltés úgy is lehet jó, hogy az ember egy kicsit megmozgatja az agysejtjeit. Frissítse fel a BMW-vel kapcsolatos ismereteit. Legyen szó a BMW logó jelentéséről, a márkanév történetéről vagy éppen a „BMW” kiejtéséről a nagyvilágban – miután elolvasta a bmw.com vonatkozó cikkeit, soha senki nem tud majd olyat kérdezni Öntől a BMW-ről, amire ne tudna megválaszolni. 

BMW Sim Racing virtuális versenypálya

VERSENYEZZEN VIRTUÁLIS PÁLYÁN

Már átrágta magát egy vastag könyvön és szívesen csinálna valami mást? Esetleg olyasmire vágyik, amitől közel érezheti magát szeretett BMW-jéhez? Javaslatunk:
válasszon ki egy autóversenyzős játékot és hozzá a kedvenc BMW modelljét, kösse be magát, azután taposson a gázra. Egy profi játékos tippjeivel felvértezve pedig egyre jobb és jobb köridőket érhet el.

Süssön egy BMW tortát, recept

SÜSSÖN EGY BMW-T

Az óvodák és az iskolák bezártak – most mi legyen? Sok otthonról dolgozó
szülőnek most egyszerre kéne dolgoznia és foglalkoznia a gyerekekkel. De mi
lenne, ha a szórakozást összekötné a család étkeztetésével úgy, hogy saját
kezűleg készít egy BMW tortát? A kezébe is adjuk az autó
formájú torta receptjét
. Kész, rajt, sütésre fel!

BMW hangszóró, Bowers & Wilkins

ZENÉK AZ UTAZÁSHOZ – A KANAPÉN

A zene úgy kell az autózáshoz, mint kenyérre a vaj. Hiába áll az autója a garázsban és heverészik Ön a díványon, ettől még bizonyára szeretné úgy érezni magát, mintha úton lenne. Pont ezért gyűjtöttük össze Önnek a legjobb 70 zeneszámot az autózáshoz.

BMW konfigurátor

ÁLLÍTSA ÖSSZE KEDVENC BMW MODELLJÉT

Mindemellett pedig arra is lehetősége van, hogy összeállítsa kedvenc BMW modelljét konfigurátorunk segítségével!