ERŐTELJES ÉS KIFEJEZŐ.

A BMW X5 dizájnja.

ERŐTELJES ÉS KIFEJEZŐ.

A BMW X5 dizájnja.

Egy erős karakter bárhol felismerhető. A BMW X5 az első pillantástól fogva megragadja a figyelmét - és fenn is tartja azt. Amint beült a csúcsminőségű utasfülkébe, az utazás összes megtett kilométerét garantáltan élvezni fogja. A megemelt üléspozíció lehetővé teszi, hogy a vezető és utasa optimális szögből láthassa az utat - és a beltér csúcsminőségű anyagait.

ERŐTELJES ÉS KIFEJEZŐ.A BMW X5 dizájnja.

Egy erős karakter bárhol felismerhető. A BMW X5 az első pillantástól fogva megragadja a figyelmét - és fenn is tartja azt. Amint beült a csúcsminőségű utasfülkébe, az utazás összes megtett kilométerét garantáltan élvezni fogja. A megemelt üléspozíció lehetővé teszi, hogy a vezető és utasa optimális szögből láthassa az utat - és a beltér csúcsminőségű anyagait.

Read more

KÜLSŐ DIZÁJN.

Dinamikus, függőleges arányaival a harmadik generációs BMW X5 azonnal BMW X modellként azonosítható. Mindemellett számos olyan új dizájnelemet vonultat fel, amely még inkább kiemelik fenséges megjelenését és verhetetlen sokoldalúságát.
Az optimalizált dizájn egyik különösen fontos eleme az aerodinamika előtérbe helyezése. Az orr-részen, a faron és az oldalakon lévő látványos elemek ideális módon ötvözik egymással a formát és a funkciót: a nagyméretű légbeömlők, az első kötényben található Air Curtain, valamint az első kerekek mögött lévő, újonnan kifejlesztett Air Breather nyílások kihangsúlyozzák a BMW X5 sportos karakterét – egyúttal pedig hozzájárulnak a fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérsékléséhez.
Az aerodinamikus kialakítás a farra is jellemző. A D-oszlopon lévő Air Blade légterelő élek amellett, hogy optikailag szélesítik az autót, javítják a légáramlási tulajdonságokat is.
Elöl a lapos, széles BMW vesék teszik tekintélyes és atletikus kiállásúvá a BMW X5-öt. A vesék és a fényszórók „egybeolvadnak”, azt a hatást keltve, mintha egyetlen darabból lennének – mindez hatásosan emeli ki az autó széles nyomtávját. Az A-oszlop és az első tengely közötti kis távolság előreirányítja a tekintetet, felhívva a figyelmet az összkerék-meghajtásra.

DIZÁJN.

Az erőteljes dinamizmus, a méltóságteljes sportosság és az exkluzív elegancia ötvözete: a BMW X5 dizájnja.

DIZÁJN.

Az erőteljes dinamizmus, a méltóságteljes sportosság és az exkluzív elegancia ötvözete: a BMW X5 dizájnja.

BELSŐ DIZÁJN.

Csúcsminőségű bőr, kifinomult felületek, környezet-megvilágítás és maximális kényelem: engedjen a csábításnak, és merüljön el a BMW X5 exkluzív utasterének élvezetében.

  • A jólét elegáns atmoszférája

    Míg a BMW X5 külső megjelenését tekintélyt parancsoló kiállás jellemzi, addig a belső teret a fényűző elegancia uralja. A horizontálisan futó vonalak és a kontrasztos felületek a szellősség atmoszféráját teremtik meg. A csúcsminőségű anyagok és belső felületek, kiegészítve a bőséges választékban elérhető kárpitokkal és színekkel, valamint a légiesen finom világítással, a jólét páratlan érzésével töltik el a bent ülőket.

  • Az utascella letisztult dizájnja

    A letisztultság ugyancsak a BMW X5 fő vonásai közé tartozik. Az emelt, a BMW X modellekre jellemző üléspozíció jóvoltából a lehető legjobb kilátás nyílik az útra. Az összes kezelőszerv – ideértve például az opcionális Professional navigációs rendszerhez tartozó iDrive Touch kontrollert, valamint a szabadon álló központi kijelzőt – a vezető felé fordul. Az alapfelszereltségben foglalt automatikusan elsötétülő belső visszapillantó tükör még tovább fokozza a biztonságot és a kényelmet.

ATMOSZFÉRA.

Amint helyet foglal az X5-ös BMW-ben, egy dolog azonnal kiderül: az apró részletekből összeálló tökéletesség. A tágas, luxus színvonalú belsőt válogatott, tökéletes minőségű anyagok jellemzik.
A finom bőr elegáns díszbetétekkel találkozik – ha pedig mindez kiegészül az opcionális világításcsomag által lehetővé tett, többféle választható fénydizájnnal, kimagaslóan exkluzív atmoszféra az eredmény.
A vezető és az első utas elektromosan állítható komfortülései – amelyek opcionálisan rendelhetők – pihentető és fáradságmentes autózást biztosítanak. A kitűnő minőségű képet adó, szabadon álló központi kijelző, valamint a kiváló hangzásminőséget nyújtó Bang & Olufsen high-end surround sound system hifi-rendszer jóvoltából a BMW X5 minden érzéket kényeztet.

FÉNYDIZÁJN.

A világításcsomag, amely számos LED-es fényforrást foglal magában, olyan elegáns atmoszférát teremt az utastérben, amely lazításra csábítja a bent ülőket. Az “üdvözlőfények” egyfajta fényhidat képezve köszöntik a vezetőt. A környezet-megvilágítás – amely kilenc, előre meghatározott, kék, fehér és narancsszínű fénydizájnt tartalmaz – a közvetlen és szórt fények elegyével kellemes és pihentető atmoszférát teremt, kiemelve az autó belső terének lounge-szerű jellegét. A környezet-megvilágítás fényforrásai többek között a tetőkárpitban, a belső díszbetétek pereménél, az első és hátsó lábtérben, az első ülések háttámláiban, az ajtóban lévő rekeszekben és panelekben találhatók. A csomag részét képezik továbbá az utastér hátsó részébe beépített, praktikus olvasólámpák is. A külső részen elhelyezett, további LED-es fényforrások a mindennapi használatot teszik kényelmesebbé – a külső ajtókilincsekben elhelyezett fények például a be- és a kiszállást segítik.

ADAPTÍV LED-ES FÉNYSZÓRÓK.

Az adaptív LED-es fényszórók színe a nappali fényhez nagyon hasonló. A fényelosztás a jármű pillanatnyi sebessége és kanyarodási szöge alapján szabályozott.
Az adaptív LED-es fényszórók magukban foglalják a szemöldök-fényeket, a tompított és a távolsági fényszóró-funkciókat, a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztenst, a LED-es ködlámpákat és irányjelzőket, a nappali menetfényeket és a változó fényelosztású adaptív fényszórókat. Minden fényforrás kivétel nélkül LED-es technológiával felszerelt.
A fényelosztás automatikusan igazodik a sebességhez és a kormányzás szögéhez. A fény színhőmérséklete megegyezik a nappali fényével: azzal, hogy optimális módon, foltmentesen világítja meg az utat, jelentősen javítja az autóból való kilátást, ezzel pedig elejét veszi az éjszakai vezetésnél fellépő fáradtságnak. A fényszórók négy világító gyűrűje jellegzetes megjelenést biztosít az autónak még napközben is.