HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.

A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.

A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

A BMW X3 küldetése egyértelmű: feltételek nélkül egyesíteni a dinamizmust és a biztonságot. A BMW X3 pontosan ezért nyújt maximális menetkényelmet, valamint vitathatatlan biztonsági pluszt még kedvezőtlen időjárási körülmények között, illetve csúszós útfelületen is. Az autó által nyújtott egyedülálló vezetési élmény további ismérve a lenyűgöző tapadással és agilitással párosított hatalmas nyomaték. Vagy máshogy fogalmazva: a BMW X3-mal az út addig tart, ameddig csak Ön akarja.

BMW X3 M40i (3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 207–206

Read more

LETAGLÓZÓ ERŐ.

LETAGLÓZÓ ERŐ.

Az új generációs BMW TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor példás fogyasztási értékekkel párosuló, lenyűgöző erőfelépítést biztosít az olyan innovatív technológiáknak köszönhetően, mint amilyen például a változó turbinageometriájú turbófeltöltő és a common rail közvetlen befecskendezés. A motor 258 LE (190 kW) teljesítményt és lenyűgöző, 560 Nm-nyi nyomatékot állít elő.

Read more

ALACSONY ELLENÁLLÁSSAL A GYORSABB FEJLŐDÉSÉRT.

ALACSONY ELLENÁLLÁSSAL A GYORSABB FEJLŐDÉSÉRT.

Annak révén, hogy intelligens könnyűépítésének köszönhetően egyértelműen könnyebb lett az elődjénél, valamint, hogy összehangolt hatású aerodinamikai elemekkel látták el, a BMW X3 optimális légellenállási együtthatóval rendelkezik. Mindkét említett tényező pozitív hatással van a jármű agilitására, hatékonyságára és fogyasztására. Különösen említésre méltó a határozott vezetőéleket alkalmazó hátsó kialakítás, a külső tükrök aerodinamikus formája, valamint az első kötényben lévő Air Curtain. Az Active Air Stream vesék állítható hűtőlégterelői – amelyek igazi különlegességnek számítanak – automatikusan bezárulnak, amennyiben a motor hűtési igénye alacsony, és ezzel hozzájárulnak az aerodinamikai tulajdonságok még jobbá tételéhez.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Hozzon ki még többet minden egyes csepp üzemanyagból a BMW EfficientDynamics segítségével: fokozott teljesítmény, nagyobb hatékonyság és még magasabb szintű vezetési élmény. A fogyasztást mérséklő, egyszersmind a vezetési élményt fokozó technikai innovációknak köszönhetően a tiszta dinamizmus minden egyes BMW-hez jár.

Read more

HÁLÓZATI KAPCSOLATOK ÉS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.