MUTASSA AZ UTAT. ÉS ENGEDJE A VILÁGNAK, HOGY KÖVESSE ÖNT.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a BMW X1-ben.

Kommunikáció, információ és szórakozás – tapasztalja meg a mobilitás merőben új formáját a BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások segítségével. Az összes elérhető szolgáltatással kapcsolatban érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedésekben.

Read more

INTELLIGENS VÉSZHÍVÁS.*

Baleset esetén az idő kritikus tényező. Az intelligens vészhívás, amely önállóan képes segítséget keríteni, vészhelyzetben akár életet is menthet. A funkció felveszi a kapcsolatot a speciálisan felkészített ügyfélszolgálati munkatársakkal, akik támogatást nyújtanak Önnek, valamint utasainak egészen addig, ameddig a mentést végző szolgálatok meg nem érkeznek. Utóbbiak szintén közvetlenül kapják meg a fontos információkat.

*A szolgáltatás Magyarországon az itt ismertetett formában egyelőre nem elérhető.

Intelligens vészhívás.

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.*

A Connected Drive szolgáltatások* kiegészítő felszereltség szélesre tárja a BMW digitális világába vezető kaput. A jármű fedélzeti alkalmazásainak jóvoltából mindig percre készen tájékozott lehet a hírekről és az időjárásról. Mindemellett rendelkezésre áll egy irodai eszköz, illetve az online keresés funkció is. A ConnectedDrive szolgáltatások felszereltség egy alapcsomag, amelyre szükség van a további digitális szolgáltatások megvásárlásához.

*A felszereltség részét képező, itt felsorolt szolgáltatások közül egyelőre nem mindegyik érhető el Magyarországon. Kérjük, további részletekért forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

ConnectedDrive szolgáltatások.

  • Apple CarPlay® előkészítés*

    Miért is kéne nélkülöznie iPhone készülékét a BMW-jében, ha egyszer a járműben is a megszokott módon használhatja azt? Az Apple CarPlay®-előkészítés jóvoltából a jármű kezelőszerveivel vezérelheti az olyan telefonfunkciókat, mint amilyen például az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Zene. A beszédvezérlésnek az autó kormányán lévő, dedikált gombjával pedig elérheti az Apple hangasszisztens-szolgáltatását, a Sirit is.

    *A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

  • Microsoft Office 365

    A munkába vezető utat is tevékenyen töltheti. A Microsoft Office 365 tökéletesen járműbe integrált funkciói lehetővé teszik az e-mailek, telefonszámok és naptárbejegyzések folyamatos szinkronizálását az egyéb készülékkel, így azok közvetlenül a fedélzeten kezelhetők – okostelefon használata nélkül is. Ezen kívül a Skype for Business segítségével egy kattintásra, automatikusan csatlakozhat konferencia hívásokhoz.

BMW CONNECTED.

Létesítsen összeköttetést BMW-jével. A BMW Connected* az Ön digitális mobilitási asszisztense, amely az utazás megkezdése előtt, illetve út közben gondoskodik igényeinek kielégítéséről. Érje el autójának fedélzeti rendszereit az okostelefonjával, okosórájával vagy az Amazon Echo okoshangszóróval, küldje el kiválasztott úti céljait a navigációs rendszerbe vagy kérjen emlékeztetőket a találkozóiról, hogy mindig pontosan érkezzen.

*Az itt felsorolt szolgáltatások magyarországi elérhetőségével kapcsolatos információkért kérjük, lépjen kapcsolatba hivatalos BMW Márkakereskedőjével.

TELEFON VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉSSEL.

A vezeték nélküli töltést biztosító telefon egy vezeték nélküli töltőállomást* és további USB-portokat tartalmaz. A tetőantennán keresztüli csatlakozás javítja a hálózati jelvétel minőségét. Egyszerre két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakozhat Bluetooth-kapcsolat segítségével. A felszereltség további elemei: Bluetooth Office és Wi-Fi hotspot-előkészítés.

* Az univerzális, vezeték nélküli okostelefontöltő állomás kizárólag a kompatibilis okostelefonokkal működik. A nemkompatibilis okostelefonokhoz szükséges vezeték nélküli töltési megoldásokért kérjük, tájékozódjon online vagy BMW partnerénél.

REMOTE SERVICES.*

Vajon bezártam az autómat? Pontosan hol is parkoltam le vele? A Remote Services szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a BMW Connected applikáció segítségével a távolból lépjen kapcsolatba járművével. Villogtassa meg a fényszórókat, aktiválja a klímaberendezést, vagy zárja be a BMW-jét bárhonnan, az okostelefonja segítségével.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

Remote Services.

WIFI HOTSPOT.

The equipment includes a built-in WiFi hotspot using the LTE standard, which allows for a paid internet connection. Passengers can then go online with all suitable devices, for example to work on emails and stream music or videos. The hotspot ensures that there are no obstacles to enjoying a fascinating internet experience with the maximum LTE standard while on the move.

This function is compatible with various devices, such as laptops, tablets and mobile phones from various manufacturers. Up to ten devices can be connected to the WiFi hotspot at the same time.

The vehicle is connected via the built-in SIM card with a fee-based hotspot plan from a service provider. If no LTE network is available, the system automatically switches to other available standards.

ÜZEMANYAGFOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS.

  • Disclaimer reference invalid