AZ ERŐ TÉRNYERÉSE.

BMW M

A BMW X5 M rabul ejtő, jellegzetesen M-es dizájnja.

AZ ERŐ TÉRNYERÉSE.

A BMW X5 M rabul ejtő, jellegzetesen M-es dizájnja.

Egy sportautó, amelyben kényelmesen elfér öt utas. Egy sokszínű egyéniség, melynek domináns megjelenésétől valósággal áradni kezd az adrenalin. Egy Sports Activity Vehicle, amelynek dizájnja már első pillantásra impulzív temperamentumról árulkodik. Ellentétek, amelyeket a BMW X5 M fölényes könnyedséggel békít össze. Egy autó, amely megalkuvást nem tűrő elköteleződést képvisel a teljesítmény irányában, és olyan kényelmet biztosít, ami párját ritkítja a sportautók világában.

AZ ERŐ TÉRNYERÉSE.A BMW X5 M rabul ejtő, jellegzetesen M-es dizájnja.

Egy sportautó, amelyben kényelmesen elfér öt utas. Egy sokszínű egyéniség, melynek domináns megjelenésétől valósággal áradni kezd az adrenalin. Egy Sports Activity Vehicle, amelynek dizájnja már első pillantásra impulzív temperamentumról árulkodik. Ellentétek, amelyeket a BMW X5 M fölényes könnyedséggel békít össze. Egy autó, amely megalkuvást nem tűrő elköteleződést képvisel a teljesítmény irányában, és olyan kényelmet biztosít, ami párját ritkítja a sportautók világában.

KÜLSŐ DIZÁJN.

A széles első kötény azonnal megragadja a tekintetet. A nagyméretű légbeömlő nyílások a tekintélyt parancsoló erőforrás jelenlétére utalnak. Az M dupla vesét krómkeret övezi. A látványos megjelenésű fényszórók a tekintetet az autó oldala felé vezetik, ahol a rafinált karaktervonalak és a tekintélyt parancsoló oldalküszöbök emelik ki a sziluett ék alakját, félreérthetetlenül kihangsúlyozva ezzel az autó magabiztos fellépését. A BMW X5 M hátsó részét vízszintes vonalak osztják fel, ami még dinamikusabbá teszi a megjelenést, egyúttal pedig vizuálisan szélesíti az autó eleve tekintélyes nyomtávját. A hátsó lökhárító alatt lévő, két krómozott, dupla kipufogóvég, illetve a diffúzor az autóversenyzés világából származnak. A BMW X5 M-nek tehát mindene megvan ahhoz, hogy kielégítse a sportos ambíciókat – ugyanakkor praktikus a mindennapokban, és rendelkezik azzal a robusztussággal, amit Ön joggal várhat el egy X modelltől.

A TELJESÍTMÉNY VONZEREJE.

A TELJESÍTMÉNY VONZEREJE.

Film a BMW X5 M dizájnjáról.

BELSŐ DIZÁJN.

A saját útját járja: a BMW X5 M esetében a luxus sportossággal találkozik. Ugyanakkor a jól variálható belső tér magas fokú praktikummal ruházza fel az autót. Az opcionális M multifunkciós ülések, azok BMW Individual Merino teljes bőrkárpitja, illetve kifinomult kontrasztvarrása azonnal rabul ejti a tekintetet. A BMW Individual Merino teljes bőrkárpit és az Alcantara tetőkárpit együttesen vonzó kontrasztot teremtenek – és ez csak egyetlen példa arra, hogy a BMW Individual Kollekció exkluzív elemei hogyan képesek még kifinomultabbá tenni a belső teret.

Magát a műszerfalat, illetve az ott található kezelőszerveket átgondolt, csúcsszínvonalú ergonómia jellemzi. Mindezt a krómozott elemek, valamint a nemesfa vagy karbon belső díszítőelemek hangsúlyozzák ki. Az M sebesség-előválasztó kar, illetve menetdinamikai szabályozás középkonzolon elhelyezett gombjai a vezető felé fordulnak. Az M bőrkormányon található váltófülek sportautós vezetési érzetet biztosítanak, az emelt üléspozícióból pedig kitűnő körkörös kilátás nyílik. A BMW X5 M belső terében az M autókra jellemző elemek tökéletesen megférnek az X modellek jellegzetességeivel, nagyvonalú térérzetet biztosítva ezzel. Főúri kényelem – hatalmas adag adrenalinnal körítve.

M MULTIFUNKCIÓS ÜLÉSEK.

Az exkluzív M multifunkciós ülések a jármű külsejének dinamizmusára rímelnek. A vezető és az első utas teljes bőrkárpitozású ülésekben foglalnak helyet, amelyeknek fejtámláját domborított M logó díszíti.
A mélyen lévő ülőlapok, a magasított oldalpárnák és a hajlított válltámaszok még kifejezetten dinamikus vezetés mellett is tökéletesen tartják a testet. A rendkívül kényelmes ülések, amelyeket kimondottan az autó nagy teljesítményéhez terveztek, kimagasló luxust nyújtanak hosszú utazások alkalmával. A háttámaszokba integrált fejtámlák sportos megjelenést biztosítanak. Az ülések sokféleképpen állíthatók, így elektromosan szabályozható például az ülőlap mélysége, a háttámla dőlésszöge és szélessége.
Az ülés háttámlájának felső részén egy nyílás található, amely könnyed megjelenést biztosít. Ezt a benyomást tovább erősíti a nyílás alatti, kontrasztos színű felület. A dupla kontrasztvarrások, amelyek kimagaslóan exkluzív megjelenést biztosítnak, a Merino bőrkárpittal borított ülések valódi jellegzetességei.

MŰSZERFAL.

Tisztán átlátható struktúrák, csúcsszintű ergonómia és verhetetlen látvány: a BMW X5 M műszerfala mögött a vezető és az első utas versenyautó-pilótának érezhetik magukat. A még a legszűkebb fordulókban is kimagasló tartást nyújtó ülésekből – azok emelt pozíciója miatt – nagyszerűen áttekinthetők az autó körül zajló történések. Emellett könnyedén, mindenféle erőfeszítés nélkül érhetők el belőlük a fontos funkciók. Az M bőrkormánnyal abszolút mértékben uralható az autó, a váltófülek pedig az autóversenyzést idéző kapcsolásokra ösztönzik Önt. Az M Drive gombjaival aktiválható M vezetési módok maximális vezetési élményt biztosítanak. Arról pedig, hogy mindig szem előtt legyenek a fontos információk, a speciális M-tartalmakat – például az optimális váltási pontokat jelző fényeket – is megjelenítő Head-Up Display gondoskodik. Mindez az autóversenyzés világát idézi – és a kényelemhez is jelentősen hozzájárul. A klímaberendezés, a navigáció és a rádió kezelőszervei a vezetőtől jobbra találhatók, így a különböző funkciókhoz az elöl ülő utas is könnyedén hozzáfér.

KEREKEK.

A BMW X5 M alapfelszereltségként 21 colos, duplaküllős 612 M könnyűfém keréktárcsákat kap. A kimondottan sportos igénybevételre optimalizált, elöl 285/35 R21, hátul 325/30 R21 méretű gumiabroncsok páratlanul jó útfogást, kitűnő kormány-visszajelzéseket és tökéletes menettulajdonságokat biztosítanak.

BMW INDIVIDUAL.

A legapróbb részletekből is visszaköszönő különleges karakter – ez az exkluzivitás igazi lényege. Juttassa érvényre tökélyre való törekvését a BMW X5 M-hez kínált BMW Individual felszereltségekkel.

 • BMW Individual fényezések

  A fényűző elegancia és a végtelen dinamizmus találkozása – az új BMW X5 M a BMW Individual választékába tartozó Pirit barna metálfényezéssel. A mikroszkopikus méretű Xirallic® pigmenteknek köszönhetően az amúgy világosbarna felület előkelő, ezüstös fényben ragyog, amikor közvetlenül esik rá a fény. A hatás egyszerűen lenyűgöző. Mindez ráadásul izgalmas kontrasztot képez az autó tekintélyes méreteivel és erőteljes fellépésével. Akik inkább másféle karakterrel szeretnék felruházni BMW X5 M-jüket, egy másik különleges fényezést is választhatnak – a BMW Individual Azurit fekete metált.

 • BMW Individual Merino teljes bőrkárpit

  Az Individual látható és érezhető luxusa. Az új BMW X5 M eddig soha nem látott magasságokba helyezi a mércét a belső tér tekintetében. Egy különösen lélegzetelállító kompozíció a BMW Individualtól: finom erezetű, Criollo Barna Merino bőrkárpit, fekete bőrrel kárpitozott műszerfal, valamint Füst fehér Alcantara tetőkárpit a lenyűgözően érdekes kontraszt jegyében. Az eredmény: luxus, amelyhez hasonló aligha akad. A csúcsminőségű BMW Individual Merino teljes bőrhöz alkalmazkodó további színválaszték segítségével új BMW X5 M-jét teljesen egyedivé varázsolhatja. Melyik szín illik az Ön egyéniségéhez?

 • BMW Individual belső díszbetétek

  A tökéletes színek méltó kiegészítői: A Zongoralakk fekete BMW Individual belső díszbetétek igézően mély ragyogásukkal fényes kontrasztot képeznek a selymesen matt felületű, finom erezetű, Criollo barna Merino bőrkárpittal. A kézzel válogatott és megmunkált BMW Individual nemesfa belső díszbetétek nem kevésbé látványosak, legyen szó akár a finom mintázatú világosbarna Sen vagy az izgalmas, Vulcano barna Kőris változatról.

 • További elemek a BMW Individual kínálatából

  A BMW Individual bőr műszerfal-borítás új dimenzióba emeli a belső tér kifinomultságát. A választott BMW Individual finom erezetű Merino bőrkárpit színétől függően az egyes felületek fekete vagy sötét Scotch színben pompáznak.
  A BMW Individual hűtődoboz jóvoltából a vezetési élmény fogalma még szélesebb értelmet nyer. A hűtődoboz gyorsan és egyszerűen kivehető a helyéről, így szükség esetén a teljes csomagtér rendelkezésre állhat.