Layer Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

Price Disclaimer

A teljes vételár országonként változik. A Magyarországon érvényes árakat a Konfigurátorban találja meg.

A gépjárművet terhelő olyan adók és egyéb illetékek esetén, amelyek a széndioxid-kibocsátáson (is) alapulnak, a széndioxid értékek az itt megadott értékektől eltérők lehetnek.


A szén-dioxid hatékonysági specifikációk a hatályban lévő Irányelv [1999/94/EG irányelv és Pkw-EnVKV] jelenleg alkalmazandó verziója szerint lettek meghatározva. A jelzett értékek az üzemanyag fogyasztás, szén-dioxid értékek és energia fogyasztás NEDC besorolási ciklusain alapulnak.


Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-felhasználásáról és a konkrét széndioxid-kibocsátási adatokról további információ az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-felhasználásáról, széndioxid-kibocsátásáról és energiafogyasztásáról” című dokumentumban található, amely minden értékesítési ponton, valamint a https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html weboldalon is elérhető.