FOKOZOTT INTENZITÁSÚ SZABADSÁGÉRZÉS.

A BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ SZABADSÁGÉRZÉS.

A BMW X3 M40i.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ SZABADSÁGÉRZÉS.A BMW X3 M40i.

Versenytempóra gyorsítja az Ön pulzusát: a lenyűgöző, 354 lóerőnyi (260 kW) teljesítmény által mozgatott, az M Performance modellcsalád összetéveszthetetlen génjeivel rendelkező BMW X3 M40i távolra tolja ki a határokat. Lélegzetelállító agilitása, pengeéles menettulajdonságai, valamint a tetszőleges felületen mutatott extrém stabilitása vitán felül kategóriájának éllovasává teszik a járművet.

BMW X3 M40i (3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 207–206

Read more

HATÁSA: JELENTŐSEN MEGUGRÓ ADRENALINSZINT.

HATÁSA: JELENTŐSEN MEGUGRÓ ADRENALINSZINT.

Kompromisszumok nélküli erő és elemi erejű gyorsulás. A BMW X3 M40i-t soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motorja lenyűgöző 4,8 másodperc alatt gyorsítja fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre. Az 500 Nm-es legnagyobb nyomaték, valamint a közvetlen gázreakciók a vezetési élmény egy teljesen új dimenzióját valósítják meg. Röviden: garantált a hatalmas energialöket.

Read more

BÁRMILYEN KIHÍVÁSRA KÉSZEN.

BÁRMILYEN KIHÍVÁSRA KÉSZEN.

Erős, dimamikus és lélegzetelállítóan agilis. A BMW X3 M40i a színtiszta teljesítményt felfokozott vezetési élménnyel fűszerezi. Ez az autó arra született, hogy bármilyen kihívást könnyedén legyen képes leküzdeni. A jármű minden egyes komponensét következetes módon a nagy teljesítményre optimalizálták. Az egyedülálló kormányzási karakterisztika, az M Sport futómű sportos hangolása, valamint az extrém módon rugalmas működésű összkerékmeghajtási rendszer mindenkor képes zökkenőmentesen az útra juttatni a motor lenyűgöző teljesítményét. Amikor arra szükség van, az M Sport fékek másodpercek alatt megállásra bírják a koncentrált erőt. Tapasztalja hát meg a pengeéles menettulajdonságokat és a maximális mértékű tapadást.

Read more

BIZSERGETŐEN IZGALMAS LÁTVÁNY.

A BMW X3 M40i bárkit azonnal elbűvöl jellegzetes, Cerium szürke fényezésével, amely az M Performance modellek kiváltságának számít. A képzeletet szárnyalásra késztető részletek között ott van továbbá az egyedi Cerium szürke dupla vesével és a megnövelt méretű légbeömlőkkel ellátott, hatásos látványt nyújtó orr-rész is. A far az erőt sugárzó, két oldali, Fekete króm borítású kipufogókkal nyűgöz le. Az izgalmas összbenyomást a kontrasztszínnel kiemelt tükörborítások, valamint az exkluzív, 21 colos duplaküllős 718 M könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

A BMW X3 M40I EXKLUZÍV BELSŐ DIZÁJNJA.

A BMW X3 M40i belső tere a kompromisszumokat nem ismerő teljesítményt fejezi ki. Már azelőtt, hogy Ön beszállna, az exkluzív, „M Performance” ajtóküszöb-borítások egyértelműen felhívják a figyelmét a járműben lakozó versenyautós génekre. A vezetőorientált műszerfal azzal nyűgöz le, hogy a kormánykerékhez milyen közel vannak a legszükségesebb funkciók. Mindeközben a vezetéssel kapcsolatos információk az ultramodern, digitális modellmegnevezéssel ellátott műszerfalon tűnnek fel. Végül, de nem utolsó sorban pedig ott vannak a pompás minőségű bőrkárpittal borított sportülések, amelyek tökéletes ergonómiájukkal és sportosan elegáns megjelenésükkel az inspiráció kimeríthetetlen forrásai.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW MPerformance

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Tökéletesre csiszolt dizájnjukkal az M Performance modellekben – amelyek a legnagyobb teljesítménnyel rendelkeznek az egyes modellsorozatokon belül – a kimagasló sportossággal ötvözött figyelemre méltó stílus ölt testet. E járművek különleges erénye, hogy a magával ragadó dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. BMW M Performance modellek. Avagy: fokozott intenzitású vezetési élmény.

Read more

KÉPEK ÉS VIDEÓK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.