MUTASSA AZ UTAT. ÉS HAGYJA, HOGY A VILÁG KÖVESSE ÖNT.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a BMW Z4-ben.

Kommunikáció, információ és szórakozás – ismerje meg a mobilitás teljesen új formáját a BMW ConnectedDrive szolgáltatásainak és alkalmazásainak segítségével.

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

Az opcionálisan rendelhető BMW ConnectedDrive szolgáltatások* az intelligens fedélzeti információs és szórakoztató szolgáltatások alapját képezik. Ezek közé tartozik a BMW Online, amely olyan friss, lokalizált információhoz kínál hozzáférést, mint az időjárás és a hírek, valamint az online keresés és az irodai funkciók. Egyedi szolgáltatások összeválogatására is nyílik mód, mint például webkamerák, parkolási információ vagy utazási és szállodai útmutatók. Mindezek mellett a felszereltség olyan, kényelmesen és biztonságosan használható okostelefon-alkalmazásokat is tartalmaz, mint a BMW Connected. És ez csak a kezdet: a BMW ConnectedDrive szolgáltatások még ennél is többet kínálnak Önnek ahhoz, hogy BMW-je vezetése és az utazás még élvezetesebb lehessen.

*Az egyes szolgáltatások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

BMW ROUTES.

Akár kanyargós tengerparti szerpentinen vezet az útja, akár kulturális-városnéző útvonalon jár, a BMW Z4 Roadsterben egy gombnyomásra megtalálja a BMW ConnectedDrive által ajánlott, legszebb európai túrákat.
BMW Online felhasználóként minden útvonalhoz díjmentesen férhet hozzá a www.bmw.com/routes weboldalon, és továbbíthatja azokat az autó navigációs rendszerébe.* A navigációs rendszer egyfajta idegenvezetőként funkcionál, elkalauzolva Önt egyik helyről a másikra, miközben írásos és vizuális formában ad tájékoztatást a látnvialókról. Ez a szolgáltatás a BMW ConnectedDrive-nak köszönhetően mindig naprakész. Természetesen az Ön által kiválasztott útvonalat számítógépén is megtervezheti a Google Maps™ segítségével, majd továbbíthatja azt a BMW Z4 Roadster fedélzeti rendszerébe.

*A szolgáltatás magyarországi elérhetőségével, valamint a használat feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

AUPEO! SZEMÉLYI INTERNETRÁDIÓ.

Az AUPEO!* ellátja Önt zenével: az internetes rádió 120 műfajt tartalmazó adatbázisra támaszkodik, és tökéletesen alkalmazkodik az Ön zenei stílusához – hogy BMW Z4 Roadsterében személyre szabott zenei élményekben legyen része.
Hallgassa kedvenc zenéit a kiegészítő felszereltségként kapható alkalmazások, az iPhone és az ingyenes személyi rádió, az AUPEO! segítségével. A személyre szabható internetes rádió alkalmazkodik az Ön zenei ízléséhez. Jelen pillanatban nagyjából egymillió, 120 különböző műfajba tartozó zeneszámot tartalmazó zenei könyvtárban böngészhet. A központi kijelzőn megjelenő „Love” és „Ban” gombok segítségével állíthatja be személyes preferenciáit. A „Love” gomb megnyomására az alkalmazás regisztrálja, hogy tetszik Önnek az adott zeneszám, így az AUPEO! hasonló számokat ad a lejátszási listához. A „Ban” gomb megnyomásakor törlődik a zeneszám, így az AUPEO! semmilyen hozzá hasonlót nem játszik le a későbbiekben. Ily módon rövid időn belül csak olyan dalokat hall majd, amelyek tényleg megfelelnek az Ön zenei ízlésének. A BMW Connected alkalmazáshoz hasonlóan az AUPEO! is ingyenesen érhető el az Apple App Store-ban.
A BMW Apps az iPhone 3GS/4/S készülékekkel kompatibilis, annak használatához szükséges a ConnectedDrive szolgáltatások, valamint a Professional navigációs rendszer kiegészítő felszerelések megléte.

*A szolgáltatás magyarországi elérhetőségével, valamint a használat feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

BMW CONNECTED APPS.

Az alkalmazások és a BMW ConnectedDrive által biztosított hálózati kapcsolatok segítségével mostantól biztosra mehet, hiszen vezetés közben már iPhone-jával is használhatja a fedélzeti alkalmazásokat. Nincs más dolga, mint csatlakoztatni iPhone-ját BMW Z4 Roadsteréhez a snap-in adapter vagy az eredeti Apple csatlakozókábel segítségével. Az alkalmazások között az iDrive kontrollerrel böngészhet.
A BMW által kifejlesztett, ingyenes BMW Connected alkalmazás* az Ön és Twitter-fiókját, valamint naptárát is megjeleníti a jármű kijelzőjén. De ez még nem minden: a legújabb, "Hírek" ("News") funkciónak köszönhetően vezetés közben értesülhet a nagyvilág híreiről – az előre beállított RSS feedek vagy éppen kedvenc hírforrásainak segítségével. A Wiki Local a pillanatnyi tartózkodási helyéről, úti céljáról vagy egy tetszőlegesen kiválasztott címről ad tájékoztatást. Az információ a központi kijelzőn jelenik meg, de a felolvasás funkció segítségével az akár meg is hallgatható.
A "Last Mile" és a "Vehicle Finder" funkciók a BMW navigációs rendszerében tárolt úti célokhoz vezetik el Önt, amikor éppen nem tartózkodik a jármű közelében, illetve segítenek visszatalálni az autóhoz. A rendszeresen frissülő BMW Connected alkalmazás mellett természetesen élvezheti az összes többi "BMW Apps ready" alkalmazás (például az AUPEO!) előnyeit is.
A BMW Connected app kizárólag a a ConnectedDrive Services kiegészítő felszerelés megléte esetén használható.

*Az egyes szolgáltatások és alkalmazások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.