EGY IGAZI LÁTVÁNYOSSÁG.

A BMW X6 dizájnja.

EGY IGAZI LÁTVÁNYOSSÁG.

A BMW X6 dizájnja.

Itt az idő, hogy átvegye az irányítást: a BMW X6 mozgásra született. Energikus, az előrehaladást kifejező kontúrjaival az autó határtalan dinamizmust és eltökéltséget sugároz. Izmos vállai és szélesen terpesztő kerekei valódi X génekre utalnak, míg a kupés tetővonal kiemeli a BMW X6 összetéveszthetetlen karakterét. Olyan kombináció ez, amely igazán egyedivé teszi a Sports Activity Coupét.

A központi kijelzőről készült fényképek a felhasználói felület megújult dizájnját tükrözik, amely várhatóan 2016 októberétől lesz elérhető.

EGY IGAZI LÁTVÁNYOSSÁG.A BMW X6 dizájnja.

Itt az idő, hogy átvegye az irányítást: a BMW X6 mozgásra született. Energikus, az előrehaladást kifejező kontúrjaival az autó határtalan dinamizmust és eltökéltséget sugároz. Izmos vállai és szélesen terpesztő kerekei valódi X génekre utalnak, míg a kupés tetővonal kiemeli a BMW X6 összetéveszthetetlen karakterét. Olyan kombináció ez, amely igazán egyedivé teszi a Sports Activity Coupét.

A központi kijelzőről készült fényképek a felhasználói felület megújult dizájnját tükrözik, amely várhatóan 2016 októberétől lesz elérhető.

Read more

KÜLSŐ DIZÁJN.

Széles. Izmos. Dinamikus. A BMW X6 az X modellek masszív kiállását a kupék sportosságával ötvözi. A tekintélyt parancsoló orr-részen lévő, látványos légbeömlők félreérthetetlenül utalnak a mögöttük szunnyadó erőre. A nagyméretű, sportos formájú dupla vese atletikusabbá teszi a megjelenést, a dupla fényszórók, valamint az oldalra kitolt ködlámpák pedig a fölényesség auráját vonják az autó köré. Oldalnézetből a sportos, kupészerű sziluett válik hangsúlyossá, amelyet optikailag az ablakok prémium krómszegélye foglal keretbe. Ebből a szemszögből különösen feltűnő a BMW X6 eleven dizájnnyelve. Az egyedi karaktervonal az izmosan domborodó első kerékjárati ívtől a hátsó ajtókilincsig fut. A második rész a hátsó kerékjárati ív felett indul, hogy azután elegánsan húzódjon rá a hátsó lámpákra. A BMW X6 dinamikus természete még ennél is jobban megmutatkozik a hangsúlyosan széles faron, ahol a vízszintes vonalak teszik masszívvá az autó kiállását. A BMW X6 tehát készen áll arra, hogy könnyedén maga mögött hagyja a határokat.

LED-ES FÉNYDIZÁJN.

A BMW X6 mindegyik külső fényforrása LED-es lehet – az első fényszóróktól és ködlámpáktól egészen a hátsó lámpákig.

 • Adaptív LED-es fényszórók.

  Az adaptív LED-es fényszórók a szemöldököket, a LED-es világító gyűrűket, a tompított fényszóró-funkciót, a BMW Selective Beam (vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens) funkciót, a kanyarfényeket, az irányjelzőket, a nappali menetfényeket és a változó fényelosztású adaptív fényszórókat foglalják magukban. Az egyes funkciók kivétel nélkül LED-es technológiájúak.
  A fényelosztás automatikusan igazodik a sebességhez és a kormányzási szöghöz. A kivételesen intenzív fény színhőmérséklete nagyon közel áll a nappali fényéhez, és optimálisan, egyenletesen világítja meg az utat, sokkal kevésbé fárasztóvá téve ezzel a vezetést. A négy LED-es világító gyűrű nappal is látványos megjelenést biztosít az autó számára.

 • LED-es ködlámpák

  A ködlámpák ködben vagy párás időben javítják a rövid hatósugarú kilátást, ami fokozza az éjszakai vezetés biztonságát. A széles világítási szög mellett a ködlámpák erényei közé tartozik fényük színe – amely igen közel áll a nappali fényéhez –, a hosszú élettartam és az alacsony energiafogyasztás. A dupla, kerek fényszórók alatt elhelyezett ködlámpák egyúttal látványos dizájnelemként is fontos szerephez jutnak a BMW X6 lebilincselően izgalmas megjelenésű orr-részén.

 • LED-es technológiájú hátsó lámpák

  A tisztán LED-es technológiájú hátsó lámpák két különálló, nagy teljesítményű LED-es világítótest kompozíciójából állnak össze. A két világítótest a BMW-kre jellemzően L-alakú. Nekik köszönhetően hátulról az autó egyértelműen BMW-ként azonosítható még éjszaka is.
  A féklámpákban lévő L-alakú világító elemekben a hátsó lámpáknál alkalmazott dizájnmotívum köszön vissza.

BELSŐ DIZÁJN.

Átlátható elrendezés. Exkluzív sportosság. Pompás kidolgozás. A BMW X6 belső tere alaposan átgondolt a legapróbb részletekig. A jellegzetes BMW stílusnak megfelelően a műszerfal a vezető felé fordul, aki remek kilátásnak örvendhet az emelt üléspozíciónak köszönhetően. A sportos formázású ülések optimálisan tartják a testet még a legdinamikusabb vezetési stílus mellett is.
A kupés sziluett, valamint az utasteret körülölelő kontúrok jóvoltából az autóban ülők mindig kényelemben érezhetik magukat. A világos és a sötét felületek váltakozása intenzív kontrasztot teremt, a prémium minőségű anyagok és az alapfelszereltség részét képező bőrkárpitok pedig egyértelmű üzenetet hordoznak: csak a tökéletesség elég jó.

ANYAGOK.

A BMW X6 bőrkárpitjainak és belső díszbetéteinek legjellemzőbb tulajdonsága a csúcsminőség. A kifejező színkombinációk széles választéka érhető el. Az egyik lehetőség a műszerfal Soft Nappa bőrrel való borítása; a Cognac/fekete színkombinációjú Design Pure Extravagance csomag esetén a látványt a kontrasztos, barna színű varrás teszi még hatásosabbá. Az alsó szekció Cognac színű. Az M sportcsomag magában foglalja a fekete színű bőr/ Alcantara kombinációjú kárpitot, valamint az Aluminium Hexagon belső díszbetéteket. A Dakota bőrkárpit különböző színekben érhető el; a fekete kontrasztos varrású Korall piros változat a finomcsiszolású Alumínium belső díszbetétekkel együtt igen vonzóvá teszi az összképet.

VILÁGÍTÁSCSOMAG KÖRNYEZET-MEGVILÁGÍTÁSSAL.

A világításcsomag, amely számos LED-es fényforrást foglal magában, olyan elegáns atmoszférát teremt az utastérben, amely lazításra csábítja a bent ülőket. Az “üdvözlőfények” egyfajta fényhidat képezve köszöntik a vezetőt. A környezet-megvilágítás – amely kilenc, előre meghatározott, kék, fehér és narancsszínű fénydizájnt tartalmaz – a közvetlen és szórt fények elegyével kellemes és pihentető atmoszférát teremt, kiemelve az autó belső terének lounge-szerű jellegét. A környezet-megvilágítás fényforrásai többek között a tetőkárpitban, a belső díszbetétek pereménél, az első és hátsó lábtérben, az első ülések háttámláiban, az ajtóban lévő rekeszekben és panelekben találhatók. A csomag részét képezik továbbá az utastér hátsó részébe beépített, praktikus olvasólámpák is. A külső részen elhelyezett, további LED-es fényforrások a mindennapi használatot teszik kényelmesebbé – a külső ajtókilincsekben elhelyezett fények például a be- és a kiszállást segítik.