A BMW X5 M50d éjszaka, egy városi utcán

IGAZI NAGYVAD.

Az új BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

IGAZI NAGYVAD.

Az új BMW X5 M50d.

IGAZI NAGYVAD.Az új BMW X5 M50d.

Az új BMW X5 M50d megjelenése mindig eseményszámba megy. A mérnökök egy olyan BMW X modellt alkottak meg, amely felülírja mindazt, amit eddig a teljesítmény, a dinamizmus és az agilitás terén elérhető határokról gondoltunk. Az autót egy, még a korábbiaknál is hatékonyabb soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo dízelmotorja hajtja. Az erőt az adaptív M Professional felfüggesztés továbbítja az útra. Egy vérbeli M Performance járműről van szó – amely azoknak készült, akik mindig valami többre vágynak.
 

BMW X5 M50d(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,2–6,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 190–179

Read more
A BMW X5 M50d M Performance TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotorja

A MUNKA MEGSZÁLLOTTJA.

Az M Performance TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor.

A MUNKA MEGSZÁLLOTTJA.

Az M Performance TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor.

Egy igazi karakter soha nem hagyja abba a fejlődést. Pont, mint az új, két kisnyomású és két nagynyomású turbófeltöltővel ellátott M Performance TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor. Az eredmény a még nagyobb teljesítmény, a rendkívül agilis gázreakciók, valamint a jelenlétét már alacsony fordulatszámokon is jól érezhetően megmutató, 760 Nm-nyi nyomaték formájában nyilvánul meg. A nagy teljesítményű erőforrás 400 lóerőt (294 kW) állít elő, amellyel a BMW X5 M50d mindössze 5,2 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órás sebességre.

Read more
Az új BMW X5 M50d megmutatja, hogy egy M génekkel rendelkező, xDrive-val ellátott sports activity vehicle mire képes: kimagasló dinamizmusra és optimális trakcióval párosuló agilitásra.
Jörn Sieke, az M Automobiles és a BMW Individual termékmenedzsere
A BMW X5 M50d belső tere a vezetőhellyel, a műszerfallal és a középkonzollal
Részletgazdag felvétel a BMW X5 M50d műszeregységéről
A BMW X5 M50d „BMW Individual” felirattal ellátott ajtóküszöb-borításai

POLE POZÍCIÓBAN MINDEGYIK UTAS.

A BMW X5 M50d belső tere a sportos légkör és az exkluzivitás esszenciája. Az ajtóküszöbökön, valamint a műszeregységen látható, M-specifikus felirat garantáltan versenytempóra gyorsítja a szívverést. A vezetőhelyet ideális módon a pilótára szabták, akinek tökéletesen simul a kezébe az M bőrkormány. A kitűnően megmunkált anyagok és utastéri elemek, például az üléseken feszülő, opcionálisan rendelhető, Tartufo színű BMW Individual Merino bőrkárpit, az opcionális BMW Individual bőrborítású műszerfal és az Alumínium Tetragon belső díszítőelemek sportos atmoszférát teremtenek.

A BMW X5 M50d éjszaka áll az úton, a háttérben a nagyvárossal

AHOGY A HELYZET MEGKÍVÁNJA.

A BMW X5 M50d felfüggesztése.

AHOGY A HELYZET MEGKÍVÁNJA.

A BMW X5 M50d felfüggesztése.

Amikor Ön a BMW X5 M50d fedélzetén utazik, azonnal megtapasztalhatja, hogy milyen is a tökéletes hangolás. Kiegyensúlyozott menettulajdonságok, a márkára jellemző agilitás és maximális precizitás – a mérnökök optimalizálták a felfüggesztés jellemzőit és a kormány-visszajelzéseket azért, hogy ez a nagyszerű eredmény létrejöjjön. A Sport és a Sport+ módokban még feszesebbé és sportosabbá válik az opcionális adaptív M Professional felfüggesztés hangolása. Mindez az integrált aktív kormányzással és az xDrive-val megfejelve olyan szintű dinamizmust eredményez, amely felülmúlhatatlan a kategóriában.

Read more
A BMW X5 M50d éjszaka, hátulnézetből, városi háttér előtt

KÉPEK ÉS VIDEÓK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátási adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást az NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.