FELSZABADULT EGYÉNISÉG.

BMW X4.

FELSZABADULT EGYÉNISÉG.BMW X4.

Modell:

BMW X4 xDrive35i

Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)

225 (306)/5800—6400

Gyorsulás, 0-100 km/óra (s)

5,5

Végsebesség, km/óra

247

Kombinált fogyasztás, l/100 km

8.3

A BMW X4 mindig és mindenütt hatásosan lép fel. Az extrovertált dizájnnal rendelkező modell, amely az életstílus-orientált felfogást és a teljesítményt ötvözi, két olyan dolgot olvaszt egybe, amelyek így együtt a szegmens egyetlen tagjában sem voltak megtalálhatók: az X modellekre jellemző erőteljességet és a klasszikus kupék esztétikumát. Nagy teljesítményű BMW TwinPower Turbo motorjaival és olyan alapfelszereltségi tételeivel, mint amilyen például a változó áttételű sportkormány és a Performance Control, a BMW X4 teljes mértékben képes érvényre juttatni impulzív karakterét.

RIVALDAFÉNY – ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT.

A BMW X4 dizájnja.

Kategóriájában egyedülálló: a BMW X4 kitűnően ötvözi egy kupé esztétikumát a BMW X sorozat modelljeire jellemző dinamizmussal.

Dizájn.

Egy jármű, egy üzenet. Amely egyértelmű és világos. A BMW X4 dinamikus vonalvezetése jellegzetesen kupés sziluettet biztosít – és kiemeli az X modell széles vállait, valamint határozott kiállását. A kétrészes karaktervonal összetéveszthetetlenné teszi coupé-s sziluettjét. Az opcionális M sportcsomag részeként az erőteljes légbeömlő nyílások és a 20 colos M könnyűfém keréktárcsák lehetővé teszik, hogy az autó megvillantsa az izmait. Mindemellett a BMW belső tere is hamisítatlan magabiztosságot áraszt magából.

Dinamizmus.

Elég egyetlen finom nyomás a gázpedálon, és a BMW X4 máris életre kel. A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó teljes mértékben engedi érvényre jutni a motorban rejlő erőt: a BMW X4 xDrive35d erőforrása 5,2 másodperc alatt gyorsítja az autót 0-ról 100 km/órára. A BMW xDrive intelligens négykerék-meghajtási rendszer a járműben lakozó erőt kitűnő tapadás mellett viszi át az útra. A BMW xDrive mellett alapfelszereltségként jár a változó áttételű sport kormánymű és a Performance Control is.

Line változatok és felszereltség.

Amint a BMW X4 felbukkan, az út azonnal színpaddá alakul át. Autója teljesítményével pedig Ön válik az előadás főszereplőjévé. Szabja saját igényeire és elképzeléseire járművének karakterét. Jobban ki szeretné hangsúlyozni az autó X génjeit? Vagy inkább a BMW X4 dinamikus oldalát emelné ki? Az xLine változat, az M sportcsomag és az eredeti BMW tartozékok segítségével Ön a rendezői székből irányíthatja a produkciót.