BMW X5 M modellek, F95, 2020, SUV, BMW X5 M Competition, egy mozgó, Marina Bay kék metálfényezésű autó alulsó oldalnézetből
TeljesítményAkár 625 LE (460 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW X5 M

BMW X5 M modellek, F95, 2020, SUV, BMW X5 M Competition, egy mozgó, Marina Bay kék metálfényezésű autó alulsó oldalnézetből
TeljesítményAkár 625 LE (460 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW X5 M Competition, BMW X5 M, BMW X5 M50i tények és adatok.

A BMW X5 M modellek erőt sugárzó arányaikkal, exkluzív M dizájnjukkal és egyedülálló teljesítményükkel félreérthetetlenül nyilvánítják ki azt, hogy vezető szerepre törnek. Ismerkedjen meg a három extrovertált Sports Activity Vehicle (SAV) modellel. A BMW X5 M50i a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság különleges elegyével nyűgöz le. Az M xDrive-val ellátott BMW X5 M luxus szintű belső terével, valamint a versenyautós géneknek megfelelő dinamizmusával inspirál. Az adrenalinnal csordultig töltött vezetési élményből a legtöbb a még erősebb, extravagáns, M xDrive-val ellátott BMW X5 M Competition modellel hozható ki.

Bővebben

A BMW X5 M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

A bámulatos produkció legfontosabb kellékei: hajtáslánc, futómű és motorteljesítmény.

BMW X5 M Competition.

Maximális dinamizmus és az exkluzivitás legfelsőbb foka.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó
 • Exkluzív dizájnelemek és felszereltségek
 • 625 LE (460 kW), 750 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,8 másodperc alatt
BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, Marina Bay kék metál, rézsútos elölnézet

BMW X5 M.

Felsőfokú dinamizmus és exkluzivitás.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 600 LE (441 kW), 750 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,9 másodperc alatt
BMW X5 M, F95, 2020, SUV, Kristály fehér, rézsútos elölnézet

BMW X5 M50i.

Acélos teljesítmény sportos és exkluzív köntösben.
 • M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW xDrive
 • 530 LE (390 kW), 750 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,3 másodperc alatt
BMW X5 M50i, G05, 2018, M Karbonfekete metál, rézsútos elölnézet
 • BMW X5 M Competition.
 • BMW X5 M.
 • BMW X5 M50i.

A BMW X5 M COMPETITION ÉS BMW X5 M – KOMPONENSEK A NAGY TELJESÍTMÉNY SZOLGÁLATÁBAN.

Az autóversenyzés által inspiráltan: a hajtáslánc- és futóműtechnológiák áttekintése.

A BMW X5 M Competition és a BMW X5 M párját ritkító teljesítményének és dinamizmusának forrásai a kimagaslóan fejlett, az autóversenyzés világából származó hajtáslánc- és futóműtechnológiák. Legyen szó kellemes suhanásról vagy versenypályás száguldásról, a jellegzetesen M-es vezetési élmény jellegét mindig a pengeéles precizitás és az agilitás határozzák meg.
Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor.

A nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor legújabb generációja minden tekintetben a mai élvonalat képviseli. A magas fordulatszámokat is kedvelő egység 625 lóerőt (460 kW) állít elő. A hengersorok közé beépített két, közös kipufogóleömlő-csővel ellátott turbófeltöltő optimális reakcióidejű. A V8-as erőforrást arra tervezték, hogy az bírja az extrém módon nagy versenypályás terhelést is.

M-specifikus futómű, BMW X5 M Competition, F95 LCI, 2020, SUV

M-specifikus futómű.

Az Aktív M differenciálmű és az M-specifikus futómű mesteri módon engedi érvényesülni a jármű dinamikai potenciálját. A három vezetési mód, a COMFORT, a SPORT és a SPORT+ mellett Ön a dinamikus stabilitásszabályozás (DSC) három különböző beállítását is választhatja annak érdekében, hogy a menetstabilizálási támogatás szintjét a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazítsa.
BMW X5 M Competition M xDrive-val, Marina Bay kék metál, F95, 2020, SUV, a far közelről

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített BMW M xDrive megbízhatóan gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD és a 4WD Sport hajtásvariánsok közül választhat.
8 fokozatú M Steptronic Sport sebességváltó Drivelogic funkcióval, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, belső tér, a sebesség-előválasztó kar közelről

8 fokozatú M Steptronic Sport sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic Sport sebességváltó többféle váltási módot kínál: a választék az extrém módon dinamikustól a kivételesen kényelmesig, simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön vagy a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal kezdeményezheti a váltásokat, vagy pedig automata módba helyezheti a váltót, amely ezután önműködően végzi a dolgát.
BMW X5 M Competition M Servotronic funkcióval, F95, 2020, SUV, műszerfal

M Servotronic.

Az M Servotronic a különféle vezetési helyzetekben oly módon gondoskodik a legideálisabb kormányrásegítésről, hogy annak mértékét a pillanatnyi sebességhez igazítja. A rendszer mindezen túl bármilyen tempónál garantálja a közvetlen és precíz kormányzási érzetet. A speciálisan az M járművekhez kalibrált rendszer esetében a vezető két különböző karakterisztika közül választhat.
M Kompozit fék, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, közelről

M Kompozit fék.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit fékek egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és rendkívül tartósak. Mindemellett könnyebbek is az acél féktárcsáknál, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékek jelenlétéről kívülről a metálkék fényezésű, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak.
M Sport kipufogórendszer, BMW X5 M Competition, Marina Bay kék, F95, 2020, SUV, hátulnézet

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével változtatható. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.

BMW X5 M COMPETITION – FŐBB DIZÁJNELEMEK.

M-specifikus belső és külső dizájnelemek.

A legapróbb részletekből is sugárzó precizitás: a BMW X5 M Competition nemcsak lehengerlő teljesítményével remekel, hanem progresszív dizájnjával is. Az acélos erejű SAV eleve dinamizmust sugárzó külső megjelenésére az egyedi, fekete dizájnelemek – köztük az M vesék és a kipufogóborítások – teszik fel a koronát. A vezetőorientált belső tér exkluzív sportosságát olyan M-jellegzetességek fokozzák, mint a világító X5 M logóval és teljesen integrált fejtámlával ellátott M multifunkciós ülések vagy éppen az M-specifikus sebesség-előválasztó kar.
BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, Marina Bay kék metál, rézsútos elölnézet
M-specifikus vesék, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, Marina Bay kék metál, közelről

M-specifikus vesék.

Az M-specifikus, dupla függőleges rácselemekkel és fekete X5 M logóval ellátott, fekete keretbe foglalt dupla vese még tovább erősíti a jármű sportos karakterét.
M kopoltyúk, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, Marina Bay kék metál, külső

Fekete M kopoltyúk.

Az első sárhányókon lévő, X5 M logóval ellátott kopoltyúk az X5 M Competition modell esetében feketében pompáznak.
Magasfényű fekete tükörburkolatok, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, Marina Bay kék metál, külső

Magasfényű fekete tükörburkolatok.

A magasfényű fekete tükörburkolatok markánsan sportos karakterrel ruházzák fel a BMW X5 M Competition modellt.
Fekete króm kipufogóborítások, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, Marina Bay kék metál, külső

Fekete króm kipufogóborítások.

Az exkluzív, M Competition-specifikus, fekete króm borítású, a hátsó diffúzor bal és jobb oldalán lévő kipufogók ráirányítják a figyelmet a jármű egyedülálló sportosságára.
„X5 M Competition” felirattal ellátott küszöbbelépő-burkolatok, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, külső

„X5 M Competition” felirattal ellátott küszöbbelépő-burkolatok.

Beszálláskor Önt és elöl helyet foglaló utasát „X5 M Competition” felirattal ellátott küszöbök fogadják. A jobb és bal első ajtóknál lévő küszöbbelépő-burkolatokon látható felirat minőséget és exkluzivitást sugároz magából.
M Multifunkciós ülések teljes Merino bőrkárpittal, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, belső tér

M Multifunkciós ülések.

A vezető és az első utas exkluzív dizájnnal rendelkező M Multifunkciós ülésein – amelyeknek fejtámláján világító X5 M logó látható – a jármű általános sportossága tükröződik. A süllyesztett ülőlapok és a magasított, az ülések kagylószerű kialakítását kihangsúlyozó oldalpárnák tökéletes oldaltartást biztosítanak. Mindehhez bőséges mennyiségű állítási lehetőség járul, ami maximális kényelmet eredményez.
Térdtámaszok, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, belső tér

Térdtámaszok.

A BMW X5 M Competition középkonzoljának két oldalára kárpitozott térdtámaszok kerülnek, amelyek – különösen dinamikus stílusú haladás esetén – remek oldaltartást biztosítanak.
M biztonsági övek, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, belső tér

M biztonsági övek.

Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek – amelyek kifinomult, a klasszikus M-színekben pompázó, szőtt díszítéssel ellátottak – a belső tér párját ritkítóan kitűnő minőségét és sportos atmoszféráját hangsúlyozzák ki.
M sebesség-előválasztó kar Drivelogic kapcsolóval, BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, belső tér

M sebesség-előválasztó kar Drivelogic kapcsolóval.

A Drivelogic kapcsolóval és „P” gombbal ellátott, új formatervű M sebesség-előválasztó kar valósággal belesimul a vezető kezébe, használata pedig rendkívül egyszerű.
M-specifikus műszeregység, BMW X5 M Competition, F95, SUV, műszerfal

M-specifikus műszeregység.

A teljes egészében digitális, konfigurálható, M-specifikus műszeregységről minden fontos információt leolvashat. Önnek módja van arra is, hogy az M View nézettel a legszükségesebbekre – vagyis a dinamikus vezetéshez nélkülözhetetlen adatokra – csökkentse a megjelenített tartalmakat.
M dupla vese, BMW X5 M, Kristály fehér, F95, 2020, SUV, elölnézet
M kopoltyú, BMW X5 M, Kristály fehér, F95, 2020, közelről
Tükörburkolatok, BMW X5 M, Kristály fehér, F95, 2020, SUV, közelről
21" M könnyűfém keréktárcsák, kétszínű, Orbit szürke, BMW X5 M, Kristály fehér, F95, 2020, SUV, közelről
Hátsó kötény, BMW X5 M, Kristály fehér, F95, 2020, SUV, hátulnézet
M bőrkormány kontrasztvarrással, BMW X5 M, F95, 2020, SUV, műszerfal
M Multifunkciós ülések X5 M logóval, BMW X5 M, F95, 2020, SUV, belső tér
Merino teljes bőrkárpit, BMW X5 M, F95, 2020, SUV, belső tér

A BMW X5 M DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEMZŐI.

Ez az autó a legapróbb részletéig fenséges. A krómozott dizájnelemek a hatalmas M veséktől az oldalt látható M kopoltyúkon és tükörburkolatokon át egészen a kipufogóig és a faron elhelyezett M logóig sportos és elegáns vonásokkal gazdagítják a BMW X5 M külső megjelenését. Az összhatást a nagyméretű, 21 colos, kétszínű, Orbit szürke könnyűfém keréktárcsák erősítik még tovább. Az exkluzív karakter a belső térben is maradéktalanul érvényesül. A megvilágított X5 M logóval ellátott, finomcsiszolású króm borítású küszöbbelépő-burkolatot átlépve a belső térben Önt olyan exkluzív részletek fogadják, mint a kontrasztvarrású M bőrkormány vagy éppen az elegáns Merino bőrkárpittal borított M Multifunkciós első ülések. A kivételes atmoszférát egyebek mellett az egy nagy felbontású, 12,3'' méretű központi kijelzőt és egy 12,3'' méretű, teljes egészében digitális műszeregységet felvonultató BMW Live Cockpit Professional teszi teljessé.

BMW X5 M50i – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X5 M50i dinamizmusa és dizájnja.

Az ízig-vérig sportos, precízen összecsiszolt menetdinamikai komponensekkel, valamint exkluzív M dizájnelemekkel ellátott BMW X5 M50i minden egyes megtett kilométert emlékezetes élménnyé tesznek. Az autó vonzerejét az olyan innovatív technológiák fokozzák, mint az utat éjszaka optimálisan bevilágító BMW Lézervilágítás, valamint a minden útfelületen stabil futást és maximális tapadást szavatoló, intelligens BMW xDrive.

BMW X5 M50i és M50d, G05, 2018, SUV, M Karbonfekete metál, rézsútos elölnézet
BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, BMW X5 M50i, G05, 2018, SUV

BMW X5 M50i.

A BMW X5 M50i M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja a két turbófeltöltőt fokozatmentes Valvetronic szelepvezérléssel és a benzint közvetlenül az égéstérbe juttató Nagy precizitású befecskendezéssel ötvözi. Az eredmény: 530 LE (390 kW) csúcsteljesítmény, valamint 750 Nm maximális nyomaték. A két turbófeltöltőt helytakarékos módon a hengersorok közé építették be.

BMW X5 M50i és M50d Adaptív M futóművel, M Karbonfekete metál, G05, 2018, SUV, a kerék közelről

Adaptív M futómű.

Az Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. A vezető az általa az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a felfüggesztés karakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
BMW X5 M50i és M50d Integrált aktív kormányzással, G05, 2018, SUV, műszerfal

Integrált aktív kormányzás.

Az Integrált aktív kormányzás az első tengelyen alkalmazott, a kormányzási szögtől függő mértékű rásegítést, valamint az autó kormányzásához szintén hozzájáruló hátsó kerekeket egyesíti magában. Alacsonyabb sebességnél a rendszer jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket. Nagyjából 60–80 km/órától a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányba fordulnak el, ami fokozza a stabilitást és növeli a kényelmet.
BMW X5 M50i és M50d Steptronic Sport sebességváltóval, G05, 2018, SUV, belső tér

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú, Launch Control funkcióval ellátott Steptronic Sport sebességváltót elképesztően sportos kapcsolások jellemzik mind automatikus, mind pedig manuális módban, amikor a váltás az előválasztó karral vagy a kapcsolókarokkal kezdeményezhető. A váltó a kényelmes suhanást és a dinamikus vezetési stílust egyaránt támogatja. SPORT módban a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X5 M50d BMW xDrive-val, G05, 2018, SUV, hátulnézet

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
M Sport kipufogórendszer, BMW X5 M50i és M50d, G05, 2018, SUV, a far közelről

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer hangzása a menetdinamikai szabályozás gombjaival aktiválható SPORT és a SPORT+ módokkal még intenzívebbé tehető, a kényelemorientált program választása esetén azonban a rendszer a diszkrétebb hangzást részesíti előnyben.
BMW Lézervilágítás, BMW X5 M50i és M50d, M Karbonfekete metál, G05, 2018, SUV, elölnézet

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban a különleges X dizájnt magán viselő BMW Lézervilágítás akár 600 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. A kék színű X motívum és a „BMW Laser” felirat kihangsúlyozzák a jármű magas technológiai színvonalát.
Cerium szürke tükörburkolat, BMW X5 M50i és M50d, G05, 2018, SUV, M Karbonfekete metál, közelről

M-specifikus, Cerium szürke dizájnelemek.

M-specifikus, exkluzív Cerium szürke részleteikkel a BMW X5 M50i sportos eredetükre hívják fel a figyelmet. A BMW veséken és az első kötény légbeömlő nyílásain túl az említett elemek közé tartoznak a tükörburkolatok és az M tetőlégterelő is. A lekerekített trapéz alakú kipufogók, valamint egyedi megjelenésű faron látható „M” felirat ugyancsak Cerium szürke kivitelűek.
M könnyűfém keréktárcsák, 747 M, BMW X5 M50i és M50d, M Karbonfekete metál, G05, 2018, SUV

M könnyűfém keréktárcsák, 747 M.

A 22" méretű 774 M könnyűfém keréktárcsák már eleve megalapozzák a BMW X5 M50i lehengerlő külső összhatását. A V-küllős kialakítású, M-specifikus Cerium szürke színű keréktárcsák igen hatásos módon teszik kerekké a két SAV sportos, egyszersmind tekintélyt parancsoló megjelenését.
Kipufogóborítások és hátsó diffúzor, BMW X5 M50d, Karbonfekete metál, G05, 2018, SUV

Kipufogóborítások és hátsó diffúzor.

A Cerium szürke, lekerekített trapéz alakú kipufogóborításokhoz, valamint a jármű kiviteli színére fényezett diffúzorhoz hasonló részletek mesterien hangsúlyozzák ki a BMW X5 M50i atletikus karakterét.
M bőrkormány, BMW X5 M50i és M50d, 2018, G05, SUV, műszerfal

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
M Alumínium Tetragon belső díszítőelemek, BMW X5 M50i és M50d, G05, 2018, SUV

M Alumínium Tetragon belső díszítőelemek.

A BMW X5 M50i sportos, egyszersmind exkluzív belső terének jellegét az olyan részletek határozzák meg, mint az aprólékos kidolgozású M Alumínium Tetragon belső díszítőelemek, az M bőrkormány és az M-specifikus műszeregység.

BMW X5 M MODELLEK: VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS DIGITÁLIS TECHNOLÓGIÁK.

A BMW X5 M modellek nemcsak teljesítményükkel és dizájnjukkal nyűgöznek le, hanem sokoldalú vezetőt segítő rendszereikkel és intelligens funkcióikkal is. Az olyan innovatív eszközök, mint a BMW Display kulcs már azelőtt ízelítőt adnak e járművek különleges komfortjából, mielőtt helyet foglalna a kormány mögött. Az úttörő jelentőségű vezetőt segítő rendszerek hathatós támogatásban részesítik Önt ez első megtett méterektől egészen az utazást lezáró parkolási manőverig. A BMW Live Cockpit Professional és az M-specifikus Head-Up kijelző felszereltségek jóvoltából mindig a szeme előtt lesznek a legfontosabb információk, a BMW Intelligent Personal Assistant pedig az út során mindvégig tanácsokkal látja el és hasznos támogatásban részesíti.
Driving Assistant Professional, BMW X5 M modellek, F95, 2020, G05, 2018, SUV, belső tér

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Parkolóasszisztens Plus, BMW X5 M modellek, F95, 2020, G05, 2018, SUV, belső tér

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolást segítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW X5 M modellek, F95, 2020, G05, 2018, SUV, belső tér

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
BMW Head-Up kijelző, BMW X5 M modellek, F95, 2020, SUV, belső tér

M-specifikus Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú, M-specifikus tartalmakat is megjelenítő BMW Head-Up kijelző* az utazással kapcsolatos összes fontos információt közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti, ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. Az olyan információk, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái szintén megjelennek a kijelzőn. *Csak a BMW X5 M Competition és a BMW X5 M modellekben áll rendelkezésre.
BMW Live Cockpit Professional, BMW X5 M modellek, F95, 2020, G05, 2018, SUV, belső tér

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
BMW Display kulcs, BMW X5 M modellek, F95, 2020, G05, 2018, SUV

BMW Display kulcs M logóval.

Az M logóval ellátott BMW Display kulcs – amely különböző, a jármű státuszával kapcsolatos információkat jelenít meg – segítségével bizonyos funkciók a kulcsba épített érintőképernyőről vezérelhetők. Mindez azt jelenti tehát, hogy egyes járműfunkciók az autókulcs segítségével is működtethetők.

A BMW X5 M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

A BMW X5 M Competition és a további modellek.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
[13.6-13.2]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
[308-301]
Gyorsulás (0-100 km/h)
3,9
Legnagyobb sebesség
250
Price from
$ 46,170,001
BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, Marina Bay kék metál, elölnézet, műszaki adatok
BMW X5, G05, 2018, SUV, egy éjszaka mozgó, Kristály fehér metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből

BMW X5

Az eddigieknél is nagyobb biztonságot nyújtó és maximális dinamizmust lehetővé tevő új technológiáival az új BMW X5 pontosan tudja, hová tart.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW X5 M MODELLEKHEZ.

BMW Service Inclusive, egy nő áll egy BMW márkakereskedés előtt

#whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.
 

 • Járműátvizsgálás a BMW szervizkönyv utasításainak megfelelően
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
BMW Ügyfélszolgálat, a BMW Service munkatársa egy női ügyféllel beszélget

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X5 M-hez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

A BMW X5 M modellek fogyasztása és CO2-kibocsátása.
Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. A WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért kérjük, keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

A BMW X5 M modellek fogyasztása és CO2-kibocsátása.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. A WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért kérjük, keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt