A NAGYCSALÁDOSOK ÚJ KEDVENCEI.

A NAGYCSALÁDOSOK ÚJ KEDVENCEI.

INFORMÁCIÓ A HÉTÜLÉSES ÁLLAMI TÁMOGATÁSRÓL. VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT MÁR MOST!

Ha szeretne már most előregisztrálni a nagycsaládos autóvásárlási kedvezményt érintő hétüléses BMW modelljeink egyikére, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az állami támogatás részletei:

 

  • Támogatási kérelem benyújtása 2019. 07. 01 és 2022. 12. 31. között lehetséges
  • Támogatás mértéke: 2 500 000 Ft, de maximum a bruttó vételár 50%-a
  • Három vagy több gyermekes családok, magyar állampolgárok vehetik igénybe alapesetben egyszer
  • A szabályozás a legalább hét állandó üléssel rendelkező új járműre vonatkozik
  • Az igényléshez a Magyar Államkincstárhoz vagy a kormányablakokba kell kérelmet benyújtani. A kézhez kapott határozat után hat hónapon belül kell adásvételi szerződést kötni
  • A támogatás egyszer igényelhető, az autót 3 évig nem szabad eladni, a kereskedőnek "Családbarát Magyarország" matricát kell elhelyezni, mely 3 évig nem eltávolítható
  • A támogatást egyszülős családok is igényelhetik
  • A támogatás további részletei a https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/

 

Bővebben

A BMW 2 GRAN TOURER ELŐNYEI.

Legyen szó akár hétfős városnéző túráról, akár szünidei utazásról, amelyhez a fél háztartást bepakolja az autóba – a BMW 2-es Gran Tourer ideális társa lesz bármilyen kalandhoz. Számtalan praktikus tárolási lehetőségével és variálható második üléssorával az autó 1905 literesre bővíthető, a fartól akár egészen a műszerfalig terjedő csomagterével tökéletesen képes alkalmazkodni az Ön bármilyen igényéhez. Ami pedig különösen a családok számára praktikus: az opcionálisan rendelhető harmadik üléssor jóvoltából akár hét személy is helyet foglalhat a fedélzeten. BMW 2-es Gran Tourer: még több tér az Ön elképzeléseinek.

Bővebben
BMW 2 Gran Tourer

Hétszemélyes BMW egyterű.

"A vezetés élménye merőben új formát öltött!"

 

(Dr. Ian Robertson, a BMW Group egyesült királyságbeli nagykövete és a BMW AG felügyelőbizottságának egykori tagja)

 

A BMW 2-es Gran Tourer a márka első prémium, kompakt hétszemélyes családi autója. Praktikus, tágas és a BMW prémium vezetési élményét is magában foglalja. Kell ennél több? Ezen modell esetén az elsődleges szempont a praktikus helykihasználás és a biztonságos utazás az egész család számára. Mindemellett pedig határozottan sportos is az erős három vagy négyhengeres BMW TwinPower Turbo motoroknak köszönhetően. 

Bővebben
BMW 2 Gran Tourer

Tökéletes elrendezés.

A BMW 2-es Gran Tourer ideális társ a nagycsaládosok számára: az opcionálisan rendelhető harmadik üléssor jóvoltából akár hét személy is helyet foglalhat a fedélzeten. Az akár 130 mm-rel előre/hátra oldalanként egymástól függetlenül mozgatható második üléssor ülései pedig megkönnyítik a beszállást a hátul utazók számára.  

Bővebben
Head-up kijelző

Tekintet az úton, információk a látótérben.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző a vezetéssel kapcsolatos összes fontos információt egy, a vezető látómezőjében található panelre vetíti ki - ami azt jelenti, hogy nem kell levenni a tekintetet az útról. A rendszer egyebek mellett a pillanatnyi sebességet, a navigációs rendszer által javasolt útirányokat, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott sebességhatár-kijelzés információt, valamint a hívás- és lejátszási listákat jeleníti meg.

Bővebben
Driving Assistant Plus

Biztos távolságban tartja Önt a veszélyektől.

A Drivin Assistant Plus jól érezhetően fokozza a biztonságot és a kényelmet. A felszereltség a túl ki távolságra figyelmeztető jelzést, az enyhe fékezés funkcióval ellátott gyalogosfelismerést, a sávelhagyásra figyelmeztető jelzést, a távolságifényszóró-asszisztenst, a sebességhatár-kijelzést, a kameraalapú, Stop&Go funkcióval ellátott sebességtartó automatikát, valamint a torlódásasszisztenst foglalja magában.

Bővebben
Vezeték nélküli mobiltelefontöltés

A jó kapcsolatoknál nincs jobb.

A vezeték nélküli mobiltelefontöltés egy vezeték nélküli töltődokkolót és egy további USB-csatlakozót foglal magában. A tetőantennához való csatlakozás javítja a vételi minőséget. A rendszerhez egyszerre két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható Bluetooth-kapcsolaton keresztül. A felszereltség tartalmazza a Bluetooth Office funkciót is.

Bővebben

TOVÁBBI HÉTÜLÉSES BMW MODELLEK.

Tekintse meg további hétüléses BMW modelljeinket!

Bővebben
BMW X5

AZ ÚJ BMW X5.

Az új BMW X5. Jelenlétét nem lehet nem észrevenni hiszen megjelenése erőteljes és elegáns. Az eddigieknél is nagyobb biztonságot nyújtó és maximális dinamizmust lehetővé tevő új technológiáival az új BMW X5 pontosan ismeri a célt, ahová tart. A BMW X5 csomagtere az új generációs kényelmet képviseli. A kényelmes be- és kipakolás érdekében az osztott csomagtérajtó alsó és felső része teljesen elektromosan nyitható és zárható. A komfort bejutás, művelethez elég egyetlen célzott, a hátsó lökhárító alatt tett lábmozdulat.

Bővebben
BMW X7

A BMW X7.

A luxus kategória megtestesítője: az új BMW X7 a magabiztos fellépés és az egyéniség elegáns fúziója. Bár fellépése tekintélyt sugárzó, az autó a könnyedség és az agilitás benyomását kelti letisztult dizájnjával és atletikus stílusával. Mindemellett ott a figyelemre méltóan tágas belső tér, amelyet az exkluzivitás, a praktikum és a szabadságérzet összjátéka jellemez – valamint a páratlan kényelem, amely még a harmadik üléssorban is teljes.

Bővebben