A FEDÉLZET, MINT VIP LOUNGE.

Kényelem és praktikum a BMW X6-ban.

Dőljön hátra, és élvezze az utazást. Hiszen a BMW X6-ban a figyelem egyetlen dologra összpontosul. Önre. Mindez a komfort bejutás funkcióval kezdődik, amely lehetővé teszi a tágas és lélegzetelállítóan praktikus belső térbe való beszállást anélkül, hogy ehhez elő kéne venni az autókulcsot. A sorba kiválóan illeszkedik a Bang & Olufsen high-end Surround Sound hifi-rendszer és a Professional hátsó szórakoztató rendszer. Ezekkel a kényelmi felszerelésekkel biztos lehet abban, hogy Ön és utasai az utazás minden pillanatát teljes nyugalomban tölthetik.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND HIFIRENDSZER.

Az új Dirac Dimensions jelfeldolgozási technológiának köszönhetően a Bang & Olufsen high-end surround sound hifirendszer nyitott és élénk atmoszférát teremt kivételes akusztikájával. A rendkívüli hangzást 16 darab, 1200 W összteljesítményű hangszóró hozza létre, amelyek közül a központi hangszóró automatikusan emelkedik ki a műszerfalból. A középső hangszóró egy akusztikus lencse technológiával ellátott középhang-sugárzó, amely minden üléshelyen egyenletes hangminőséget biztosít. A rendszer kétféle hangzásbeállítást kínál: a Studio kifogástalan stúdióhangzást nyújt, az Expanded pedig egy nagyobb akusztikus tér benyomását teremti meg. Az audiovizuális élményt a hangszórók megvilágítása teszi teljessé.

FUNKCIONALITÁS.

Igazán kellemes és otthonos beltér: a BMW X6 belső tere nemcsak exkluzív anyagaival és különleges dizájnjával ejt rabul, hanem az öt személy számára is elegendő bőséges helykínálattal. Bár a hátsó ülés ránézésre egy elegáns, kétszemélyes kanapé hatását kelti, szükség esetén három személynek is elegendő helyet biztosít. Az autó számos praktikus tárolási lehetőséget kínál – tágas rekeszek az ajtókban, a hátsó középső kartámaszban, valamint a csomagtér-padló alatt (az opcionális tárolóhely csomag részeként). Az elöl lévő középső kartámaszban két, nagyméretű pohártartó található, amelyeket egy csuklómozdulattal zárható rolóval lehet eltakarni. Az ajtókban akár 1,5 literes palackok is elhelyezhetők. A hátul ülők számára a középső kartámaszban található két pohártartó.

 • 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámla

  Amikor a hátsó üléstámla függőleges helyzetben van, a BMW X6 csomagtere 580 literes űrtartalmú. Attól függően, hogy Önnek mennyi helyre van szüksége, a támla három szekcióját 40:20:40 arányban döntheti le, így növelve a csomagtér kapacitását. Amikor a hátsó üléstámla mindhárom szekciója elfektetett állapotban van, lenyűgözően nagy, 1525 literes csomagtér áll rendelkezésre.

 • Tároló csomag

  Bármit is tervezzen a vezető, a BMW X6 felkészült a feladatra. Az eleve magas szintű funkcionalitást az opcionálisan rendelhető tároló csomag még tovább fokozza. Tartalmaz például egy tetőkárpitba épített pohártartó rekeszt is. A csomagtartóban rugalmas csomagháló, a bal oldalon multifunkciós kampó, a csomagtér bal oldalán elhelyezett háló, valamint egy feszítőheveder (szintén baloldalt) és négy, rögzítési pontokkal és fűzőlyukakkal ellátott csomagtéri sín kapott helyet a csomagok elmozdulásának megakadályozása érdekében.

  Egy eszményi útitárs: a Pro sí- és snowboard-zsák, amely közvetlenül a rögzítési pontokhoz illeszthető. A tároló csomag részét képező zsák négy pár síléc vagy három snowboard tiszta és biztonságos szállítását teszi lehetővé – úgy, hogy hátul bőséges hely marad két utas számára. A könnyen kiemelhető zsák kerekekkel van ellátva, aminek köszönhetően könnyen szállítható, és az autón kívül is remekül használható. Amikor nincs rá szükség, a zsák helytakarékos módon, a csomagér-padlóban tárolható.

 • Vonóhorog

  A vonóhorog elektromos úton teljes egészében a hátsó lökhárító alá rejthető. A felszereltség magában foglalja a vontatmány-stabilitás kontrollt is. A maximális vonófej-terhelés – motorváltozattól függően – 3500 kg.

KOMFORT BEJUTÁS.

Innovatív és könnyen használható – a rendszer anélkül teszi lehetővé a jármű ajtóinak kinyitását és a motor beindítását, hogy elő kellene vennie az autókulcsot. Automatikusan felismeri az autókulcsot, amely lehet akár a nadrágzsebben vagy az aktatáskában is, és a csomagtér-ajtó is a kulcs behelyezése nélkül nyitható és zárható. A csomagtér-ajtót is beleértve az ajtózárak nyitása után a motor a Start/Stop gomb lenyomásával indítható.

A csomag részét képezik továbbá az első és a hátsó külső ajtókilincsekben elhelyezett világítás is.

A CSOMAGTÉR-AJTÓ ÉRINTÉS NÉLKÜLI NYITÁSA ÉS ZÁRÁSA.

Amikor valaki egy bevásárló körút után ki szeretné nyitni a csomagtér-ajtót, általában arra kényszerül, hogy teli kezekkel, esetlenül kelljen keresgélnie a táskákban az autókulcsot. Minderre azonban nincs szükség az innovatív komfort bejutás rendszer jóvoltából.
A rendszer – az automatikus csomagtérajtó-mozgatással együtt – lehetővé teszi a csomagtér-ajtó érintés nélküli nyitását és zárását. Elég egyetlen lábmozdulat a hátsó lökhárító alatt, és a szenzorok utasítására a csomagtér-ajtó máris felnyílik vagy lezárul.
A zár oldása után az ajtó magától emelkedik fel, majd zárul be. A hátsó lökhárítóba, eltérő magasságban beépített érzékelők észlelik a hátsó lökhárító alatt tett lábmozdulatot, és utasítást adnak az ajtó kinyitására. A BMW ConnectedDrive innovatív eleme kényelmesebbé teszi a csomagtérhez való hozzáférést, a pakolást és a csomagtér zárását. A rendszer csak akkor engedélyezi a csomagtér-fedél nyitását, ha érzékeli az autóhoz tartozó kulcsot.

PROFESSIONAL HÁTSÓ SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER.

A Professional hátsó szórakoztató rendszer a lehető legjobb szórakozási lehetőséget nyújtja a hátul ülők számára két, különálló, HD minőségű, színes képernyőjével. A hátul elhelyezett Blu-ray lejátszó, illetve HDMI kábel lehetővé teszi az utasok számára, hogy egyszerre akár különböző filmeket nézzenek a két, egyenként 10,2 colos monitoron, 1280 x 720 pixel felbontásban.

A hátul ülők mindemellett tévézhetnek, internetezhetnek, online tartalmakat érhetnek el (a mobiltelefon-szolgáltatóval kötött szerződésnek megfelelően), használhatják MP3-lejátszójukat vagy játszhatnak a játékkonzoljukkal. A hang a hangszórókon vagy a fejhallgatókon (amelyek vezeték nélküli változatban is elérhetők) keresztül szólal meg. A Professional hátsó szórakoztató rendszer kényelmesen, távirányítással vezérelhető. A rendszer segítségével a hátul ülők is hozzáférhetnek a navigációs funkciókhoz útvonaltervezés vagy hasznos tippek elérése céljából (amennyiben a jármű rendelkezik navigációs rendszerrel).

MULTIFUNKCIÓS MŰSZERFAL.

A black panel technológiával, valamint 10,25 col átlójú képernyővel ellátott multifunkciós műszerfal kimagasló színvonalon teszi láthatóvá a vezetési élményt.
Azzal, hogy a figyelem felesleges elvonását megakadályozandó, csak a fontos információkat jeleníti meg, a multifunkciós műszerfal segíti a vezetőt abban, hogy az útra összpontosíthasson. A műszerfal három különböző, speciális jellemzőkkel – eltérő színsémákkal és grafikai stílussal – rendelkező módot kínál fel: ezek a Comfort, az ECO PRO és a Sport módok. Míg a Comfort módban a műszerfal rajzolata a hagyományoshoz áll közel, addig az ECO PRO módban – amelyben az új EfficientDynamics-, valamint a bónusz hatótávolság-kijelző a leghatékonyabb vezetési stílus elérésében segítik a vezetőt – a kék tónusok dominálnak. A teljesítménnyel kapcsolatos információkat is megjelenítő Sport módot ezzel szemben a vörös szín árnyalatai teszik jellegzetessé.
A multifunkciós műszerfal mindemellett lehetőséget ad a navigációs információk kijelzésére is, így többek között megjelenhetnek rajta a Route-Ahead asszisztens tippjei. A műszerfalon megjeleníthetők a szórakoztató és telefonfunkciók is.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

A BMW Service Inclusive szolgáltatás jóvoltából a vásárlók különböző érvényességi időtartamú és tartalmú csomagok közül választhatnak, amelyeknek köszönhetően nem kell tartaniuk az időszakos szervizek és karbantartások felhalmozódó költségeitől.
A szervizek és karbantartások költségeit – az eredeti BMW alkatrészek árával együtt – teljes egészében fedezik a BMW Service Inclusive csomagok. A szolgáltatások nemcsak itthon, hanem külföldön is igénybe vehetők bármely résztvevő hivatalos BMW Márkaszervizben. Amennyiben Ön eladná BMW-jét, a BMW Service Inclusive csomagra vonatkozó jogosultság automatikusan továbbszáll a következő tulajdonosra, ami megnöveli autójának eladási árát. A vásárlók a saját igényeiknek megfelelő BMW Service Inclusive csomagot választhatják ki. A szolgáltatás az olyan rutinműveleteket foglalja magában, mint amilyen például a szűrők cseréjével és az utántöltéssel együtt járó olajcsere, a mikroszűrők szervize és cseréje, az üzemanyag- és a légszűrő, valamint a gyújtógyertyák cseréje, a fékfolyadék cseréje, a jármű átvizsgálása, illetve a BMW által előírt szervizek elvégzése.

 • BMW Service Inclusive Plus

  Azok a vásárlók, akik a BMW Service Inclusive Plus csomagot választják, a fentieken kívül jogosulttá válnak a következő BMW Service Inlcusive szolgáltatásokra is: az első és hátsó fékbetétek/féktárcsák, illetve a kuplung (ha szükséges), valamint az ablaktörlő lapátok cseréje (amennyiben szükséges, az olajcsere keretében). A Service Inclusive időtartama háromtól tíz évig, a szerződésben foglalt futásteljesítmény pedig 40 000-től 200 000 kilométerig terjedhet.