AMIKOR A PÉLDAKÉP TOVÁBB EMELI A TÉTET.

Biztonság és kényelem a BMW X5 M-ben.

Egy jármű, amelynek esetében teljesen egyértelmű, hogy mi van a középpontban: a vezetés élménye. Ehhez pedig kellő felkészítésre van szükség, legyen szó akár a versenypályás száguldásról vagy a hétköznapi használatról. Zseniális kényelmi funkcióival a BMW X5 M tökéletesen felkészült arra, hogy könnyedén megbírkózzon bármilyen kihívással.

LED-ES KÖDLÁMPÁK.

LED-ES KÖDLÁMPÁK.

Biztonság ködben is.

A LED-es ködlámpáknak köszönhetően ködben, illetve csapadékos időben könnyebben észlelhetők az autó közelében lévő dolgok, ami fokozza az éjszakai vezetés biztonságát. A ködlámpák széles fénysugara mellett említésre méltó a színük – amely nagyon hasonlít a nappali fény színéhez –, hosszú élettartamuk és alacsony energiafogyasztásuk.
A dupla, kerek fényszórók alatt elhelyezett, LED-es ködlámpák mindemellett feltűnő dizájnelemek is a BMW látványos orr-részén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M-SPECIFIKUS AUTÓKULCS.

M-SPECIFIKUS AUTÓKULCS.

Az M-specifikus autókulcson sportos alumíniumbetétek, valamint a klasszikus BMW M színekben pompázó dizájnelemek láthatók. Maga a kulcs is kifejezi tehát a vezető vonzódását a dinamikus járművek iránt – még akkor is, amikor éppen nem BMW M-jében tartózkodik.