FOKOZOTT INTENZITÁSÚ SZABADSÁGÉRZÉS.

A BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ SZABADSÁGÉRZÉS.

A BMW X3 M40i.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ SZABADSÁGÉRZÉS.A BMW X3 M40i.

Versenytempóra gyorsítja az Ön pulzusát: a lenyűgöző, 360 lóerőnyi (265 kW) teljesítmény által mozgatott, az M Performance modellcsalád összetéveszthetetlen génjeivel rendelkező BMW X3 M40i távolra tolja ki a határokat. Lélegzetelállító agilitása, pengeéles menettulajdonságai, valamint a tetszőleges felületen mutatott extrém stabilitása vitán felül kategóriájának éllovasává teszik a járművet.

BMW X3 M40i (2)(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,4–8,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 193–188

HATÁSA: JELENTŐSEN MEGUGRÓ ADRENALINSZINT.

HATÁSA: JELENTŐSEN MEGUGRÓ ADRENALINSZINT.

Kompromisszumok nélküli erő és elemi erejű gyorsulás. A BMW X3 M40i-t soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motorja lenyűgöző 4,8 másodperc alatt gyorsítja fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre. Az 500 Nm-es legnagyobb nyomaték, valamint a közvetlen gázreakciók a vezetési élmény egy teljesen új dimenzióját valósítják meg. Röviden: garantált a hatalmas energialöket.

BÁRMILYEN KIHÍVÁSRA KÉSZEN.

BÁRMILYEN KIHÍVÁSRA KÉSZEN.

Erős, dimamikus és lélegzetelállítóan agilis. A BMW X3 M40i a színtiszta teljesítményt felfokozott vezetési élménnyel fűszerezi. Ez az autó arra született, hogy bármilyen kihívást könnyedén legyen képes leküzdeni. A jármű minden egyes komponensét következetes módon a nagy teljesítményre optimalizálták. Az egyedülálló kormányzási karakterisztika, az M Sport futómű sportos hangolása, valamint az extrém módon rugalmas működésű összkerékmeghajtási rendszer mindenkor képes zökkenőmentesen az útra juttatni a motor lenyűgöző teljesítményét. Amikor arra szükség van, az M Sport fékek másodpercek alatt megállásra bírják a koncentrált erőt. Tapasztalja hát meg a pengeéles menettulajdonságokat és a maximális mértékű tapadást.

BIZSERGETŐEN IZGALMAS LÁTVÁNY.

A BMW X3 M40i bárkit azonnal elbűvöl jellegzetes, Cerium szürke fényezésével, amely az M Performance modellek kiváltságának számít. A képzeletet szárnyalásra késztető részletek között ott van továbbá az egyedi Cerium szürke dupla vesével és a megnövelt méretű légbeömlőkkel ellátott, hatásos látványt nyújtó orr-rész is. A far az erőt sugárzó, két oldali, Fekete króm borítású kipufogókkal nyűgöz le. Az izgalmas összbenyomást a kontrasztszínnel kiemelt tükörborítások, valamint az exkluzív, 21 colos duplaküllős 718 M könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

A BMW X3 M40I EXKLUZÍV BELSŐ DIZÁJNJA.

A BMW X3 M40i belső tere a kompromisszumokat nem ismerő teljesítményt fejezi ki. Már azelőtt, hogy Ön beszállna, az exkluzív, „M Performance” ajtóküszöb-borítások egyértelműen felhívják a figyelmét a járműben lakozó versenyautós génekre. A vezetőorientált műszerfal azzal nyűgöz le, hogy a kormánykerékhez milyen közel vannak a legszükségesebb funkciók. Mindeközben a vezetéssel kapcsolatos információk az ultramodern, digitális modellmegnevezéssel ellátott műszerfalon tűnnek fel. Végül, de nem utolsó sorban pedig ott vannak a pompás minőségű bőrkárpittal borított sportülések, amelyek tökéletes ergonómiájukkal és sportosan elegáns megjelenésükkel az inspiráció kimeríthetetlen forrásai.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW MPerformance

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Tökéletesre csiszolt dizájnjukkal az M Performance modellekben – amelyek a legnagyobb teljesítménnyel rendelkeznek az egyes modellsorozatokon belül – a kimagasló sportossággal ötvözött figyelemre méltó stílus ölt testet. E járművek különleges erénye, hogy a magával ragadó dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. BMW M Performance modellek. Avagy: fokozott intenzitású vezetési élmény.

KÉPEK ÉS VIDEÓK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.