HAJTÓEREJE A SZÍV.

BMW Z4.

HAJTÓEREJE A SZÍV.

BMW Z4.

HAJTÓEREJE A SZÍV.BMW Z4.

Modell

BMW Z4 sDrive35is

Gyorsulás, 0-100 km/óra (s)

4.8

Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)

250 (340) / 5900

7 fokozatú Steptronic sport sebességváltó (duplakuplungos)

Igen

A keménytető nyitási ideje (s)

19

Hajtóereje a szív: a BMW Z4 egyértelműen a klasszikus roadsterek reinkarnációja – sportos, elegáns és inspiráló a szó legszorosabb értelmében. Az autót négy-, illetve hathengeres, dinamikus és hatékony TwinPower Turbo benzinmotorok hajtják. A nyitható keménytető a roadstert egy gombnyomásra igazi sportkupévá változtatja – teszi mindezt 19 másodperc alatt, akár 40 km/órás sebesség mellett is. Az autó dizájnja a hosszú motorháztetőtől kezdve a dinamikus vonalvezetésen át egészen a jellegzetes farrészig kiválóan érvényesül, és a vezetés színtiszta élményét ígéri Önnek.

Már csak 2016 júliusáig: rendelje meg BMW Z4-esét egyenesen a gyárból, egyedi igényei szerint összeállított konfigurációban. Ezt követően álmai BMW Z4-ese felől hivatalos BMW Márkakereskedőjénél érdeklődhet.

NAGYOBB KIFEJEZŐ ERŐ. NAGYOBB HATÁS. HEVESEBB SZÍVVERÉS.

Szenvedély. A legapróbb részletektől.

A BMW Z4 egy igazán jellegzetes stílusjegyekkel rendelkező autó. Formája és vonalvezetése olyan külsőt kölcsönöz a járműnek, amely klasszikus eleganciát és átütő sportosságot sugároz.

Dizájn.

Már az első látásra nyilvánvaló, hogy a BMW Z4 vezetése egyedülálló élményt jelent. Két figyelemreméltó dizájnvonal húzódik a motorháztetőn keresztül, kiemelve ezzel a roadster lapos és széles orr-részét. A xenon technológiával ellátott, domináns ikerfényszórók megkapó vizuális megjelenést biztosítanak, éppúgy, mint a kifejező far-rész. Az autó belső terét a legapróbb részletekig stílusosan alakították ki, ezzel is példát mutatva az intuitív működés és a színtiszta kényelem terén. Tágas csomagterével és bőséges rakodási lehetőségeivel a BMW Z4 gondoskodik arról, hogy Ön a hétköznapok minden kihívásával könnyedén megbirkózzon. És teheti mindezt az év 365 napján – hála a nyitható keménytetőnek.

Dinamizmus.

Izgalmas erőfölény: ha a benne lakozó teljesítmény érvényre juttatásáról van szó, a BMW Z4 nem ismer kompromisszumokat. Az opcionálisan rendelhető adaptív M futómű kiváló úttartást biztosít anélkül, hogy a kényelem ennek kárát látná. A Driving Experience szabályozás a futómű beállítását egy gombnyomásra az Ön által kiválasztott vezetési stílushoz igazítja – akár lazább, akár sportosabb autózásra vágyik, a BMW Z4 mindkettőt lehetővé teszi. A hétfokozatú, duplakuplungos Sport automata sebességváltó garantálja a megszakítás nélküli gyorsulást. Nem is beszélve az átütően dinamikus vezetési élményről, amely ebben a kategóriában egyedülálló.

Vezetőt segítő rendszerek.

Számos innovatív technológia különböző módon segíti Önt, garantálva a kényelem és biztonság legmagasabb szintjét. Ez teszi lehetővé azt, hogy Ön az élet egyik legfontosabb területére összpontosíthasson – a vezetés gondtalan élményére.