Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

xDrive

BMW 225i xDrive Active Tourer

Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,3–8,1

CO2-kibocsátás: g/km (kombinált): 152–148

Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. A illusztrációban szereplő modellek olyan kiegészítő felszereléseket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

Az itt szereplő adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak és azok nem képezik konkrét ajánlat tárgyát; azok kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. A gyártás és az üzemanyag- vagy egyéb energiaforrás-ellátás során keletkezett CO2-kibocsátást az 1994/94/EU direktíva alapján nem vették figyelembe az értékek meghatározásakor.