HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.

A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.

A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

A BMW X3 küldetése egyértelmű: feltételek nélkül egyesíteni a dinamizmust és a biztonságot. A BMW X3 pontosan ezért nyújt maximális menetkényelmet, valamint vitathatatlan biztonsági pluszt még kedvezőtlen időjárási körülmények között, illetve csúszós útfelületen is. Az autó által nyújtott egyedülálló vezetési élmény további ismérve a lenyűgöző tapadással és agilitással párosított hatalmas nyomaték. Vagy máshogy fogalmazva: a BMW X3-mal az út addig tart, ameddig csak Ön akarja.

BMW X3 M40i:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8.4–8,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 193–188

LETAGLÓZÓ ERŐ.

LETAGLÓZÓ ERŐ.

Az új generációs BMW TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor példás fogyasztási értékekkel párosuló, lenyűgöző erőfelépítést biztosít az olyan innovatív technológiáknak köszönhetően, mint amilyen például a változó turbinageometriájú turbófeltöltő és a common rail közvetlen befecskendezés. A motor 258 LE (190 kW) teljesítményt és lenyűgöző, 560 Nm-nyi nyomatékot állít elő.

ALACSONY ELLENÁLLÁSSAL A GYORSABB FEJLŐDÉSÉRT.

ALACSONY ELLENÁLLÁSSAL A GYORSABB FEJLŐDÉSÉRT.

Annak révén, hogy intelligens könnyűépítésének köszönhetően egyértelműen könnyebb lett az elődjénél, valamint, hogy összehangolt hatású aerodinamikai elemekkel látták el, a BMW X3 optimális légellenállási együtthatóval rendelkezik. Mindkét említett tényező pozitív hatással van a jármű agilitására, hatékonyságára és fogyasztására. Különösen említésre méltó a határozott vezetőéleket alkalmazó hátsó kialakítás, a külső tükrök aerodinamikus formája, valamint az első kötényben lévő Air Curtain. Az Active Air Stream vesék állítható hűtőlégterelői – amelyek igazi különlegességnek számítanak – automatikusan bezárulnak, amennyiben a motor hűtési igénye alacsony, és ezzel hozzájárulnak az aerodinamikai tulajdonságok még jobbá tételéhez.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Hozzon ki még többet minden egyes csepp üzemanyagból a BMW EfficientDynamics segítségével: fokozott teljesítmény, nagyobb hatékonyság és még magasabb szintű vezetési élmény. A fogyasztást mérséklő, egyszersmind a vezetési élményt fokozó technikai innovációknak köszönhetően a tiszta dinamizmus minden egyes BMW-hez jár.

HÁLÓZATI KAPCSOLATOK ÉS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.