Modell

BMW X6 M

Max. teljesítmény, kW (LE) / 1/perc

423 (575)/6000–6500

Max. Nyomaték, (Nm) / 1/perc

750/2200–5000

Gyorsulás, 0–100 km/óra (s)

4,2

CO2-kibocsátás (g/km)

258

A BMW X6 M a jellegzetesen M-es teljesítményt az X modellek rugalmasságával elegyíti. Az élénk, 8 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor, a 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó és az M-specifikus xDrive összkerék-meghajtás a legmagasabb szintű vezetési élménnyel ajándékozzák meg Önt. A tekintélyt parancsoló megjelenésről az alapfelszereltségként járó 20, vagy az opcionális 21 colos könnyűfém keréktárcsák, illetve az első és a hátsó lökhárító dinamikus dizájnja gondoskodnak. A Sports Activity Coupé tágas belső tere prémium színvonalú anyagaival, sportos M üléseivel, valamint az összetéveszthetetlen M dizájnt magukon hordozó részleteivel nyűgöz le. A nagy teljesítményű modell kirobbanó gyorsulást és menettulajdonságokat, egyedülálló kényelmet és határtalan vezetési élményt nyújt.

A LEGJOBB KÖRIDŐ. KÖR NÉLKÜL IS.

Versenyautós karakter.

Ellenállhatatlan dinamizmusával, lenyűgöző agilitásával és precíz kezelhetőségével a BMW X6 M új mércét állít szegmensében. A Launch Control segítségével tökéletes rajtot vehet. A Dynamic Drive, a Dynamic Performance Control és az adaptív futómű segítségével pedig az adott vezetési szituációhoz igazíthatja a járműbeállításokat.

Dinamizmus és hatékonyság.

A BMW X6 M koncentrált erejét az M-specifikus xDrive igen hatékonyan továbbítja az útra. Az egyedülálló tapadás úgyszintén biztosított. Az alapfelszereltség részét képező, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltónak köszönhetően igen gyorsan mennek végbe a kapcsolások úgy manuális, mint automatikus üzemmódban. Az M kompozit fékekkel egyedülálló, versenyautós szintű lassulási értékek érhetők el. A BMW EfficientDynamics technológiák garanciát nyújtanak arra, hogy a lehengerő teljesítmény párját ritkító hatékonysággal párosuljon.

Dizájn.

Erőmű egy Sport Activity Coupé elegáns ruhájába öltöztetve. Csúcsteljesítményre tervezve, fenséges karakterrel fűszerezve. Felkészítve arra, hogy álljon bármilyen kihívást. Mindig izgatottan várva a szűk kanyarokat és járatlan utakat. Páratlan kombináció: már a beszállás pillanatában körülöleli Önt kényelmével – abban a pillantban pedig, amikor lenyomja a gázpedált, felszabadítja elképesztő erejét.