LENDÜLETTEL ÁTLÉPETT HATÁROK.

A BMW X6.

LENDÜLETTEL ÁTLÉPETT HATÁROK.

A BMW X6.

LENDÜLETTEL ÁTLÉPETT HATÁROK.A BMW X6.

Modell:

BMW X6 xDrive50i

Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)

330 (450)/5500—6000

Gyorsulás, 0-100 km/óra (s)

4.8

Végsebesség, km/óra

250

Csomagtartó térfogata

580 l

Erő és sportosság. Az X modellekre jellemző fellépésével és egy kupé sportosságával rendelkező BMW X6 minden korlátot ledönt. A BMW TwinPower Turbo motorok a dinamizmus és a hatékonyság ütős keverékét biztosítják, a BMW xDrive pedig gondoskodik az erő útra való átviteléről. A modell – amelyet olyan egyedülálló felszereltségek, mint amilyen például Design Pure Extravagance csomag, illetve csúcsminőségű anyagok jellemeznek – mindig és mindenütt a figyelem középpontjába kerül, ugyanakkor meglepően praktikus is.

EGY IGAZI LÁTVÁNYOSSÁG.

Széles. Izmos. Dinamikus. A BMW X6 az X modellek masszív kiállását a kupék sportosságával ötvözi. A tekintélyt parancsoló orr-részen lévő, látványos légbeömlők félreérthetetlenül utalnak a mögöttük szunnyadó erőre. A kupés sziluett, valamint az utasteret körülölelő kontúrok jóvoltából az autóban ülők mindig kényelemben érezhetik magukat. A világos és a sötét felületek váltakozása intenzív kontrasztot teremt, a prémium minőségű anyagok és az alapfelszereltség részét képező bőrkárpitok pedig egyértelmű üzenetet hordoznak: csak a tökéletesség elég jó.

Read more

Dizájn.

Itt az idő, hogy átvegye az irányítást: a BMW X6 mozgásra született. Energikus, az előrehaladást kifejező kontúrjaival az autó határtalan dinamizmust és eltökéltséget sugároz. Izmos vállai és szélesen terpesztő kerekei valódi X génekre utalnak, míg a kupés tetővonal kiemeli a BMW X6 összetéveszthetetlen karakterét. Olyan kombináció ez, amely igazán egyedivé teszi a Sports Activity Coupét.
Read more

Dinamizmus.

A BMW X6 látványos dizájnja valóban összetéveszthetetlen. Mégis van egy tényező, ami mindennél fontosabb: vajon hogyan mozog ez a négy keréken járó erőmű? A BMW X6 futóműve új mércét állít. A BMW xDrive kiemelkedően jó útfekvést biztosít az időjárási és az útviszonyoktól függetlenül. Mindehhez kiváló iránytartás és agilitás társul, amely folyamatosan ámulatba ejt. Az opcionális felszereltségek között ott vannak az adaptív futóműcsomagok is – a minden eddiginél intenzívebb vezetési élmény jegyében.
Read more

Felszereltség.

A legjobb kulcskarakter a színen: a BMW X6. Energikus megjelenésével a Sports Acitivity Coupé mindenütt felforrósítja maga körül a levegőt. Hogy mi a szereposztás? Ez teljes mértékben Önön múlik. A Design Pure Extravagance csomag tele van finom részletekkel. Az M sportcsomag a BMW X6-nak még sportosabb megjelenést kölcsönöz. A BMW Individual segítségével pedig igazán fényűzővé és exkluzívvá varázsolhatja járművét. Ha az autó megjelenését még tökéletesebbé szeretné tenni, kérjük, tekintse át az eredeti BMW tartozékok kínálatát.
Read more