MUTASSA AZ IRÁNYT. ÉS ENGEDJE A VILÁGNAK, HOGY KÖVESSE ÖNT.

Lényeges helyzeti előny: az innovatív BMW ConnectedDrive szolgáltatások biztosítják, hogy Ön mindig kapcsolatban lehessen a külvilággal. A szolgáltatások és alkalmazások segítségével Ön az autóban ülve is hozzáférhet információkhoz, szórakoztató tartalmakhoz és online szolgáltatásokhoz. Az Online Entertainment szolgáltatás több millió zeneszámhoz enged hozzáférést. A vészhívás funkciónak köszönhetően pedig gyors és szakértő segítségre számíthat baleset vagy egyéb probléma esetén.

A központi kijelzőről készült fényképek a felhasználói felület megújult dizájnját tükrözik, amely várhatóan 2016 októberétől lesz elérhető.

Read more

INTELLIGENS VÉSZHÍVÁS.*

Baleset esetén az idő kritikus tényező. Az intelligens vészhívás, amely önállóan képes segítséget keríteni, vészhelyzetben akár életet is menthet. A funkció felveszi a kapcsolatot a speciálisan felkészített ügyfélszolgálati munkatársakkal, akik támogatást nyújtanak Önnek, valamint utasainak egészen addig, ameddig a mentést végző szolgálatok meg nem érkeznek. Utóbbiak szintén közvetlenül kapják meg a fontos információkat.

 

*A szolgáltatás Magyarországon az itt ismertetett formában egyelőre nem elérhető.