PONTOSAN AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN.

Kényelem a BMW X5-ben.

PONTOSAN AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN.

Kényelem a BMW X5-ben.

PONTOSAN AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN.Kényelem a BMW X5-ben.

A vezetési élményhez a kényelem is hozzátartozik. A BMW X5 garantálja, hogy Ön utazás közben mindig a legnagyobb kényelemben üljön, tökéletes zeneszámokat hallgasson és szórakozzon, ha úgy tartja kedve.

Read more

FUNKCIONALITÁS.

Rengeteg hely rengeteg csomagnak: a nehéz és nagyméretű tárgyak szállítása nem gond a BMW X5-tel – a számos praktikus és helytakarékos megoldásnak köszönhetően kívül-belül rendkívül sokoldalú. Jó példa erre a kétrészes csomagtér-ajtó: a magasra nyíló felső rész jóvoltából a kisebb, könnyebb tárgyak kényelmesen helyezhetők el a csomagtérben, illetve vehetők ki onnan. Az ajtó alsó része egy, a csomagtér padlószintjével azonos magasságú platformot képez, amelyre berakodás előtt helyezhetők el a poggyászok.
A vonóhorog, amelyhez 2,7–3,5 tonnás (a motorváltozattól függően) vontatmány rögzíthető, igen magas fokú biztonságot nyújt. A vontatmány-stabilitás kontroll felismeri, ha a vontatmány veszélyesen kileng, és aktiválja a vontató jármű, illetve a vontatmány fékjeit, hogy gyorsan helyreállítsa a stabilitást.
A tágas belső tér sokoldalúsága is szembetűnő. A hátsó üléstámlák 40:20:40 arányban dönthetők, lehetővé téve a rendelkezésre álló tér maximalizálását akár az utasok, akár a csomagok számára. A kisebb tárgyak elhelyezését az opcionális tárolócsomag könnyíti meg - pohártartó rekesz, az első és hátsó ajtózsebek bélései, valamint a csomagtérben elhelyezett hálók, multifunkciós kampók, illetve a mozgatható rögzítési pontokkal (fűzőlyukakkal) ellátott csomagtéri sínek.

KÉNYELEM.

A jólét érzése garantált: kényelem és funkciók a BMW X5-ben.

KÉNYELEM.

A jólét érzése garantált: kényelem és funkciók a BMW X5-ben.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM HIFIRENDSZER.

A Dirac Dimensions jelfeldolgozó rendszerrel ellátott Bang & Olufsen high-end surround sound system hifirendszer vibrálóan tág teret biztosít a csúcsminőségű hangzásélménynek.
A hifirendszerhez 16 darab, 1200 watt összteljesítményű hangszóró tartozik, amelyek közül a központi hangsugározó automatikusan emelkedik ki a műszerfal tetején található üregéből. Utóbbi hangszórót akusztikus lencse technológiával látták el a minden üléshelyen egyformán kiváló hangzásélmény elérése érdekében.
Ön választhat a hangzásképletek közül: Studio módban a tiszta hangzás kerül a középpontba, Expanded módban pedig kitágul az akusztikus tér, ami egyedülálló, térhatású hangzásélményt biztosít. A megvilágított hangszóró-borítások egyedülálló audiovizuális élményt nyújtanak.
A Bang & Olufsen high-end surround sound system hifirendszer kizárólag a TV funkcióval vagy a Professional navigációs rendszerrel együtt rendelhető.

MULTIFUNKCIÓS MŰSZERFALI KIJELZŐ.

A Black Panel technológiás, 10,25” átmérőjű, multifunkciós műszerfali kijelző lenyűgöző módon jeleníti meg az ikonikus, kerek alakú BMW műszereket. Mindemellett pedig azzal, hogy mindig a releváns információkat jeleníti meg, a multifunkciós műszerfali kijelző segíti a vezetőt abban, hogy az útra összpontosíthasson.
Három különböző, speciális karakterisztikával rendelkező mód – amelyek mindegyikének megvan a maga színsémája és sajátos grafikai stílusa – jeleníthető meg a műszerfalon: ezek a COMFORT, az ECO PRO és a SPORT módok. Míg a COMFORT mód kijelzése nagyrészt megtartotta a hagyományos jellegzetességeket, addig az ECO PRO módban a kék színek dominálnak, és látható a műszerfalon az új EfficientDynamics, valamint a bónusz hatótávolság-kijelző is, mely utóbbiak a lehető legtakarékosabb vezetési stílus megvalósításában segítik a vezetőt. A piros árnyalatú színekről megismerhető SPORT módban ezzel szemben a motor teljesítményére utaló kijelzők jelennek meg.
A multifunkciós műszerfali kijelzőre a navigációs információk – köztük a Route-Ahead asszisztens* tippjei – is lehívhatók, de megjeleníthetők a szórakoztató és a telefonfunkciók is.

* A funkció nem érhető el Magyarországon.

ÜLÉSEK.

Ön bárhol is foglaljon helyet a BMW X5-ben, prémium szintű kényelemben lesz része – köszönhetően az emelt első üléspozíciónak és a szinte korlátlanul alakítható hátsó üléssornak.
A BMW X5 vezetője és elöl ülő utasa nemcsak az emelt üléspozícióban lelheti örömét, hanem az opcionális komfortülésekben is. A háttámlák felső részének szöge, a háttámla szélessége, az oldaltámasztás erőssége és a fejtámla magassága elektromosan állítható, hogy a bent ülők teste kevésbé merevedjen el út közben, csökkenjen a fáradási hajlam, valamint, hogy növekedjen az általános üléskényelem.
A hátsó üléstámla 40:20:40 arányban dönthető annak függvényében, hogy hány utast, illetve mennyi poggyászt kell szállítani. A csomagtér mérete akár 1870 literesre is növelhető.
A hátsó komfortülések kivételesen kényelmes kárpitozással és számos egyéni beállítási lehetőséggel rendelkeznek – például a két szélső hátsó ülés háttámlájának dőlésszöge számos különböző pozícióban rögzíthető. A komfortülések 60:40 arányban osztottan 80 mm-rel előre- vagy hátratolhatók. Ez a megoldás – a pillanatnyi szükségletnek megfelelően – lehetővé teszi a láb-, illetve a csomagtér növelését. A hátsó üléstámlák 40:20:40 arányban szintén teljesen dönthetőek.

PROFESSIONAL HÁTSÓ SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER.

PROFESSIONAL HÁTSÓ SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER.

A szórakoztatás legjava.

A Professional hátsó szórakoztató rendszer a lehető legjobb szórakozási lehetőséget nyújtja a hátul ülők számára két, különálló színes képernyőjével. A hátul elhelyezett Blu-ray lejátszó, illetve a HDMI kábel lehetővé teszi az utasok számára, hogy két különböző filmet nézzenek 10,2 colos monitorjaikon – HD-minőségben, 1280 x 720 pixel felbontásban.

A hátul ülők mindemellett tévézhetnek, internetezhetnek, online tartalmakat érhetnek el (a mobiltelefon-szolgáltatóval kötött szerződésnek megfelelően), használhatják MP3-lejátszójukat vagy játszhatnak a játékkonzoljukkal. A hang a hangszórókon vagy a fejhallgatókon (amelyek vezeték nélküli változatban is elérhetők) keresztül szólal meg. A Professional hátsó szórakoztató rendszer kényelmesen, távirányítással, vagy a hat darab, egyénileg konfigurálható, élő tartalmat megjelenítő – a navigációhoz, a médiához, a kommunikációs funkciókhoz, a „Járművem“ beállításokhoz és az üzenetkezeléshez kapcsolódó – csempe segítségével vezérelhető. A rendszer segítségével a hátul ülők is hozzáférhetnek a navigációs funkciókhoz útvonaltervezés vagy hasznos tippek elérése céljából (amennyiben a jármű rendelkezik navigációs rendszerrel).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Kombinált szerviz- és karbantartási csomag az Ön számára.

A BMW Service Inclusive az első lépés a határtalan vezetési élmény felé. Egy olyan szervizcsomagról van szó, amely tartalmaz minden fontos szerviz- és karbantartási munkát.
Egy előre meghatározott időtartamig vagy futásteljesítményig a BMW Service Inclusive minden szerviztevékenységet magában foglal, amelyet BMW-je igényel. Mindez ráadásul az egész világra kiterjedően érvényes. A szolgáltatás tartalma: olajcsere a motorolaj maximális szintig való utántöltésével (előfeltétel: az olajcserét hivatalos BMW márkaszervizben kell elvégeztetni), a mikroszűrő, az üzemanyag-szűrő, a légszűrő és a gyújtógyertyák cseréje, a fékfolyadék cseréje, a jármű átvizsgálása, valamint a szervizkönyvben foglalt egyéb munkálatok elvégzése.