MUTASSA AZ UTAT. ÉS HAGYJA, HOGY A VILÁG KÖVESSE ÖNT.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a BMW X4-ben.

Meggyőző, közvetlen és sokoldalú – a BMW X4-re, valamint a BMW ConnectedDrive szolgáltatásokra és alkalmazásokra egyaránt érvényesek e jelzők. Az utóbbi, átfogó felszereltség a legújabb kommunikációs, információs és szórakozási lehetőségeket biztosítja Önnek. Hogy éppen melyiket szeretné használni, azt kizárólag Ön dönti el.

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

A ConnectedDrive szolgáltatások felszereltség teremti meg az alapját annak, hogy a személyre szabott mobilitási asszisztens, a BMW Connected, valamint az intelligens BMW ConnectedDrive funkciók – amelyek bőséges mennyiségű információval, szórakoztató tartalommal és szolgáltatással látják el a felhasználót – használhatók legyenek a járműben.
A felszereltség jóvoltából elérhetők olyan helyspecifikus információk, mint az időjárás és a hírek, emellett praktikus irodai funkciókat is rendelkezésre bocsájt. Az egyes szolgáltatások, valamint – egyebek mellett – a parkolási információk, az úti- és hotelkalauzok okostelefon használata nélkül, közvetlenül az autóból, a ConnectedDrive menüből érhetők el.
A felszereltség mindemellett kényelmes és korlátlan hozzáférést biztosít bizonyos okostelefonos alkalmazásokhoz. A ConnectedDrive szolgáltatások kiegészítő felszereltség a fentieken kívül még sok mindennel áll a felhasználó rendelkezésére, izgalmas felfedező úttá téve minden egyes, a BMW-vel megtett kilométert.