MEGBÍZHATÓ TÁRS BÁRMILYEN KÜLDETÉSHEZ: A TESTET ÖLTÖTT, ERŐT SUGÁRZÓ ESZTÉTIKUM.

A BMW X3 dizájnja.

MEGBÍZHATÓ TÁRS BÁRMILYEN KÜLDETÉSHEZ: A TESTET ÖLTÖTT, ERŐT SUGÁRZÓ ESZTÉTIKUM.

A BMW X3 dizájnja.

MEGBÍZHATÓ TÁRS BÁRMILYEN KÜLDETÉSHEZ: A TESTET ÖLTÖTT, ERŐT SUGÁRZÓ ESZTÉTIKUM.A BMW X3 dizájnja.

Elég egyetlen, az autóra vetett pillantás ahhoz, hogy az emberben leküzdhetetlen vágy ébredjen a kihívások iránt. A BMW X3 extravagáns dizájnnyelve újraértelmezi a tekintély és a függetlenség fogalmát. Az időtálló megjelenés megteremtéséből a harmóniát sugárzó arányok, az erőteljes kontúrok és az orr szélességének különösen nyomatékos kihangsúlyozása mellett kiveszi a részét a far látványa is. A külső által keltett benyomások az áttervezett, exkluzív belső térben is folytatódnak. Röviden: más és más személyiségjegyeket kidomborító felszereltségi változatainak köszönhetően a BMW X3 bármilyen ambícióknak képes megfelelni.

BMW X3 M40i:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8.4–8,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 193–188

TÖKÉLETES ÚTI KILÁTÁSOK. OTT IS, AHOL NINCS IS ÚT.

A kizárólag LED-technológiát alkalmazó adaptív LED-es első fényszórók a tompított és a távolsági fényszórók mellett magukban foglalják az irányjelzőket is. A felszereltség részét képezik továbbá a BMW Selective Beam funkció, a nappali menetfények, valamint az út tökéletes megvilágítását, valamint a sötétben jobb láthatóságot biztosító adaptív fényszórók is. A plasztikus, háromdimenziós, tisztán LED-es hátsó lámpák a maguk egyedi és jellegzetes L-alakú betétjével az autó farának igazi ékességei. A lámpák még dinamikusabbá teszik az autó megjelenését, egyszersmind azok lenyűgöző belépőt biztosítanak mind nappal, mind pedig éjjel.

MEGŐRZI NYUGALMÁT. MÉG VIHARBAN IS.

Modern hangszigetelés.

MEGŐRZI NYUGALMÁT. MÉG VIHARBAN IS.

Modern hangszigetelés.

Nyugodt, luxus szintű atmoszféra: jelentősen továbbfejlesztett zajkomfortja exkluzív pihenőövezetté varázsolja a BMW X3 belső terét ¬– még nagy sebességnél is. A kitűnő minőségű zajszigetelő üvegezés számottevő mértékben mérsékeli a szélzajt, valamint az egyéb külső neszeket.

„Az elegáns felületek által határolt, intelligens részletmegoldásokkal teletűzdelt belső tér elegendő helyet biztosít az aktív életstílushoz.”
OLIVER HEILMER, A BMW AUTOMOBILE BELSŐ DIZÁJNÉRT FELELŐS RÉSZLEGÉNEK VEZETŐJE

.

.

ÚJ KALANDOKRA KÉSZEN: SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

A kalandok lázas keresése közben a BMW X3 egy hasonló szellemiségű partnerre talált – ez pedig nem más, mint a SPECIALIZED for BMW e-bike. Egy csúcskategóriás e-mountain bike-ról van szó, amelynek motorját és akkumulátorát teljesen a vázba integrálták. Annak érdekében, hogy még az extrém uphill és downhill követelményeknek is megfeleljen, valamint, hogy még magasabbra lehessen feljutni vele, a kerékpárt három különböző hajtási móddal látták el. Mindemellett pedig rendelkezésre áll a SPECIALIZED Mission Control nevű, külön ehhez a kerékpárhoz kifejlesztett applikáció is, amelynek segítségével Ön úgy tervezheti meg az útvonalat, hogy az akkumulátor végig kitartson. Ha mégis szükség lenne energiavételezésre, a kerékpár egyszerűen feltölthető a BMW X3-ról a speciális töltőkábel segítségével. A kerékpározás élménye a lehető legmagasabb fokon – bármilyen terepen.

Megvásárolható az Ön BMW és SPECIALIZED márkakereskedőjénél

MINDEN KÜLDETÉSHEZ A MEGFELELŐ TARTOZÉKOT.

A BMW X3-hoz elérhető tartozékok egyik legfontosabb tulajdonsága a lenyűgöző sokoldalúság. Függetlenül attól, hogy Ön a jármű sportos karakterét akarja-e kihangsúlyozni, nagyobb rakodókapacitásra lenne-e szüksége, netán még több praktikus funkcióra vágyik-e, az eredeti BMW tartozékok jóvoltából autója tökéletesen képes alkalmazkodni az Ön életstílusához. A minőségi választék a tágas tetődobozoktól a kifejező kerekeken át egészen a szőnyegekig és a modern kerékpártartóig terjed.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW X3 xDrive20d:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,4–5,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 142–132

  BMW X3 xDrive30d:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,0–5,7
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 158–149

  BMW X3 M40i:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8.4–8,2
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 193–188

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

  Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.