Modell

BMW X5 M

Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)

423 (575)/6000–6500

Nyomaték

750 Nm

Gyorsulás, 0-100 km/óra (s)

4,2

CO2-kibocsátás (g/km)

258

A BMW X5 M a hagyományos M sportautók szellemiségét ötvözi az X modellek egyedülálló praktikumával. Az autó nagy nyomatékú, 8 hengeres M TwinPower Turbo motorjával, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltójával és M-specifikus xDrive összkerék-meghajtásával a legmagasabb fokú vezetési élményben részesíti Önt. Az első és a hátsó lökhárító dinamikus dizájnja, valamint az alapfelszereltséghez tartozó 20 colos könnyűfém keréktárcsák eleve garantálják a lenyűgöző megjelenést. A Sports Utility Vehicle nagyvonalú belső terét prémium minőségű anyagok, emelt pozíciójú, sportos vonalú ülések és a karakteres M dizájnt magukon viselő részletmegoldások jellemzik. A BMW X5 M két világ legjavát egyesíti: párját ritkítóan nagy teljesítményű és remekül kezelhető, ugyanakkor rendkívül praktikus és kiválóan használható a mindennapokban.

A LEGJOBB KÖRIDŐ. KÖR NÉLKÜL IS.

Versenyautós karakter.

Ellenállhatatlan dinamizmusával, lenyűgöző agilitásával és precíz kezelhetőségével a BMW X5 M új mércét állít szegmensében. A Launch Control segítségével tökéletes rajtot vehet. A Dynamic Drive, a Dynamic Performance Control és a dinamikus lengéscsillapító ellenőrzés segítségével pedig az adott vezetési szituációhoz igazíthatja a járműbeállításokat.

A BMW X5 M dinamizmusa és hatékonysága.

A BMW X5 M koncentrált erőt nyújt, melyet az M-specifikus xDrive hatékonyan továbbít az útra. A kiváló tapadás garantált. Az alapfelszereltséghez tartozó, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó extrém gyors kapcsolásokat biztosít, legyen szó akár kézi, akár automata üzemmódról. Az M kompozit fékekkel kiváló, az autóversenyzés világára jellemző lassítási értékek érhetők el. Emellett a BMW EfficientDynamics technológiák gondoskodnak arról, hogy a bámulatos teljesítmény figyelemreméltó hatékonysággal párosuljon.

A BMW X5 M rabul ejtő, jellegzetesen M-es dizájnja.

Egy sportautó, amelyben kényelmesen elfér öt utas. Egy sokszínű egyéniség, melynek domináns megjelenésétől valósággal áradni kezd az adrenalin. Egy Sports Activity Vehicle, amelynek dizájnja már első pillantásra impulzív temperamentumról árulkodik. Ellentétek, amelyeket a BMW X5 M fölényes könnyedséggel békít össze. Egy autó, amely megalkuvást nem tűrő elköteleződést képvisel a teljesítmény irányában, és olyan kényelmet biztosít, ami párját ritkítja a sportautók világában.