Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

F87_CO2 Disclaimer

A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus szerint történt, amely nagyjából egyharmad rész városi és kétharmad rész városon kívüli vezetésből áll (a megtett távolságot alapul véve). A fogyasztás mellett a CO2-kibocsátás mérése is megtörtént. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt „Az új személygépjárművek fogyasztási és CO2-kibocsátási irányelvei” című, a márkakereskedőknél ingyenesen beszerezhető, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok az alapfelszereltségű járműre vonatkoznak. A kiegészítő felszereltségek jelentős mértékben befolyásolják a fogyasztást és a CO2-kibocsátást.

Névleges teljesítmény: A BMW az ólmozatlan RON 95 üzemanyag használatát javasolja. Az ólmozatlan RON 91, valamint a maximálisan 10 százalékban etanolt tartalmazó üzemanyag (E10) használata szintén megengedett. Az itt szereplő értékek megállapítása RON 98 üzemanyag használata mellett történt.