HATÁRTALAN SPONTANEITÁS.

A BMW X1.

HATÁRTALAN SPONTANEITÁS.

A BMW X1.

HATÁRTALAN SPONTANEITÁS.A BMW X1.

Modell

BMW X1 xDrive20d

Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc) (xDrive25i)(1)

170 (231)/5000–6000

Max. nyomaték (Nm / 1/perc) (xDrive25i)(1)

350/1350–4500

CO2-kibocsátás (g/km), kombinált (xDrive25i)(1)

149–144

Fogyasztás, kombinált (l/100 km) (xDrive25i)

6,5–6,3

A BMW X1 tökéletes jármű azok számára, akik a vezetési élményt saját elvárásaik és szükségleteik szerint képzelik el. Az autó SAV-os arányai meggyőző önbizalmat tükröznek, a belső tér pedig rendkívül sokoldalúan alakítható. A BMW xLine és a BMW Sport Line modellváltozatok révén kétféle dizájnvilág áll az Ön rendelkezésére ahhoz, hogy egyedi részletekkel gazdagítsa az autó külsejét és belső terét. A BMW EfficientDynamics elemeinek, valamint a hatékony BMW TwinPower Turbo benzin- és dízelmotoroknak köszönhetően a BMW X1 mindegyik motorváltozata lenyűgözően alacsony fogyasztási és emissziós értékekkel dicsekedhet.

A BMW X1 FELFEDEZÉSE.

Dizájn.

A BMW X1 a SAV-ok jellegzetességeit sokoldalú és dinamikus módon jeleníti meg. Haladjon akár nagyvárosi környezetben, akár terepen, az autó erőteljes, a nagy tengelytáv és a kis túlnyúlások által meghatározott sziluettje mindenütt lenyűgöző hatást kelt. Az autó az atletikus dizájnt kompakt külső méretekkel ötvözi, anélkül, hogy mindez kompromisszumokra kényszerítene akár a rugalmasság, akár az üléssorok térkínálatának tekintetében. A BMW X1-ről alkotott képet a kitűnő minőségű anyagok és a hozzájuk illő részletek teszik teljessé.
Read more

Kényelem és funkcionalitás.

Tökéletes társ az ismeretlenbe vezető felfedező utakhoz: a BMW X1 emelt üléspozícióval kedveskedik utasainak a lehető legjobb körkilátás érdekében, amelyet azok kitűnő anyagokkal berendezett környezetben élvezhetnek. Mindez az intuitív kezelhetőséggel és a variálható térrel együtt a BMW X1-et ideális társsá avatja az Ön jövőbeni terveinek megvalósításához.
Read more

xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer szinte tökéletesen alkalmazkodik még a legnagyobb kihívást jelentő útfelülethez is, ami mindig egyedülálló tapadást eredményez. Az xDrive és a dinamikus stabilitás kontroll (DSC) garantálják, hogy a BMW mindenkor stabilan fusson. A DSC érzékelői által vezérelt xDrive rugalmasan és gyorsan osztja el a hajtási nyomatékot a tengelyek között, hogy megakadályozza a túl- vagy az alulkormányozottság jelenségét, és ezzel egyedülálló iránytartást biztosítson. Kritikus körülmények között így a DSC-nek kevesebbszer kell beavatkoznia. A BMW xDrive az összkerék-meghajtás előnyeit – a kiváló tapadást és iránytartást, valamint a magas szintű menetbiztonságot – a klasszikusan BMW-s agilitással ötvözi a még nagyobb vezetési élmény jegyében.
Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.