ELÖLJÁRÓ.

A BMW X5.

ELÖLJÁRÓ.

A BMW X5.

ELÖLJÁRÓ.A BMW X5.

Modell

BMW X5 xDrive50i

Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)

225 (306) / 5800—6400

Gyorsulás, 0-100 km/óra (s)

5,0

CO2-kibocsátás (g/km)

226–224

Csomagtartó térfogata

640 l

Elődeihez méltó módon a BMW X5 harmadik generációja ismét felülmúl minden várakozást – a Sports Activity Vehicle (SAV) szegmens tagjaként a modellt egyedülálló luxus színvonal jellemzi minden olyan területen, ahol a legmagasabbak az elvárások. Erre azok az intelligens technológiák nyújtanak garanciát, amelyek a hatékonyságot, a dinamizmust, a kényelmet és a sokoldalúságot egy teljesen új dimenzióba emelik – az aszfaltozott úton csakúgy, mint onnan letérve.

A BMW X5 eDrive felfedezése

Dinamizmus.

A BMW X5 dinamizmusa mindig a vezetés legteljesebb élményével ajándékozza meg Önt, akárhányszor csak a volán mögé ül – minden kanyar és forduló valódi élményt jelent, bármilyen sebességgel is haladjon az autó. A vezetőt segítő rendszerek tökéletes kapcsolatot biztosítanak az úttal – legyen szó éles kanyarokról, meredek lejtőkről vagy éppen nagy sebességgel való száguldásról.
Read more

Kényelem.

A vezetés élményét nagyban befolyásolja a kényelem is. A BMW X5 utasai mindig a legnagyobb kényelmet, a hangulathoz leginkább illő zeneszámokat, valamint a szórakoztató tartalmak legjavát élvezhetik.
Read more

Dizájn.

Az erős karakterjegyek azonnal szembetűnnek. A BMW X5 már első pillantásra megragadja a figyelmét – és fenn is tartja azt. Miután pedig beült a csúcsminőségű utastérbe, az utazás minden egyes kilométerét garantáltan élvezi majd. A vezetőülés emelt pozíciója pedig optimális rálátást biztosít az útra – valamint a belső tér kitűnő anyagaira.
Read more