RUHÁZZON ÁT FELADATOKAT MEGBÍZHATÓ SEGÍTŐIRE.

A BMW ConnectedDrive vezetőt segítő rendszerei a BMW Z4-ben.

Számos innovatív technológia különböző módon segíti Önt, garantálva a kényelem és biztonság legmagasabb szintjét. Ez teszi lehetővé azt, hogy Ön az élet egyik legfontosabb területére összpontosíthasson – a vezetés gondtalan élményére.

TÁVOLSÁGIFÉNY-ASSZISZTENS.

Több fény nagyobb biztonságot jelent: a BMW ConnectedDrive elemei közé tartozó távolságifényszóró-asszisztens éjszaka automatikusan kapcsolja le és fel a tompított és a távolsági fényszórót, így mentesítve a stressz alól a vezetőt.
Amikor a rendszer aktív állapotban van, a belső visszapillantó tükör hátoldalán lévő kamera figyeli az autó körüli forgalmat, és meghatározza, hogy a távolsági fényszóró mikor lehet bekapcsolva. Amikor utolérünk egy másik járművet, vagy szemből közelít egy, illetve, ha a külső fényviszonyok megfelelőek, a rendszer automatikusan átkapcsol tompított világításra.

PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZER.

Világosan áttekinthető zavaros helyzetek: a BMW Z4 Roadster parkolássegítő rendszere tökéletes képet nyújt Önnek.
Az opcionális parkolássegítő rendszer (PDC) magabiztos manőverezést biztosít még a legszűkebb helyeken is. Az akadály és az autó közötti távolságot ultrahangos érzékelők mérik fel. Akusztikus jelzés figyelmezteti Önt a lehetséges veszélyekre, ami csökkenti a parkolási sérülések esélyét. Amennyiben az autó navigációs rendszerrel felszerelt, az információk a központi kijelzőn is megjelennek. A távolságot egyszerű, zöld, sárga és piros színeket alkalmazó rendszer jelzi, könnyebben felismerhetővé téve a rendelkezésre álló hely nagyságát.

PROFESSIONAL NAVIGÁCIÓS RENDSZER.

Az innovatív kezelőfelülettel és háromdimenziós dizájnnal rendelkező Professional navigációs rendszer számos navigációs, irodai és multimédiás funkciót nyújt a felhasználóknak.
A járműbe beépített Professional navigációs rendszer rengeteg hasznos funkciót tartogat az Ön számára. A nagy felbontású színes kijelző már önmagában is egyedülálló látványt nyújt. Az éles kontrasztok, valamint a tartalmak kristálytiszta megjelenítése gondoskodnak a kiváló leolvashatóságról. A rendszer a gyors elérési funkcióval, a villámgyors útvonaltervezéssel, az egyénre szabott üzemanyag-takarékossági tippekkel és a tájékozódást megkönnyítő, 3D-s térképeket alkalmazó navigációval tűnik ki a mezőnyből.