SZÉPSÉGES SZÖRNYETEG.

BMW M

A BMW X6 elbűvölő M dizájnja.

SZÉPSÉGES SZÖRNYETEG.

A BMW X6 elbűvölő M dizájnja.

Erőmű egy Sport Activity Coupé elegáns ruhájába öltöztetve. Csúcsteljesítményre tervezve, fenséges karakterrel fűszerezve. Felkészítve arra, hogy álljon bármilyen kihívást. Mindig izgatottan várva a szűk kanyarokat és járatlan utakat. Páratlan kombináció: már a beszállás pillanatában körülöleli Önt kényelmével – abban pillanatban pedig, amikor lenyomja a gázpedált, felszabadítja elképesztő erejét.

A központi kijelzőről készült fényképek a felhasználói felület megújult dizájnját tükrözik, amely várhatóan 2016 októberétől lesz elérhető.

SZÉPSÉGES SZÖRNYETEG.A BMW X6 elbűvölő M dizájnja.

Erőmű egy Sport Activity Coupé elegáns ruhájába öltöztetve. Csúcsteljesítményre tervezve, fenséges karakterrel fűszerezve. Felkészítve arra, hogy álljon bármilyen kihívást. Mindig izgatottan várva a szűk kanyarokat és járatlan utakat. Páratlan kombináció: már a beszállás pillanatában körülöleli Önt kényelmével – abban pillanatban pedig, amikor lenyomja a gázpedált, felszabadítja elképesztő erejét.

A központi kijelzőről készült fényképek a felhasználói felület megújult dizájnját tükrözik, amely várhatóan 2016 októberétől lesz elérhető.

KÜLSŐ DIZÁJN.

Az orr-részt a tekintélyt parancsoló légbeömlők és a széles M dupla vesék uralják, egyértelműen utalva a járműben szunnyadó elsöprő potenciálra.
A dinamikus karaktert, amelyre a koronát a feltűnő első fényszórók teszik fel, a kupés sziluett, az M oldalküszöbök, illetve a kétrészes karaktervonal tovább hangsúlyozzák. Az opcionális, 21 colos M könnyűfém kerekek az erőteljesen domborodó kerékjárati ívek alatt az előrehaladás iránti olthatatlan vágyat fejezik ki. Az izmos vállvonalak a látványos hátsó légterelőben végződnek. Azért, hogy a végszó is sportos legyen, közvetlenül az M hátsó szoknya és a diffúzor alatt ott a két pár fénylő kipufogóvég. Ön ellenállhatatlan késztetést érez majd arra, hogy beszálljon, és elmerüljön a vezetési élmény legextrémebb formájában – amelyet egy telivér, az M hagyományokhoz maradéktalanul méltó, az utolsó csavarig a csúcsteljesítmény jegyében kifejlesztett, telivér sportautó nyújt.

EGY FENEGYEREK RUHATÁRA.

Fedezze fel a BMW X6 M dizájnelemeit.

EGY FENEGYEREK RUHATÁRA.

Fedezze fel a BMW X6 M dizájnelemeit.

BELSŐ DIZÁJN.

Amikor először vet egy pillantást a BMW X6 M-re, azonnal világossá válik: itt nem egy szokványos vezetőülésben, hanem egy sportos pilótafülkében foglalhat helyet. Az opcionális M multifunkciós ülések magas oldalpárnáikkal ellenállhatatlan vágyat ébresztenek Önben arra, hogy a lehető leghamarabb bevegye a következő kanyart. A 3 küllős, váltófülekkel ellátott M bőrkormány ideális fogást biztosít, amikor Ön éles irányváltást hajt végre. Az M váltókar és a menetdinamikai szabályozás gombjai a vezető felé fordulnak a középkonzolon – amelynek oldalán ott vannak a térdtámaszok, amelyek fokozott kényelmet nyújtanak Önnek akkor, amikor a fizika törvényeinek határait feszegeti. Ez a BMW X6 M versenyautós arca. De van neki egy másik is, amelyet az exkluzív anyagok – például az Aragon barna teljes bőrkárpit és a magasfényű karbon vagy nemesfa belső díszbetétek – jellemeznek, híven tükrözve a BMW X6 M luxusautós mivoltát.

M MULTIFUNKCIÓS ÜLÉSEK.

Az exkluzív M multifunkciós ülések a jármű külsejének dinamizmusára rímelnek. A vezető és az első utas teljes bőrkárpitozású ülésekben foglalnak helyet, amelyeknek fejtámláját domborított M logó díszíti.

A mélyen lévő ülőlapok, a magasított oldalpárnák és a hajlított válltámaszok még kifejezetten dinamikus vezetés mellett is tökéletesen tartják a testet. A rendkívül kényelmes ülések, amelyeket kimondottan az autó nagy teljesítményéhez terveztek, kimagasló luxust nyújtanak hosszú utazások alkalmával. A háttámaszokba integrált fejtámlák sportos megjelenést biztosítanak. Az ülések sokféleképpen állíthatók, így elektromosan szabályozható például az ülőlap mélysége, a háttámla dőlésszöge és szélessége.

Az ülés háttámlájának felső részén egy nyílás található, amely könnyed megjelenést biztosít. Ezt a benyomást tovább erősíti a nyílás alatti, kontrasztos színű felület. A dupla kontrasztvarrások, amelyek kimagaslóan exkluzív megjelenést biztosítnak, a BMW Individual Merino teljes bőrkárpittal borított ülések valódi ékességei.

MŰSZERFAL.

Tisztán átlátható struktúrák, csúcsszintű ergonómia és verhetetlen látvány: a BMW X6 M műszerfala mögött a vezető és az első utas versenyautó-pilótának érezhetik magukat. A még a legszűkebb fordulókban is kimagasló tartást nyújtó ülésekből – azok emelt pozíciója miatt –nagyszerűen áttekinthetők az autó körül zajló történések. Emellett könnyedén, mindenféle erőfeszítés nélkül érhetők el belőlük a fontos funkciók. Az M bőrkormánnyal abszolút mértékben uralható az autó, a váltófülek pedig az autóversenyzést idéző kapcsolásokra ösztönzik Önt. Az M Drive gombjaival aktiválható M vezetési módok maximális vezetési élményt biztosítanak. Arról pedig, hogy mindig szem előtt legyenek a fontos információk, a speciális M-tartalmakat – például az optimális váltási pontokat jelző fényeket – is megjelenítő Head-Up Display gondoskodik. Mindez az autóversenyzés világát idézi – és a kényelemhez is jelentősen hozzájárul. A klímaberendezés, a navigáció és a rádió kezelőszervei a vezetőtől jobbra találhatók, így a különböző funkciókhoz az elöl ülő utas is könnyedén hozzáfér.

KEREKEK.

A BMW X6 M alapfelszereltségként 21 colos M duplaküllős 612 M könnyűfém keréktárcsákat kap. A kimondottan sportos igénybevételre optimalizált, elöl 285/35 R21, hátul 325/30 R21 méretű gumiabroncsok páratlanul jó útfogást, kitűnő kormány-visszajelzéseket és tökéletes menettulajdonságokat biztosítanak.

BMW INDIVIDUAL.

A legapróbb részletekből is visszaköszönő különleges karakter – ez az exkluzivitás igazi lényege. Juttassa érvényre tökélyre való törekvését a BMW X6 M-hez kínált BMW Individual felszereltségekkel.

 • BMW Individual fényezések

  A megtestesült sportosság, még álló helyzetben is – BMW X6 M ilyennek mutatja magát az Azurit fekete metálfényezéssel. Egy különlegesség: közvetlen fényben az amúgy fekete felületeken elragadó, sötétkékes árnyalatok jönnek elő, ami még inkább kiemeli a BMW X6 M dinamikus vonalait. A Pirit barna metálfény formájában a BMW Individual elegáns, az előbbihez hasonlóan vonzó alternatívát kínál.

 • BMW Individual Merino teljes bőrkárpit

  A legfinomabb luxus – látható és érezhető formában: a BMW X6 M belső tere is eddig nem látott magasságokba emeli a mércét. A BMW Individual Merino teljes bőrkárpit ötféle változatának egyike, a Füst fehér különösen lenyűgöző a Füst fehér Alcantara tetőkárpittal és a bőrrel borított, sötét Scotch színű műszerfallal együtt. A csábítóan világos színkombináció semmihez nem hasonlítható luxus atmoszférát kölcsönöz a belső térnek.

 • BMW Individual belső díszítőelemek

  Valódi, tökéletes összjáték: a Vulcano barna BMW Individual Kőris nemesfa belső díszítőelemek izgalmas kontrasztot képeznek a selymesen matt felületű, Füst fehér színű, BMW Individual Merino teljes bőrkárpittal. Nem kevésbé lenyűgözők a kézzel válogatott és megmunkált BMW Individual nemesfa díszítőelemek sem – legyen szó a finom mintázatú, világosbarna Sen vagy akár az elegáns Zongoralakk fekete változatról.

 • További BMW Individual felszereltségek

  További elemek a BMW Individual kínálatából: a BMW Individual bőr műszerfal-borítás új dimenzióba emeli a belső tér kifinomultságát. A választott BMW Individual Merino teljes bőrkárpit színétől az egyes felületek fekete vagy sötét Scotch színben pompáznak.

  A BMW Individual hűtődoboz jóvoltából a vezetési élmény fogalma még szélesebb értelmet nyer. A hűtődoboz gyorsan és egyszerűen kivehető a helyéről, így szükség esetén a teljes csomagtér rendelkezésre állhat.