MŰFAJI SOKSZÍNŰSÉG: ROCK ÉS SOUL.

BMW X6 M50d: 381 LE (280 kW).

BMW M Performance

MŰFAJI SOKSZÍNŰSÉG: ROCK ÉS SOUL.

BMW X6 M50d: 381 LE (280 kW).

MŰFAJI SOKSZÍNŰSÉG: ROCK ÉS SOUL.BMW X6 M50d: 381 LE (280 kW).

A BMW M mérnökeinek minden tapasztalata ott sűrűsödik abban a harmóniában, amely a BMW X6 M50d hajtáslánca, futóműve és dizájnja között fennáll. Az eredmény egy olyan M Performance modell, amelyet a színtiszta dinamizmus, a kényelem és a sokoldalúság lelkesítő kombinációja jellemez. A jármű bárminemű kompromisszum nélkül egyesíti magában az X modellek erényeit a BMW M GmbH teljesítmény iránti elkötelezettségével – megteremtve ezzel a maga teljesen önálló kategóriáját.

BMW X6 M50d:
Fogyasztás (kombinált): 9,2–9,7 l/100 km
CO2-kibocsátás: 240–253 g/km

Read more
Design

A BMW X6 M50d M PERFORMANCE DIZÁJNJEGYEI.

A BMW X6 M50d M-es génállománya és kompromisszumokat nem ismerő dinamizmusa már első látásra nyilvánvaló. Egy egész sor különleges és exkluzív részlet gondoskodik arról, hogy az M Performance modell optikailag is kitűnjön saját sorozatából. Az említett elemek közé tartoznak az M Sport csomag alapellátmányába tartozó, széles első kötény speciális légbeömlő nyílásai. A további, a menetdinamika területét érintő finomításaival, erősebb érzelmi töltést hordozó jellegével és különlegesen exkluzív karakterével a BMW X6 M50d mind a külsejét, mind pedig a belső terét illetően mércét állít a Sports Activity Coupé szegmensben.

A BMW X6 M50d EXKLUZÍV RÉSZLETEI.

Design features

Kontrasztszínű dizájnelemek.

A széles első kötény légbeömlő nyílásaiban látható, Ferric szürkére fényezett díszcsíkok még tekintélyt parancsolóbbá teszik a BMW X6 M50d megjelenését.
Read more
M Double-spoke 468 M

20” méretű M duplaküllős 468 M.

A kizárólag az M Performance modellhez elérhető könnyűfém keréktárcsa kiemeli a jármű sportosságát és exkluzív jellegét.
Read more
Exterior mirror caps

Kontrasztszínű külső tükörházak.

A hajlított külső tükörházak Ferric szürke fényezést kapnak. A tükrök aerodinamikailag ideális kialakításuknak köszönhetően szinte egyáltalán nem ütköznek légellenállásba.
Read more
M logo

M-logó sötét króm kivitelben.

A sötét króm bevonatú M-logó elegáns módon hangsúlyozza ki azt a tényt, hogy a BMW X6 M50d valóban az M Performance modellek családjába tartozik.
Read more
Exhaust pipe finishers

Trapéz formájú kipufogók.

A job és bal oldali, fekete krómmal bevont kipufogók különleges látványa még dinamikusabbá teszi az összképet.
Read more
Model designation

Modellmegnevezés sötét króm kivitelben.

A hátulsó speciális, kontrasztszínű modellmegnevezés egyértelműen mutatja a BMW X6 M50d és a BMW M modellek közötti közeli rokonságot.
Read more
Door sill finishers

Modellmegnevezéssel ellátott ajtóküszöbök.

Az ajtóküszöbök modellmegnevezéssel ellátott alumíniumbetétjei a vezetőt és utasait jóleső izgalommal töltik el a rájuk váró élmény okán.
Read more

SOROS 6 HENGERES M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO DÍZELMOTOR.

A BMW X6 M50d soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo dízelmotorja a hangsúlyos dinamizmus és az ámulatba ejtő hatékonyság ötvözésével nyűgöz le. Mindezt egyebek mellett a változó turbinageometriájú turbófeltöltés teszi lehetővé. A magasan fejlett motor extrém spontán módon reagál a gázadásokra. Az erőforrás hatalmas nyomatéka már alacsony fordulatszámokon is rendelkezésre áll, emellett igen széles a használható fordulatszám-tartomány. A számok nyelvére lefordítva az iméntieket: 381 LE (280 kW), 740 Nm-es nyomaték a 2000-es és a 3000-es fordulatszámok közötti tartományban, 5,2 másodperces 0 100-as sprintidő és 250 km/órás maximális sebesség. Az átlagfogyasztás ugyanakkor 9,2–9,7 liter 100 kilométerenként, a kombinált CO2-kibocsátás pedig 240–253 g/km. A BluePerformance technológiának köszönhetően a BMW X6 M50d teljesíti az EU6 emissziós szabvány előírásait.

A BMW X6 M50d M PERFORMANCE DINAMIZMUSA.

A BMW X6 M50d menetdinamikai koncepciójának megtervezésekor a teljesítmény állt a középpontban. A cél a vezetési élmény fokozása, valamint a kompromisszumoktól mentes mindennapi használhatóság volt. A magas szintű agilitás, a precíz irányíthatóság, valamint a komponensek kiegyensúlyozott hangolása a kanyarokból való kigyorsításokkor mindig jól érezhető. A BMW M GmbH mérnökei az általuk elvégzett számos módosítással a legapróbb részletekbe menően optimalizálták ezen exkluzív Sports Activity Coupé felfüggesztési és kormányzási karakterisztikáját.

 • Több sportosság: adaptív M futómű

  Az adaptív M futómű gondoskodik arról, hogy a BMW X6-ra jellemző agilitás még sportosabb szintre emelkedjen a BMW X6 M50d esetében. A felszereltségi csomag elemei közé tartozó adaptív futóműhöz és hátsó légrugózáshoz olyan beállítás társul, amely rendkívül sportossá és közvetlenné teszi az autó viselkedését. A fentiekből fakadó előnyök egyikét a jármű precíz irányíthatósága jelenti.

 • Nagyobb agilitás: Dynamic futóműszabályozási csomag

  A Dynamic adaptív futóműszabályozási csomaggal ellátott BMW X6 M50d-t maximális szintű agilitás, rendkívüli precizitás és egyedülálló oldalirányú stabilitás jellemzik. A modellspecifikus Dynamic Peformance Control és a Dynamic Drive még semlegesebb kormányzási tulajdonságokat biztosítanak, egyúttal kanyarvételkor csökkentik a karosszéria oldalirányú, billenő mozgásainak intenzitását.

 • Nagyobb tapadás: BMW xDrive

  A BMW X6 M50d-hez alapfelszereltségként jár a Peformance Control funkcióval ellátott BMW xDrive intelligens összkerék-meghajtási rendszer, amelynek köszönhetően a járművet a legmagasabb szintű dinamizmus, agilitás és tapadás jellemzi. Bármilyen is legyen az útfelület, a Sports Actitivy Coupé a vezető minden egyes irányváltási szándékát pontosan követi – úgy, hogy a korábbiaknál jóval kevesebb kormányzási korrekcióra van szükség. Az M Performance járművekre jellemző menetdinamikai tulajdonságok megteremtése érdekében a rendszer a hajtási nyomaték elosztása során a hátsó kerekeket részesíti előnyben.

Steptronic

8 FOKOZATÚ STEPTRONIC SPORT SEBESSÉGVÁLTÓ.

A BMW X6 M50d esetében a motor által termelt hajtóerő továbbításának feladata az alapfelszereltség részét képező 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltóra hárul. A szerkezet váltási programjait speciális M Performance tuningnak vetették alá, hogy azok elősegítsék a motorban szunnyadó, kivételesen nagy teljesítménypotenciál kiaknázhatóságát. A kormánykerékre helyezett váltófülek sportos stílusú kapcsolásokat tesznek lehetővé. A sebességváltó mindemellett rendelkezik az ún. Launch Control funkcióval is, amely bármilyen körülmények között maximális erejű állórajtot tesz lehetővé. A váltószerkezet kompakt kialakítása, alacsony tömege, valamint az Auto Start/Stop funkcióval való tökéletes együttműködése pedig hozzájárul a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás számottevő csökkentéséhez.

AZ M PERFORMANCE MODELLCSALÁD.

Finomra csiszolt dizájn, tökélyre vitt menettulajdonságok, maximálisra növelt dinamizmus. Az M Performance modellek e három tulajdonság megtestesítői. A BMW M GmbH exkluzív termékeiről lévén szó, e modellek sorozatuk legnagyobb erényeit a BMW M dinamikus génjeivel ötvözik, ily módon teremtve meg teljesen önálló kategóriájukat.

Felfokozott vezetési élmény.

Ismerkedjen meg a teljes M Performance modellskálával.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.