BMW iX3, G08, 2020, egy utcán álló, Kristály fehér metálfényezésű autó rézsútos hátulnézetből

BMW iX3

BMW i
BMW iX3

A BMW Charging, valamint a BMW ConnectedDrive választékába tartozó termékek, szolgáltatások és applikációk sokaságának köszönhetően semmi sem állhatja útját az elektromobilitásnak. Annak érdekében pedig, hogy minden egyes pillanatban a vezetés élményére összpontosíthasson, attraktív BMW szolgáltatások szavatolják az Ön számára a teljes körű védelmet, ha rosszra fordulnának dolgok, illetve, ha szervizre vagy karbantartásra lenne szükség.

Bővebben

BMW CHARGING TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK A BMW iX3-HOZ.

A BMW iX3 egyszerű és rugalmas töltése.

A BMW Charging választékába tartozó termékek és szolgáltatások jóvoltából számos személyre szabott, az otthoni és a nyilvános töltést elősegítő ajánlat közül válogathat, amelyeknek segítségével kihasználhatja annak előnyeit, hogy BMW iX3-asa akár 150 kW-tal is tölthető. A nyilvános töltéshez szükséges töltőkábel és a BMW Charging kártya alapfelszereltségként jár az autóhoz. A fentieknek köszönhetően Ön hozzáférhet egy több mint 450 000 nyilvános töltőpontot tömörítő hálózathoz, amelynek egységei a belvárosokban, a parkolókban, valamint a fontosabb főútvonalak mellett találhatók. Az állomások egy része ultragyors töltésre is képes. Amikor utóbbiak valamelyikét veszi igénybe, akkor használhatja ki leginkább BMW iX3-asának töltési kapacitását, hiszen például egy mindössze 10 perces kávészünetben 100 kilométerre elegendő áramot tölthet az akkumulátorba. Otthon a háztartási elektromos csatlakozóba vagy az ipariáram-csatlakozóba dugható, rugalmas gyorstöltő kábelt vagy a kivételesen gyors, 11 kW-tal töltő BMW Wallbox Essential, illetve a Smart Wallbox készülékeket használhatja a töltéshez. A teljes körű hálózati összeköttetésekkel rendelkező Smart Wallbox lehetővé teszi a töltési műveltek intelligens vezérlését. Önnek lehetősége van előjegyeztetni a professzionális telepítési és üzembe helyezés szolgáltatást is, a speciális „zöld” villamosenergia-tarifa jóvoltából pedig egyedülállóan fenntartható módon töltheti BMW iX3-asát. Elérhetők praktikus csomagok is, amelyek pont azokat a BMW Charging termékeket és szolgáltatásokat tömörítik, amelyek illeszkednek az Ön igényeihez és lehetőségeihez. Az innovatív Connected Charging szolgáltatásoknak köszönhetően kényelmesen megtalálja majd a közelben lévő töltőállomásokat, meggyőződhet arról, hogy azok szabadok-e éppen, valamint egy sor fontos részletet is megtudhat. Az intelligens töltési módok még inkább tervezhetővé teszik a mobilitást és figyelembe veszik a töltési igényt, illetve az úti célját is.

BMW iX3, G08, 2020, egy Kristály fehér metálfényezésű, nyilvános töltőállomáson álló autó oldalnézetből
BMW iX3, G08, 2020, központi kijelző, belső tér

Nyilvános töltés.

A BMW Charging egy világszinten jelenleg több mint 330 000 töltési pontot felölelő, folyamatosan gyarapodó hálózathoz biztosít az Ön számára hozzáférést a rugalmas út közbeni töltés érdekében. A hálózat részét képező állomások egy része ultragyors töltésre is alkalmas. Szabad töltőállomást találni a navigációs rendszeren és az okostelefonos alkalmazásban épp olyan egyszerű, mint BMW Charging kártya vagy az applikáció használatával történő töltés, illetve, mint a jól átlátható havi számla értelmezése.
A szolgáltatáshoz
Töltőkábel (Mode 3) nyilvános töltéshez, BMW iX3, G08, 2020

Töltőkábel (Mode 3) nyilvános töltéshez.

A gyorstöltő kábellel (Mode 3) kényelmesen töltheti fel a jármű akkumulátorát a nyilvános töltőállomásokon. A kábel 3 fázisú, 11 kW maximális kapacitású töltésre alkalmas. Az öt méter hosszú, bazaltszürke színű kábel használaton kívül egy praktikus táskában tárolható.
BMW Wallbox Essential, BMW iX3, G08, 2020

BMW Wallbox Essential.

Otthoni töltőállomás: a BMW Wallbox Essential segítségével Ön gyorsan, megbízhatóan és kényelmesen végezheti el a töltési műveletet. Az akár 22 kW* töltési teljesítményű készülékkel sokkal gyorsabban töltheti fel BMW-jét, mint a járműhöz mellékelt töltőkábellel. A BMW Telepítési Szolgáltatás professzionális tanácsadással, saját Wallbox készülékének telepítésével és beüzemelésével, valamint a rugalmas gyorstöltő kábel fogadására alkalmas hálózati csatlakozó kiépítésével áll az Ön rendelkezésére. *A BMW iX3 jelenleg maximálisan 11 kW-tal tölthető. A BMW Telepítési Szolgáltatás professzionális tanácsadással, saját Wallbox készülékének telepítésével és beüzemelésével, valamint a rugalmas gyorstöltő fogadására alkalmas hálózati csatlakozó kiépítésével áll az Ön rendelkezésére. *A BMW iX3 jelenleg maximálisan 11 kW-tal tölthető.
Smart Wallbox, BMW iX3, G08, 2020

Smart Wallbox.

Partnerünk Smart Wallbox készüléke akár 22 kW* teljesítményű töltésre is képes az átfogó hálózati kapcsolatok, valamint az intelligens töltést szolgáló okos kiegészítő szolgáltatások jóvoltából. A készülék a meglévő háztartási energiamenedzsment-rendszerbe integrálható és kényelmesen, online vezérelhető. Lehetőség van a töltő által felhasznált energiamennyiség elkülönített naplózására és számlázására is. *A BMW iX3 váltóárammal (AC) maximum 11 kW-tal tölthető.
Connected Charging szolgáltatások, BMW iX3, G08, 2020, központi kijelző, belső tér

Connected Charging szolgáltatások.

A Connected Charging digitális szolgáltatásaival Ön optimálisan és hatékonyan használhatja ki BMW i járművének elektromos hatótávját. Amint megkezdte útját, a rendszer tévedhetetlenül megmutatja Önnek az útvonalába eső, legközelebbi töltőállomásokat és idejében tájékoztat például arról, hogy azok éppen szabadok-e, valamint, hogy azok milyen töltési teljesítményűek.
Csomagajánlatok otthoni töltéshez

Csomagajánlatok otthoni töltéshez.

Elérhetők praktikus csomagok is, amelyek pont azokat a BMW Charging termékeket és szolgáltatásokat tömörítik, amelyek ideálisan illeszkednek az Ön otthoni töltési lehetőségeihez. Már BMW iX3-asának konfigurálása közben többféle csomag közül választhat, emellett saját maga válogathatja össze mindazon szolgáltatásokat, amelyekre az otthoni töltéshez szüksége van.
BMW Charging, BMW iX3, G08, 2020, videó

BMW CHARGING SZOLGÁLTATÁSOK A BMW iX3-HOZ.

UPGRADE SZOLGÁLTATÁSOK A BMW iX3-HOZ.

Optimalizálja BMW iX3-asát kényelmesen, az éteren keresztül.

A Távoli szoftverfrissítés gondoskodik arról, hogy az Ön BMW-jében mindig a legújabb verizójú szoftver fusson. Az innovatív, az éteren keresztüli frissítéseknek köszönhetően mindig biztos lehet abban, hogy BMW iX3-asa naprakész. Mindemellett a szolgáltatás jóvoltából arra is lehetősége nyílik, hogy BMW iX3-asát utólag lássa el extra szolgáltatásokkal és járműfunkciókkal – így például a Távolságifényszóró-asszisztenssel, a Drive Recorderrel vagy akár az Adaptív M futóművel.

BMW iX3, G08, 2020, a vezető a központi kijelzőt használja, belső tér
Távoli szoftverfrissítés, BMW iX3, G08, 2020, központi kijelző, belső tér

Távoli szoftverfrissítés.

Szeretné, ha BMW-jében a legfrissebb verziójú szoftver futna? A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. A frissítések az éteren keresztül mennek végbe – pont úgy, ahogyan az az Ön okostelefonja esetében is történik. Járművének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
BMW Drive Recorder, BMW iX3, G08, 2020, központi kijelző, belső tér

BMW Drive Recorder.

A BMW Drive Recorder segítségével Ön videóra veheti a jármű környezetét, majd visszajátszhatja a felvételt a központi kijelzőn, valamint az USB-csatlakozáson keresztül bármely más eszközén. A videofelvételekkel együtt az olyan fontos járműinformációk, mint a sebesség és a GPS-pozíció is rögzítésre kerülnek. A BMW Drive Recordernek két alfunkciója van – az egyik az Event Recorder, a másik a Crash Recorder.
Távolságifényszóró-assziszten, BMW iX3, G08, 2020, központi kijelző, belső tér

Távolságifényszóró-asszisztens.

A Távolságifényszóró-asszisztens sötétben azzal nyújt támogatást a vezetőnek, hogy a szemből érkező vagy az elöl haladó járművek észlelésekor automatikusan szabályozza a fényszórók működését. Amint a külső fényviszonyok megfelelők lesznek – például lakott területre érve –, a Távolságifényszóró-asszisztens azonnal reagál erre a reflektorok lekapcsolásával.
Adaptív M futómű, BMW iX3, G08, egy utcán haladó, Kristály fehér metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből

Adaptive M futómű.

Az Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a futómű karakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.

BMW SZOLGÁLTATÁSOK A BMW iX3-HOZ.

Gondtalan utazás – BMW iX3-asa fedélzetén.

A BMW iX3-hoz a szerviz tekintetében is csak a legjobb jár. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentnél tevékenykedő szakembereink szükséghelyzetben a nap 24 órájában, az év 365 napján állnak az Ön rendelkezésére. Az innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásnak köszönhetően BMW iX3-asa szervizigényét, valamint a hibaüzeneteket teljesen automatikusan a BMW márkaszervizéhez továbbítja, amely így önállóan felveheti Önnel a kapcsolatot. A fenti szolgáltatások, valamint az összes szükségessé váló szervizművelet pénzügyi fedezetéről a BMW Service Inclusive gondoskodik az Ön által választott időtartamig, illetve futásteljesítményig. Legyen több ideje az élet fontos dolgaira: a BMW által gazdag választékban kínált szervizcsomagoknak köszönhetően a biztonság állandó útitársa lesz.

 

Bővebben
BMW Service Inclusive a BMW iX3-hoz, G08, 2020

BMW Service Inclusive.

Csak induljon útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít – azaz a vezetés felhőtlen élvezetére. A BMW Service Inclusive jóvoltából ennek semmi akadálya. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.

Bővebben
BMW Teleszerviz a BMW iX3-hoz, G08, 2020

BMW Teleszerviz

A BMW ConnectedDrive portfóliójába tartozó, innovatív Teleszerviz segítségével BMW-je jelentős gondot vesz le a válláról: amikor esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, a jármű továbbítja az összes releváns adatot az Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Mindehhez csak egyvalamit kell tennie: regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.

Bővebben
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment a BMW iX3-hoz, G08, 2020

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.

Bővebben

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW iX3-HOZ.

Felvillanyozó elegancia: a BMW iX3.

Minden BMW vezetőnek alapáron jár a vezetés élménye. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók az Ön BMW-jéhez. A maximális hozzáadott érték garantált, bármit is tervezzen Ön.

BMW iX3, G08, 2020, egy úton álló, Kristály fehér metálfényezésű autó rézsútos hátulnézetből
BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben, BMW iX3, G08, 2020

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern formatervű tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 420 liternyi tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
A termékhez
BMW tetőkereszttartók, BMW iX3, G08, 2020

BMW tetőkereszttartók.

A bármelyik BMW tetőcsomagtartóval és tetőboxszal kompatibilis tetőkereszttartók tökéletesen egészítik ki a jármű összképét. Az egyszerűen, szerszámok nélkül felszerelhető tetőkereszttartók masszív konstrukciójuknak és lopásgátló zárrendszerüknek köszönhetően megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is.
A termékhez
BMW négy évszakos lábszőnyegek, BMW iX3, G08, 2020

BMW négy évszakos lábszőnyegek.

A négy darab, tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyeg megóvja a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. Fekete színükkel a szőnyegek tökéletesen belesimulnak a belső tér összképébe.
A termékhez
BMW LED-es ajtóprojektorok, BMW iX3, G08, 2020

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az innovatív BMW LED-es ajtóprojektorok, amelyek automatikusan aktiválódnak az ajtók kinyitásakor, egy cserélhető dián keresztül grafikát vetítenek ki közvetlenül a jármű mellé. Számos különböző motívum érhető el a kivetítéshez, amely tökéletesen, egyedi stílusban világítja meg a belépőteret.
A termékhez
Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás, BMW iX3, G08, 2020

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: Az univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: Az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.
A termékhez
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW iX3, G08, 2020

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi). A tartó lehajtható, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.
A termékhez

Fedezze fel a BMW iX3-hoz kínált további BMW tartozékok kínálatát.

Egy férfi a BMW-je csomagtartójába tesz egy utazótáskát

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

VILLAMOSENERGIA-FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.
 


Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Bővebben

Villamosenergia-fogyasztás és СО₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.­

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.­

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.