Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

inspire_disclaimer

BMW Z4 Roadster sDrive20i:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,1–5,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 139–133

BMW Z4 Roadster sDrive30i:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,1–5,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 139–133

BMW Z4 Roadster M40i:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,4–7,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 168–162

Az illusztrációban szereplő modellek kiegészítő felszereltségekkel ellátottak.

Az itt szereplő fogyasztási, CO2-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. A CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek eltérők lehetnek az itt szereplő értékektől.]