Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

Financial Services

A BMW Financial Services szolgáltatását Magyarországon BMW Leasing (pénzügyi lízing) konstrukció esetén a Merkantil Bank Zrt., BMW Rent (tartós bérlet) esetén pedig a Merkantil Bérlet Kft. nyújtja.
Jelen kiadvány nem minősül ajánlattételnek és nem tartalmazza a termékkel kapcsolatos valamennyi információt. A jelen tájékoztatás nem teljes körű, további részletekről kérjük, érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedőknél.

A BMW Financial Services biztosítási szolgáltatásait Magyarországon a Generali-Providencia Biztosító Zrt. nyújtja. (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.)
A jelen kiadvány nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. További információk a www.bmwfs.hu oldalon találhatóak. Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük írjon a bmwbiztosítás@bmw.hu e-mail címre, ahol kollégáink tájékoztatják Önt az igényeinek megfelelő biztosításról.