MEGBÍZHATÓ TÁRS BÁRMILYEN KÜLDETÉSHEZ: A TESTET ÖLTÖTT, ERŐT SUGÁRZÓ ESZTÉTIKUM.

A BMW X3 dizájnja.

MEGBÍZHATÓ TÁRS BÁRMILYEN KÜLDETÉSHEZ: A TESTET ÖLTÖTT, ERŐT SUGÁRZÓ ESZTÉTIKUM.

A BMW X3 dizájnja.

MEGBÍZHATÓ TÁRS BÁRMILYEN KÜLDETÉSHEZ: A TESTET ÖLTÖTT, ERŐT SUGÁRZÓ ESZTÉTIKUM.A BMW X3 dizájnja.

Elég egyetlen, az autóra vetett pillantás ahhoz, hogy az emberben leküzdhetetlen vágy ébredjen a kihívások iránt. A BMW X3 extravagáns dizájnnyelve újraértelmezi a tekintély és a függetlenség fogalmát. Az időtálló megjelenés megteremtéséből a harmóniát sugárzó arányok, az erőteljes kontúrok és az orr szélességének különösen nyomatékos kihangsúlyozása mellett kiveszi a részét a far látványa is. A külső által keltett benyomások az áttervezett, exkluzív belső térben is folytatódnak. Röviden: más és más személyiségjegyeket kidomborító felszereltségi változatainak köszönhetően a BMW X3 bármilyen ambícióknak képes megfelelni.

BMW X3 M40i (3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 207–206

Read more

TÖKÉLETES ÚTI KILÁTÁSOK. OTT IS, AHOL NINCS IS ÚT.

A kizárólag LED-technológiát alkalmazó adaptív LED-es első fényszórók a tompított és a távolsági fényszórók mellett magukban foglalják az irányjelzőket is. A felszereltség részét képezik továbbá a BMW Selective Beam funkció, a nappali menetfények, valamint az út tökéletes megvilágítását, valamint a sötétben jobb láthatóságot biztosító adaptív fényszórók is. A plasztikus, háromdimenziós, tisztán LED-es hátsó lámpák a maguk egyedi és jellegzetes L-alakú betétjével az autó farának igazi ékességei. A lámpák még dinamikusabbá teszik az autó megjelenését, egyszersmind azok lenyűgöző belépőt biztosítanak mind nappal, mind pedig éjjel.

MEGŐRZI NYUGALMÁT. MÉG VIHARBAN IS.

Modern hangszigetelés.

MEGŐRZI NYUGALMÁT. MÉG VIHARBAN IS.

Modern hangszigetelés.

Nyugodt, luxus szintű atmoszféra: jelentősen továbbfejlesztett zajkomfortja exkluzív pihenőövezetté varázsolja a BMW X3 belső terét ¬– még nagy sebességnél is. A kitűnő minőségű zajszigetelő üvegezés számottevő mértékben mérsékeli a szélzajt, valamint az egyéb külső neszeket.

Read more

„Az elegáns felületek által határolt, intelligens részletmegoldásokkal teletűzdelt belső tér elegendő helyet biztosít az aktív életstílushoz.”
OLIVER HEILMER, A BMW AUTOMOBILE BELSŐ DIZÁJNÉRT FELELŐS RÉSZLEGÉNEK VEZETŐJE

.

.

ÚJ KALANDOKRA KÉSZEN: SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

A kalandok lázas keresése közben a BMW X3 egy hasonló szellemiségű partnerre talált – ez pedig nem más, mint a SPECIALIZED for BMW e-bike. Egy csúcskategóriás e-mountain bike-ról van szó, amelynek motorját és akkumulátorát teljesen a vázba integrálták. Annak érdekében, hogy még az extrém uphill és downhill követelményeknek is megfeleljen, valamint, hogy még magasabbra lehessen feljutni vele, a kerékpárt három különböző hajtási móddal látták el. Mindemellett pedig rendelkezésre áll a SPECIALIZED Mission Control nevű, külön ehhez a kerékpárhoz kifejlesztett applikáció is, amelynek segítségével Ön úgy tervezheti meg az útvonalat, hogy az akkumulátor végig kitartson. Ha mégis szükség lenne energiavételezésre, a kerékpár egyszerűen feltölthető a BMW X3-ról a speciális töltőkábel segítségével. A kerékpározás élménye a lehető legmagasabb fokon – bármilyen terepen.

Megvásárolható az Ön BMW és SPECIALIZED márkakereskedőjénél

MINDEN KÜLDETÉSHEZ A MEGFELELŐ TARTOZÉKOT.

A BMW X3-hoz elérhető tartozékok egyik legfontosabb tulajdonsága a lenyűgöző sokoldalúság. Függetlenül attól, hogy Ön a jármű sportos karakterét akarja-e kihangsúlyozni, nagyobb rakodókapacitásra lenne-e szüksége, netán még több praktikus funkcióra vágyik-e, az eredeti BMW tartozékok jóvoltából autója tökéletesen képes alkalmazkodni az Ön életstílusához. A minőségi választék a tágas tetődobozoktól a kifejező kerekeken át egészen a szőnyegekig és a modern kerékpártartóig terjed.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW X3 xDrive20d (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,6–5,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 146–140

  BMW X3 xDrive30d (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,0–5,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

  BMW X3 M40i (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 207–206

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.