AZ ÚJ BMW 1

Akár havi nettó 79 000 forinttól

AZ ÚJ BMW 1

Akár havi nettó 79 000 forinttól

AZ ÚJ BMW 1Akár havi nettó 79 000 forinttól

A BMW 1 a sportosság és a modern dizájn megtestesítője. Fedezze fel a vonzó belső és külső opciókat, a dinamizmus érdekében optimalizált hajtáslánc- és futóműelemeket, valamint az innovatív technológiákat és vezetőt segítő rendszereket.

Bővebben

NYÍLTVÉGŰ LÍZING

BMW 1 nyíltvégű lízing

Nyíltvégű lízing havi 79 000 Ft-tól

Az új BMW 1 már havi nettó 79 000 forinttól elérhető nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióval. A megadott havi induló lízingdíj esetén a futamidő 60 hónapos, a bruttó vételár 9 482 000 Ft, önerő 35% , 3 326 733 Ft. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban
történik. 

Bővebben
BMW 1 felszereltség

Felszereltség

Az ajánlatban szereplő modell többek között az alábbi felszereltséget tartalmazza:

 • Alpesi fehér szín, Szövet/műbőr kombináció Antracit/Szürke kiemeléssel
 • Multifunkciós kormánykerék
 • Sport bőrkormány
 • Steptronic sebességváltó duplakuplunggal
 • LED-es ködfényszóró
 • Sportülések a vezető és első utas számára
 • Parkolást segítő rendszer (PDC) elöl, hátul
 • Service Inclusive 5 év/100.000 km
Bővebben

BMW 1 EGYEDI AJÁNLAT

BMW 1 belépőár ajánlat

BMW 1 EGYEDI AJÁNLAT

AZ ÚJ BMW 1 AKÁR MÁR 7 990 000 FORINTÉRT

Az ajánlat többek között az alábbi felszereltséget tartalmazza:

 • Alpesi Fehér szín
 • Grid szövetkárpit Antracit/Fekete
 • Multifunkciós kormánykerék
 • 17'' Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 548, kétszínű
 • Fényszórók LED technológiával
 • Parkolóasszisztens

Az ajánlat 2019. október 1 és december 31 között megrendelt modellekre érvényes. A feltüntetett árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A BMW Magyarország a változtatás jogát fenntartja. További részletekért érdeklődjön hivatalos BMW Márkakereskedésekben.

BŐVEBBEN AZ ÚJ BMW 1 MODELLRŐL

Az új BMW 1 arra született, hogy mágnesként vonzza magára a tekinteteket. E cél érdekében az autó egyedülálló formatervét és progresszív dizájnnyelvét veti be, amelyek markánsan kiemelik a tömegből. Szintén nem mindennapi a modern atmoszférájú belső tér sem, amely prémium minőségével és őszinte stílusával inspirál. A hatékony motorok, a sorozatban az új BMW 1-gyel debütáló elsőkerék-meghajtás, valamint a legmodernebb futóműtechnológiák dinamizmussal és agilitással telített vezetési élményt garantálnak, az innovatív technológiák és vezetőt segítő rendszerek pedig gondoskodnak arról, hogy Ön mindig biztonságosan és kényelmesen érje el úti célját.

Bővebben
BMW 1

Magabiztos a legapróbb részletekig

 

"Az új BMW 1 fiatalos, trendi és urbánus."

(Domagoj Dukec, a BMW dizájnfőnöke)

 

Az új BMW 1 dizájnja mind kívül, mind belül erős benyomást tesz. Kezdődik mindjárt a dinamizmust sugárzó, nagy dupla vesékkel és széles első köténnyel ellátott orr-résszel, amelyről a tekintet a lendületes tetővonallal párhuzamos, tiszta rajzolatú, a jellegzetes far felé futó kontúrokra vándorol tovább.

Bővebben
BMW1

Steptronic sebességváltó duplakuplunggal

A 7 fokozatú Steptronic sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal illetve sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.  

Bővebben
Sportülések

Sportülések a vezető és az első utas számára

Magasított oldalpárnájú ülőlappal és háttámlával rendelkező ülések optimálisan tartják a vezető és az elöl ülő utas testét még kimondottan sportos kanyarvételkor is. Az ülések dőlésszöge, azok ülőlapjának mélysége és háttámlájuk szélessége egyaránt állítható.

Bővebben
LED-es fényszórók

LED-es fényszórók

A nappali menetfényektől a tompított fényszórókig a LED-es fényszórók minden egyes funkcióját hosszabb élettartam és energiatakarékosság jellemzi a LED technológia jóvoltából. A dinamizmust sugárzó, karcsú első fényszórók hatásosan világítják meg az utat éjszaka és rossz időben erős, a nappali fényével szinte megegyező színhőmérsékletű fényükkel.

Bővebben
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive 5 év / 100 000 km

A BMW Service Inclusive csomag fedezi a karbantartási munkálatokat és a kopóalkatrészek cseréjét, beleértve a szükséges eredeti BMW alkatrészeket és munkadítat. 

A csomag tartalma:

 • A gépjármű BMW előírások szerinti átvizsgálása
 • Motorolajcsere szűrővel és az olajcserék között felmerülő motorolaj-utántöltés
 • Légszűrő/légszűrők, üzemanyagszűrő, utastér külső és belső mikroszűrő valamint gyújtógyertyák szervize vagy cseréje
 • Fékfolyadék cseréje
Bővebben

A kép illusztráció. Az akció a 2019.10.01 és 2019.12.31 között megrendelt BMW 118i *konkrét konfigurációjú modellre vonatkozik illetve visszavonásig érvényes. A konfigurált modell alpesi fehér színű, szövet / műbőr kombinációjú antracit / szürke kiemelésű sportüléssel, megnövelt méretű üzemanyag tartállyal, sportbőrkománnyal, 17" Könnyűfém - multiküllős 546 – keréktárcsával, Steptronic duplakuplungos sebességváltóval, LED-es ködfényszóróval és 5év / 100.000 km Service Inclusive csomaggal felszerelt.
A megadott havi induló lízingdíj esetén a futamidő 60 hónapos, a bruttó vételár 9 482 000 Ft, önerő 35%, 3 326 733 Ft. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A konstrukciónál kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. Az akció keretében meghirdetett 3,6% induló THM induló százalékos értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került sor. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. Fix kamatozású konstrukció kamatozás felár esetében választható. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A további
részleteket megtalálja a hivatalos BMW Partnereknél.

A BMW által támogatott finanszírozási konstrukció az összes BMW 1 (F40) modellre elérhető. A további részletekért érdeklődjön hivatalos BMW Márkakereskedőinknél.

BMW 1 átlatfogyasztás: 5–8 l/100 km; CO2-kibocsátás: 129–181 g/km

Bővebben