HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.

A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.

A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

HATÁRTALAN DINAMIZMUSSAL – NYÍLEGYENESEN A CÉLVONALBA.A BMW X3 dinamizmusa és hatékonysága.

A BMW X3 küldetése egyértelmű: feltételek nélkül egyesíteni a dinamizmust és a biztonságot. A BMW X3 pontosan ezért nyújt maximális menetkényelmet, valamint vitathatatlan biztonsági pluszt még kedvezőtlen időjárási körülmények között, illetve csúszós útfelületen is. Az autó által nyújtott egyedülálló vezetési élmény további ismérve a lenyűgöző tapadással és agilitással párosított hatalmas nyomaték. Vagy máshogy fogalmazva: a BMW X3-mal az út addig tart, ameddig csak Ön akarja.

BMW X3 M40i :
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 10,6–11,0
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 240–250

Read more

LETAGLÓZÓ ERŐ.

LETAGLÓZÓ ERŐ.

Az új generációs BMW TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor példás fogyasztási értékekkel párosuló, lenyűgöző erőfelépítést biztosít az olyan innovatív technológiáknak köszönhetően, mint amilyen például a változó turbinageometriájú turbófeltöltő és a common rail közvetlen befecskendezés. A motor 258 LE (190 kW) teljesítményt és lenyűgöző, 560 Nm-nyi nyomatékot állít elő.

Read more

ALACSONY ELLENÁLLÁSSAL A GYORSABB FEJLŐDÉSÉRT.

ALACSONY ELLENÁLLÁSSAL A GYORSABB FEJLŐDÉSÉRT.

Annak révén, hogy intelligens könnyűépítésének köszönhetően egyértelműen könnyebb lett az elődjénél, valamint, hogy összehangolt hatású aerodinamikai elemekkel látták el, a BMW X3 optimális légellenállási együtthatóval rendelkezik. Mindkét említett tényező pozitív hatással van a jármű agilitására, hatékonyságára és fogyasztására. Különösen említésre méltó a határozott vezetőéleket alkalmazó hátsó kialakítás, a külső tükrök aerodinamikus formája, valamint az első kötényben lévő Air Curtain. Az Active Air Stream vesék állítható hűtőlégterelői – amelyek igazi különlegességnek számítanak – automatikusan bezárulnak, amennyiben a motor hűtési igénye alacsony, és ezzel hozzájárulnak az aerodinamikai tulajdonságok még jobbá tételéhez.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Hozzon ki még többet minden egyes csepp üzemanyagból a BMW EfficientDynamics segítségével: fokozott teljesítmény, nagyobb hatékonyság és még magasabb szintű vezetési élmény. A fogyasztást mérséklő, egyszersmind a vezetési élményt fokozó technikai innovációknak köszönhetően a tiszta dinamizmus minden egyes BMW-hez jár.

Read more

HÁLÓZATI KAPCSOLATOK ÉS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.