ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.

A BMW X3 digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.

A BMW X3 digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.A BMW X3 digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

Utazás közben is maradjon kapcsolatban a barátaival és a nagyvilággal: használja ki az exkluzív szolgáltatások és az intelligens alkalmazások előnyeit, bonyolítsa le telefonhívásait vagy küldjön e-maileket – a BMW X3 igazi klasszisnak számít a kategóriájában a hálózati kapcsolatok és a kényelem tekintetében. Az innovatív vezérlési koncepció minden pillanatban tökéletes egységgé kovácsolja a vezetőt és a járművet. Az eredmény az igazodási pontot jelentő vezetési élmény – amely az Ön igényeinek teljesítésére fordított maximális figyelemnek, valamint a félautonóm vezetés irányába tett határozott lépéseknek köszönhető. Az említetteken túl ott vannak még az ultramodern vezetőt segítő rendszerek is, amely a biztonság új, kimagasló szintjét teremtik meg, egyszersmind leveszik a terhet a vezető válláról. Mindez azt a célt szolgálja, hogy Ön maradéktalanul a lényegre összpontosíthasson – ami nem más, mint a kormány mögött eltöltött idő minden percének maradéktalan élvezete.

BMW X3 M40i (2)(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,4–8,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 193–188

A LÉNYEG LEGYEN MINDIG SZEM ELŐTT.

Úttörő vezérlési koncepció.

A BMW X3 új vezérlési koncepciója egyedülálló felhasználóbarátságával nyűgöz le. A jól áttekinthető kezelőszervek, azok egymáshoz való extrém közelsége, illetve a kormánykerék új szintre emeli a vezetési élményt. Az egyes funkciók az intelligens BMW beszédvezérlés, a BMW gesztusvezérlés vagy a Touch Control érintőképernyő segítségével vezérelhetők. A telefonhívások fogadása vagy a navigációs rendszer vezérlése az elülső középkonzol feletti érzékelési tartományban tett olyan mozdulatokkal hajtható végre, mint a „legyintés” vagy a rámutatás.

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az összes fontos információt közvetlenül a vezető látóterébe vetíti, így az figyelmét teljes egészében a vezetésnek szentelheti. A kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatások, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott sebességhatár-kijelzés tájékoztatásai, valamint a hívás- és a lejátszási listák.

12 colos központi kijelző.

A Black Panel technológiával ellátott, 0,0 col átmérőjű multifunkciós műszerfali kijelző lenyűgöző módon teszi láthatóvá a vezetési élményt. Három különböző, speciális karakterisztikával rendelkező mód – amelyek mindegyikének megvan a maga színsémája és sajátos grafikai stílusa – jeleníthető meg a műszerfalon: ezek az ECO PRO, a COMFORT és a SPORT módok.

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

BMW M PERFORMANCE.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

  (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (2) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek csupán időlegesek.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.