MÉG TÖBB IZGALOM MINDEN EGYES LÉLEGZETVÉTELLEL.

Az Ön egyedi igényeire tervezve: a BMW Z4 Roadsterhez tartozó felszereltségi csomagok és tartozékok széles választéka.

MÉG TÖBB IZGALOM MINDEN EGYES LÉLEGZETVÉTELLEL.

Az Ön egyedi igényeire tervezve: a BMW Z4 Roadsterhez tartozó felszereltségi csomagok és tartozékok széles választéka.

A BMW Z4 egy igazán jellegzetes stílusjegyekkel rendelkező autó. Formája és vonalvezetése olyan külsőt kölcsönöz a járműnek, amely klasszikus eleganciát és átütő sportosságot sugároz. Az exkluzív felszereltségi csomagok és az egyedi tartozékok segítségével új stílusjegyekkel ruházhatja fel BMW Z4-esét,mind a külső, mind pedig a belső megjelenés tekintetében.

MÉG TÖBB IZGALOM MINDEN EGYES LÉLEGZETVÉTELLEL.Az Ön egyedi igényeire tervezve: a BMW Z4 Roadsterhez tartozó felszereltségi csomagok és tartozékok széles választéka.

A BMW Z4 egy igazán jellegzetes stílusjegyekkel rendelkező autó. Formája és vonalvezetése olyan külsőt kölcsönöz a járműnek, amely klasszikus eleganciát és átütő sportosságot sugároz. Az exkluzív felszereltségi csomagok és az egyedi tartozékok segítségével új stílusjegyekkel ruházhatja fel BMW Z4-esét,mind a külső, mind pedig a belső megjelenés tekintetében.

DESIGN PURE FUSION.

Ez a felszereltségi csomag a csúcsminőséget képviseli, valamint a színek és anyagok jól megválasztott összhatását nyújtja. Az alaphangot a Sparkling barna metálfényezés adja meg, amely a hívogatóan kellemes luxus benyomását kelti. Ha úgy kívánja, a Design Pure Fusion csomag más egyéb külső színekkel is kombinálható.
A BMW Z4 Design Pure Fusion elefántcsont színű belső tere tökéletes kontrasztot teremt, és bársonyosan puha, exkluzív, kibővített tartalmú Nappa bőrkárpittal veszi körül utasait. A műszerfal felső része és a küszöbök barna varrású, fekete bőrborítást kapnak, ami túláradóan elegáns hatást kölcsönöz a jármű belsejének. A magasfényű barna Fineline nemesfa betétek kifejezetten stílusosan egészítik ki a belteret ,és tökéletesen passzolnak a műszerfal középső részének exkluzív, nyeregbarna színű bőrborításához. A csomag tartalmazza még az exkluzív sportüléseket is, melyek elefántcsont fehér színű, barna kontrasztos varrású, exkluzív Nappa bőrkárpittal érhetőek el – valósággal vonzzák a tekintetet, emellett minden helyzetben kiváló tartást biztosítanak.

DESIGN PURE TRACTION.

Az egész kifejező erő kérdése. És a motorerőé. A Design Pure Traction csomag tökélyre emeli a BMW Z4 dinamikus megjelenését. A válogatott dizájnelemek profi módon simulnak bele a roadster dizájnjába, különleges módon emelve ki annak sportos karakterét.

 • Külső

  A Valencia narancs* fényezés minden kétséget eloszlat afelől, hogy itt egy rendkívül sportos roadsterről van szó. Egy autóról, amelynek minden egyes részlete az előrehaladás iránti vágyat sugározza. A kifejező szín tökéletesen emeli ki a karosszéria vonalait, a feketére fényezett nyitható keménytető pedig amellett, hogy erőteljes kontrasztot biztosít, zárt állapotában klasszikus roadster-megjelenéssel ruházva fel az autót. A 19 colos M könnyűfém keréktárcsák ötkarú, duplaküllős dizájnt kaptak.
  *Kívánságra további fényezések is rendelhetők.

 • Belső

  Kéttónusú kialakítás jellemzi a belső teret, amely így drámai módon fejezi ki a BMW Z4 Roadster dinamizmusát. A narancsszínű Alcantara fekete bőrrel vegyül, a magasfényű zongoralakk felületek feketéje pedig a narancsszínű kontrasztos varrással képez ellentétet. A csomag sportosságát emelik ki a háromdimenziós, high-tech megjelenésű „fémháló” mintázatú belső díszbetétek, harmonikusan téve teljessé a Design Pure Traction csomagot.
  *Kívánságra további fényezések is rendelhetők.

M SPORTCSOMAG.

Erőteljes fellépés: az opcionális M sportcsomag még dinamikusabb megjelenésűvé teszi a BMW Z4-et.
Az autó időtlenül sportos karakterét nagyszerűen emelik ki a 18 colos, csillagküllős M könnyűfém keréktárcsák, csakúgy, mint a 19 colos, duplaküllős változatok, valamint a Melbourne vörös metálfényezés. A sportülések tökéletesen körbeölelik Önt, a bőrkormányt markolva pedig fölényesen uralhatja a kanyarokat. Az M sportfutómű és az M aerodinamikai csomag mindenkor sportos úttartást garantálnak.
Tökéletes szimbiózis: társítsa az M sportcsomagot a Design Pure Balance vagy a Design Pure Traction csomaggal, és tapasztalja meg a dinamizmus és az exkluzivitás magával ragadó ötvözetét.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Testre szabott vezetési élmény. Az eredeti BMW tartozékok választékába tartozó vonzó termékek segítségével kiemelheti BMW Z4 Roadsterének sportosan elegáns karakterét, illetve az autó kényelmét saját elvárásaihoz igazíthatja a nagyobb rugalmasság és vezetési élmény jegyében – pont úgy, ahogy Ön szeretné.

 • Szállítórendszerek

  A felcsatolható hátsó szállítórendszer jóvoltából akár két hagyományos vagy e-kerékpárt szállíthat biztonságosan és kényelmesen. A szerszámok nélkül felszerelhető szállítórendszert egyszerűen csak félre kell hajtania, ha a csomagtartóba kíván pakolni. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a szállítóeszköz használaton kívül kisméretűre hajtogatható, és kényelmesen a csomagtartóban tárolható.

 • Külső felszereltség

  A Reflex ezüstfényezésű, csillagküllős 276 könnyűfém keréktárcsák kifejezetten elegáns részletek. A 17 és 19 colos méretben elérhető kerekeknek köszönhetően, amelyek kiemelik a BMW Z4 esztétikus dizájnját, Ön akkor is átélheti a Roadster által nyújtott különleges vezetési élményt, amikor az autó éppen áll.
  Sportos megjelenés: a fekete első hűtőrács még markánsabb megjelenést kölcsönöz a BMW Z4 Roadsternek. A további, dinamizmust sugárzó elemek közé tartoznak a karbonból készült első splitterek, amelyek tökéletesen egészítik ki az autó összképét.

 • Belső felszereltség

  A szomjoltás soha nem probléma: a középkonzolhoz rögzíthető, az eredeti BMW tartozékok közé tartozó praktikus pohártartóban akár egyliteres palackok is elhelyezhetők.
  A minimalista dizájnnal rendelkező alumínium pedálborítás különösen sportos jelleggel ruházza fel a BMW Z4 vezetőhelyét, emellett csúszásmentes, optimálisan tapadó felületet biztosít a kifejezetten dinamikus manőverekhez.
  A szépség nem szükségszerűen múlandó: az eredeti BMW tartozékok választékának részét képező négyévszakos szőnyegek megbízhatóan óvják meg BMW Z4 Roadsterének elegáns utasterét a szennyeződésektől és a nyirkosságtól. A kétrészes készlet Antracit színben is elérhető.