ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.

A BMW X3 digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.

A BMW X3 digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.A BMW X3 digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

Utazás közben is maradjon kapcsolatban a barátaival és a nagyvilággal: használja ki az exkluzív szolgáltatások és az intelligens alkalmazások előnyeit, bonyolítsa le telefonhívásait vagy küldjön e-maileket – a BMW X3 igazi klasszisnak számít a kategóriájában a hálózati kapcsolatok és a kényelem tekintetében. Az innovatív vezérlési koncepció minden pillanatban tökéletes egységgé kovácsolja a vezetőt és a járművet. Az eredmény az igazodási pontot jelentő vezetési élmény – amely az Ön igényeinek teljesítésére fordított maximális figyelemnek, valamint a félautonóm vezetés irányába tett határozott lépéseknek köszönhető. Az említetteken túl ott vannak még az ultramodern vezetőt segítő rendszerek is, amely a biztonság új, kimagasló szintjét teremtik meg, egyszersmind leveszik a terhet a vezető válláról. Mindez azt a célt szolgálja, hogy Ön maradéktalanul a lényegre összpontosíthasson – ami nem más, mint a kormány mögött eltöltött idő minden percének maradéktalan élvezete.

BMW X3 M40i:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8.4–8,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 193–188

A LÉNYEG LEGYEN MINDIG SZEM ELŐTT.

Úttörő vezérlési koncepció.

A BMW X3 új vezérlési koncepciója egyedülálló felhasználóbarátságával nyűgöz le. A jól áttekinthető kezelőszervek, azok egymáshoz való extrém közelsége, illetve a kormánykerék új szintre emeli a vezetési élményt. Az egyes funkciók az intelligens BMW beszédvezérlés, a BMW gesztusvezérlés vagy a Touch Control érintőképernyő segítségével vezérelhetők. A telefonhívások fogadása vagy a navigációs rendszer vezérlése az elülső középkonzol feletti érzékelési tartományban tett olyan mozdulatokkal hajtható végre, mint a „legyintés” vagy a rámutatás.

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az összes fontos információt közvetlenül a vezető látóterébe vetíti, így az figyelmét teljes egészében a vezetésnek szentelheti. A kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatások, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott sebességhatár-kijelzés tájékoztatásai, valamint a hívás- és a lejátszási listák.

12 colos központi kijelző.

A Black Panel technológiával ellátott, 0,0 col átmérőjű multifunkciós műszerfali kijelző lenyűgöző módon teszi láthatóvá a vezetési élményt. Három különböző, speciális karakterisztikával rendelkező mód – amelyek mindegyikének megvan a maga színsémája és sajátos grafikai stílusa – jeleníthető meg a műszerfalon: ezek az ECO PRO, a COMFORT és a SPORT módok.

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.