NAGYOBB TÉR.

A BMW X1 kényelme és funkcionalitása.

NAGYOBB TÉR.

A BMW X1 kényelme és funkcionalitása.

Tökéletes társ az ismeretlenbe vezető felfedező utakhoz: a BMW X1 emelt üléspozícióval kedveskedik a lehető legjobb körkilátás érdekében, amelyet az utasok kitűnő anyagokkal berendezett környezetben élvezhetnek. Mindez az intuitív kezelhetőséggel és a variálható térrel együtt a BMW X1-et ideális társsá avatja az Ön jövőbeni terveinek megvalósításához.

NAGYOBB TÉR.A BMW X1 kényelme és funkcionalitása.

Tökéletes társ az ismeretlenbe vezető felfedező utakhoz: a BMW X1 emelt üléspozícióval kedveskedik a lehető legjobb körkilátás érdekében, amelyet az utasok kitűnő anyagokkal berendezett környezetben élvezhetnek. Mindez az intuitív kezelhetőséggel és a variálható térrel együtt a BMW X1-et ideális társsá avatja az Ön jövőbeni terveinek megvalósításához.

Read more

EMELT ÜLÉSPOZÍCIÓ A VEZETŐ SZÁMÁRA.

A BMW X1 emelt üléspozíciója számos előnyt tartogat az Ön számára. Ezek közül a legnyilvánvalóbb az, hogy a vezető és az utasok egyedülállóan kitűnő kilátást élveznek, ami egyszersmind a biztonságot is fokozza a forgalomban. További járulékos előny, hogy a BMW X1-be való be-, illetve az onnan való kiszállás így lényegesen kényelmesebb. Nem utolsósorban pedig az emelt üléspozíció azzal az előnnyel is jár, hogy Ön értékelni tudja a belső tér nagyvonalú arányait: a nagyméretű ablakfelületekkel és az opcionális panoráma üvegtetővel együtt a magasabb nézőpont kellemes térérzetet biztosít.

TÁGASSÁG.

A BMW X1 kompakt külső méreteivel brillírozik a mindennapos városi forgalomban. A visszafogott külső dimenziók mögött azonban jóval nagyobb belső tér húzódik meg, mint amekkorát Ön elsőre gondolna. A magas tetővonalnak köszönhetően a jellegzetesen SAV-os karosszéria különlegesen jó térérzetet nyújtó és hívogató belső teret ölel körbe. A tágasság érzetéhez hozzájárul a jó körkilátást biztosító emelt üléspozíció, valamint az üvegfelületek tekintélyes aránya is. A BMW X1 esetében azonban nem pusztán érzetről van szó: az 56 cm-es hátsó lábtérnek köszönhetően a hátsó ülések hosszú távon is kényelmesek – még a magasabb termetűek számára is.

LEHAJTHATÓ TÁMLÁJÚ ELSŐ UTASÜLÉS.

A lehajtható támlájú első utasülés a magas fokú rugalmasság és jól átgondolt elrendezés egyik kitűnő példája. Az üléstámla könnyedén teljesen előrehajtható, amely műveletnek köszönhetően egy lényegében sima felület jön létre. A funkció jóvoltából akár 2,50 méter hosszú tárgyak vagy sporteszközök is szállíthatók a fedélzeten.

ÁLLÍTHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEK.

A BMW X1 egyedülálló sokoldalúságában jelentős szerepet játszanak az állítható hátsó ülések, amelyek 60:40 arányban, sínen tologathatók. Mindennek köszönhetően raktér még jobban képes alkalmazkodni az igényekhez – Ön például dönthet úgy, hogy a nagyobb lábteret biztosít a hátul ülők számára, de úgy is, hogy növeli a csomagtér méretét. A második üléssor kényelmes mozgatása egy, a hátsó ülés alatt elhelyezett, könnyen elérhető karral lehetséges. A 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámla dőlésszöge is változtatható. Mindezzel fokozható a hátul ülők kényelme, valamint tovább bővíthető a csomagtér.

KÉNYELMES RAKODÁS.

A BMW X1 esetében az egyedülálló kényelemérzet már azelőtt hatalmába keríti Önt, hogy elindulna. A tágra nyíló csomagtér-ajtó mögött például tekintélyes méretű, kényelmesen magas rakodóperemmel ellátott csomagtér található. A kimagaslóan rugalmasan alakítható, lehajtható támlájú első utasüléssel, valamint variálható hátsó ülésekkel berendezett belső tér lehetőséget biztosít olyan nagyméretű tárgyak fedélzeten való szállítására, mint amilyenek például a sílécek vagy a kerékpárok.

ÉRINTÉS NÉLKÜL NYITHATÓ CSOMAGTÉR-AJTÓ.

Amikor Ön az autója mögött áll csomagokkal a kezében, és ki szeretné nyitni a csomagtér-ajtót, immár nem kell a zsebében kotorásznia a kulcsot keresve. A komfort bejutás rendszer, amely tartalmazza az automatikus csomagtérajtó-felnyitást is, lehetővé teszi, hogy egyetlen lábmozdulatra feltáruljon Ön előtt a csomagtér. A zár oldását, majd a csomagtér-ajtó automatikus felnyitását a lábmozdulatot érzékelő szenzorok indítják be.