A BMW X5 M modellek, F95, 2020
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin

BMW X5 M

BMW M
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin
BMW X5 M

BMW X5 M Competition, BMW X5 M és BMW X5 M50i.

Fölény minden téren: a BMW X5 M modellek erőt sugárzó arányaikkal, exkluzív M dizájnjukkal és egyedülálló teljesítményükkel nyilvánítják ki vezető szerepre való törekvésüket. Íme hát a három extrovertált Sports Activity Vehicle (SAV): a BMW X5 M50i a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság általa megvalósított kombinációjával nyűgöz le. Az M xDrive-val ellátott BMW X5 M luxus szintű belső terével és a versenyautós gének biztosította dinamizmusával készteti szárnyalásra a képzeletet. A következő ugrást az adrenalinnal telített vezetési élmény terén a még erősebb, még káprázatosabb, M xDrive-val ellátott BMW X5 M Competition jelenti.

Bővebben

A BMW X5 M COMPETITION ÉS A BMW X5 M LEGFŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

Egyetlen kattintás és Ön elé tárul a megfellebbezhetetlen dominanica.

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, BMW X5 M Competition, F95, közelről

ABSZOLÚT ERŐ.

A nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor.

A BMW X5 M rendkívüli képességekkel felvértezett 4,4 literes biturbó motorja acélos 625 lóerőt (460 kW) és 750 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Az a tény, hogy a hűtési koncepció és a kenési rendszer – amelyek a teljes fordulatszám-tartományban gondoskodnak az optimális erőleadásról és a tartós nagy teljesítményről – a versenyautók világából származnak, kiemeli az M modell kihegyezett karakterét.

M xDrive-val ellátott BMW X5 M Competition, F95, 2020, Marina Bay kék metálfényezés, rézsútos hátulnézet

MAGA A FÖLÉNY.

A BMW X5 M Competition és a BMW X5 M hajtáslánca és futóműve.

A kimagaslóan magas műszaki színvonalú, egymással tökéletesen összehangolt hajtáslánc- és futómű-komponensek – például az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive – ráirányítják a figyelmet a BMW X5 M Competition és a BMW X5 M versenyautós génjeire. Egyszersmind pedig szavatolják a legmagasabb szintű menetdinamikai tulajdonságokat, amelyeket pengeéles precizitás és agilitás jellemez.

A BMW X5 M Competition külső dizájnja, F95, 2020, Marina Bay kék metálfényezés, elölnézet

PÁRATLAN KARIZMA.

A BMW X5 M Competition és a BMW X5 M külső dizájnja.

A BMW X5 M Competition olyan külső megjelenéssel rendelkezik, hogy egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Az erőt sugárzó arányok és az extrovertált dizájn a magabiztos sportosság és a luxus szintű exkluzivitás tökéletes egységévé forrnak össze.

Multifunkciós ülések, BMW X5 M Competition, F95, belső tér

ULTIMÁTUM A MEGSZOKÁSNAK.

A BMW X5 M Competition és a BMW X5 M belső dizájnja.

A Merino bőrrel kárpitozott M Multifunkciós ülésektől az extravagáns formatervű, „vízesés” megvilágítással rendelkező M sebességváltó karon át a műszeregység és a központi kijelző M-specifikus felhasználói felületéig – a BMW X5 M Competition belső tere minden egyes exkluzív részletével a sportosság és a luxus tökéletes szimbiózisát teremti meg.

" A végsőkig fokozott intenzitású jelenlét és a verhetetlen dinamizmus teszik olyannyira különlegessé a BMW X5 M Competitiont. "
Markus Flasch, a BMW M GmbH elnöke.

A BMW X5 M COMPETITION DIZÁJNJA.

Fedezze fel kattintásonként a belső és a külső dizájn legjellegzetesebb elemeit.

Az erőt sugárzó arányok és a határozott kontúrok által meghatározott külső dizájn letaglózó fellépésűvé teszi a BMW X5 M Competitiont. A belső térben a luxus szintű anyagok és az M-specifikus részletek hordozzák a különleges, sportos és exkluzív vezetési élmény ígéretét.
Egy Marina Bay kék metálfényezésű BMW X5 M Competition (F95) M dupla veséje közeli elölnézetből
Egy BMW X5 M Competition M Sport kipufogórendszerrel, F95, Marina Bay kék metálfényezés, rézsútos hátulnézet
Egy BMW X5 M Competition M könnyűfém keréktárcsákkal, F95, Marina Bay kék metálfényezés, oldalnézet
BMW X5 M Competition, középkonzol az M sebességváltó karral, F95, belső tér
M Multifunkciós ülések világító X5 M logóval, BMW X5 M Competition, F95, belső tér
Egy Marina Bay kék metálfényezésű BMW X5 M Competition (F95) M dupla veséje közeli elölnézetből

A BMW X5 M Competition orr-részének kifejező dizájnja a magasfényű fekete dupla vesével és a lefelé szélesedő légbeömlőkkel fenyegetővé teszi az autó megjelenését.

Egy BMW X5 M Competition M Sport kipufogórendszerrel, F95, Marina Bay kék metálfényezés, rézsútos hátulnézet

Az M Sport kipufogórendszerhez tartozó négy nagy méretű, 100 mm átmérőjű kipufogóvég érzelmekkel teli, egyedi hangzást biztosít, egyszersmind még masszívabbá és szélesebbé teszi a far megjelenését, ráerősítve ezzel a BMW X5 M Competition fölényes megjelenésére.

Egy BMW X5 M Competition M könnyűfém keréktárcsákkal, F95, Marina Bay kék metálfényezés, oldalnézet

A széles, erőt sugárzó kiállás, valamint a nagyméretű M könnyűfém keréktárcsák egyértelműen kifejezésre juttatják, hogy a BMW X5 M Competition miféle ambíciókkal rendelkezik. A minden ízében atletikus karaktert még határozottabbá teszik az olyan dizájnelemek, mint a cápaorr és az M tetőlégterelő.

BMW X5 M Competition, középkonzol az M sebességváltó karral, F95, belső tér

Az aprólékosan kidolgozott dizájnnal rendelkező M sebességváltó kar, amely a részletek iránti figyelemről tanúskodik, a BMW X5 M Competition sportos, luxus szintű vezetőhelyének egyik vizuális fénypontja.

M Multifunkciós ülések világító X5 M logóval, BMW X5 M Competition, F95, belső tér

A BMW X5 M Competition utasterében található, világító X5 M logóval ellátott, teljes egészében integrált fejtámlával rendelkező M Multifunkciós üléseket – amelyek a sportos exkluzivitás kinyilatkoztatásának tekinthetők – kimagasló kényelem és tökéletes oldaltartás jellemzi.

BMW X5 M modellek: motorok, felszereltség és műszaki adatok.

A BMW X5 M50i LEGFŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

A vezéregyéniségek ismertető jegyei egyetlen kattintásra: motorok, külső és belső tér.

Egy BMW X5 M50i M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorral, G05, Karbonfekete metálfényezés, rézsútos oldalnézet

VIRTUÓZ.

A BMW X5 M50i M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja.

Vegyen mély lélegzetet, rugaszkodjon el és érezze az erőt. Az 530 lóerős (390 kW) M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor mindössze 4,3 másodperc alatt gyorsítja fel 0-ról 100 km/órás sebességre a BMW X5 M50i-t. Ez elemi erejű előretörés alapja a masszív, 750 Nm-nyi nyomaték – a letaglózó potenciál, amely a SAV által nyújtott vezetési élményt egy teljesen új dimenzióba katapultálja.

Külső dizájn, BMW X5 M50i, G05, rézsútos elölnézet

EGYÉNI KARAKTERREL FELVÉRTEZETT SPORTOSSÁG.

A BMW X5 M50i külső dizájnja.

Sportos karakterű jellegzetességek: a BMW X5 M50i tekintélyt parancsoló BMW veséi Cerium szürkére fényezettek, akárcsak a külső tükrök borításai, a légbeömlők és levegőkivezető nyílások díszítőelemei, a trapéz formájú kipufogóvégek, valamint a hátsó típusfelirat. E jellegzetes színben pompáznak az opcionális 22” méretű, fényesre esztergált, V-küllős 747 M könnyűfém keréktárcsák is.

Műszerfal, BMW X5 M50i, G05, belső tér

LUXUS SZINTŰ SPORTOSSÁG.

A BMW X5 M50i belső dizájnja.

Az „M” felirattal ellátott ajtóküszöb-borításoktól a tökéletesen a kézbe simuló M bőrkormányon át a pazar kidolgozású anyagokig – a BMW X5 M50i belső terében a legapróbb részletből is sportos vonzerő és exkluzivitás sugárzik.

A BMW X5 M50i DIZÁJNJA.

A BMW X5 M50i DIZÁJNJA.

A BMW X5 M50i az erő és a tekintély megtestesítője. Atletikus arányai, az aszfalthoz közelebb vitt karosszériája, szélesen terpesztő kerekei és jellegzetes kontúrjai már első pillantásra felfedik sportos ambícióit. Az összhatást tovább erősítik a látványos, Cerium szürke, M-specifikus dizájnelemek, köztük a trapéz formájú kipufogók. A belső térben az exkluzív kárpitok és a prémium színvonalú felszereltségek teremtenek osztályon felüli atmoszférát.
Cerium szürke BMW vesék, BMW X5 M50i, G05, Karbonfekete metálfényezés, elölnézet
X Laserlight első fényszórók, BMW X5 M50i, Karbonfekete metál, rézsútos elölnézet
Egy BMW X5 M50i M könnyűfém keréktárcsákkal, G05, Karbonfekete metál, oldalnézet
Egy BMW X5 M50i M tetőlégterelővel, G05, Karbonfekete metálfényezés, hátulnézet
M bőrkormány, BMW X5 M50i, G05, műszerfal
„M” felirattal ellátott ajtóküszöb-borítások, BMW X5 M50i, G05, belső tér
Cerium szürke BMW vesék, BMW X5 M50i, G05, Karbonfekete metálfényezés, elölnézet

Az M-specifikus, a BMW veséken, valamint a légkivezető nyílásokon látható Cerium szürke dizájnelemek, valamint az ugyanilyen színű külsőtükör-borítások még inkább ráerősítenek az autó sportos és exkluzív megjelenésére.

X Laserlight első fényszórók, BMW X5 M50i, Karbonfekete metál, rézsútos elölnézet

A külsőre is jellegzetes X Laserlight technológiával, valamint kék színű dizájnelemekkel ellátott, szembetűnő első fényszórók hűen fejezik ki a BMW X5 M50i magabiztos fölényét.

Egy BMW X5 M50i M könnyűfém keréktárcsákkal, G05, Karbonfekete metál, oldalnézet

Az X modellekre jellemző erőteljes arányoknak és a dinamikus vonalvezetésnek, valamint a fényesre esztergált M könnyűfém keréktárcsákhoz hasonló, válogatott M-specifikus részletek alkalmazásának köszönhetően a jármű sportos és tekintélyes összhatást kelt.

Egy BMW X5 M50i M tetőlégterelővel, G05, Karbonfekete metálfényezés, hátulnézet

Hátulnézetből a látványos diffúzor, a trapéz alakú kipufogóvégek, valamint az M tetőlégterelő utalnak egyértelműen a BMW X5 M50i-ben lakozó sportos potenciálra.

M bőrkormány, BMW X5 M50i, G05, műszerfal

A BMW X5 M50i vezetőorientált műszerfala hűen és prémium színvonalon illusztrálja az autó komoly törekvéseit. A BMW M színekben pompázó díszvarrással ellátott M bőrkormánytól az M pedálokig és lábtámaszig minden egyes részlet a sportosság és a választékos exkluzivitás kifejezője.

„M” felirattal ellátott ajtóküszöb-borítások, BMW X5 M50i, G05, belső tér

A BMW X5 M50i utaskabinja a sportos funkcionalitás és a luxus szintű komfort ötvözésével teremti meg a nagyvonalú térrel párosuló vezetési élmény különleges érzését. Az első benyomások akkor érik Önt, amikor kinyitja a vezetőoldali ajtót és az „M” felirattal ellátott küszöb exkluzív stílusú fogadtatásban részesíti.

BMW X5 M50i: Motorok, felszereltség és műszaki adatok.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • A (2) felső indexszel megjelölt járművek esetében feltüntetett adatok előzetes, hivatalosan meg nem erősített értékek.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.