BMW X4 M MODELLEK.

A BMW X4 négy erős modellje azzal a bizonyos sportos plusszal.

BMW X4 M COMPETITION.

Dinamizmus és exkluzivitás a maximumon.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel és Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltóval
 • Exkluzív dizájnelemek és felszereltségek
 • 510 LE/375 kW, 600 Nm, 0–100 km/óra: 4,1 s
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről.

BMW X4 M.

A legmagasabb szintű dinamizmus.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 480 LE/353 kW, 600 Nm, 0–100 km/óra: 4,2 s
Alpesi fehér BMW X4 M, kívülről.

BMW X4 M40i.

Teljesítmény és mindennapi használhatóság kivételesen kiegyensúlyozott formában.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • BMW xDrive
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 265 kW/360 LE, 500 Nm, 0–100 km/óra: 4,8 s
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i, kívülről.

BMW X4 M40d.

Erő és hatékonyság kompromisszumok nélkül.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres dízelmotor
 • BMW xDrive
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 340 LE/250 kW, 700 Nm, 0–100 km/óra: 4,9 s
Phytonic metálfényezésű BMW X4 M40d, kívülről.
 • BMW X4 M COMPETITION.
 • BMW X4 M.
 • BMW X4 M40i.
 • BMW X4 M40d.

BMW X4 M COMPETITION ÉS BMW X4 M.

Teljesítmény.

Két modell különleges teljesítménnyel: az erőforrások és a futóműelemek egytől-egyig a BMW M autóversenyzésbe nyúló gyökereire utalnak. A hamisítatlan X karakterrel kiegészítve pedig a jellegzetesen M-es vezetési élményt nyújtják bármilyen terepen.
Toronto metálfényezésű BMW X4 M Competition, menet közben, kívülről, háromnegyedes hátulnézetből.
BMW X4 M és BMW X4 M Competition, nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor.

Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotor.

A nagy teljesítményű, soros 6 hengeres BMW M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és sportos hangzás jellemzi. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic szelepvezérléssel, Nagy precizitású befecskendezéssel és két turbófeltöltővel ellátott egység 480 lóerőt (353 kW) állít elő – a Competition modell esetében pedig a teljesítmény 510 LE (375 kW).
BMW X4 M és BMW X4 M Competition, motor, M Karbon toronymerevítő.

M Karbon toronymerevítő.

Az M Karbon toronymerevítő növeli az autó orrának merevségét, hozzájárulva ezzel a precízebb kormányzáshoz és az autó még pontosabb irányíthatóságához. A prémium minőségű, karbonszál-erősítésű polimerből készült, extrém módon kis tömegű komponens hatására a motortér látványa a versenypályák atmoszféráját teremti meg.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, külső, háromnegyedes elölnézetből, M-specifikus futómű.

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus futómű kihozza a járműből a benne lakozó menetdinamikai potenciált. A három mód, a COMFORT, a SPORT és a SPORT+ mellett a vezető rendelkezésére áll a Dinamikus stabilitás-ellenőrzés (DSC) három különböző beállítása is annak érdekében, hogy a stabilizálás szintjét a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazíthassa.
BMW X4 M és BMW X4 M Competition, belső tér, központi kijelző, M xDrive.

M xDrive.

A BMW M xDrive és az Aktív M differenciálmű maximális tapadást és dinamizmust szavatol mind a sportos használat, mind pedig a hétköznapok során. Az M-specifikus technológiának köszönhetően a jármű mindig precízen irányítható és biztos kézzel kontrollálható bármilyen felületen – még éles kanyarokból való kigyorsítások során is.
BMW X4 M és BMW X4 M Competition, belső tér, M sebesség-előválasztó kar, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

A Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó többféle váltási karakterisztikát kínál fel az extrém sportostól a kivételesen kényelmesig és az üzemanyag-takarékosságot célzó lágyig. A vezető a sebesség-előválasztó karral vagy a kormánykerékre szerelt kapcsolókarokkal manuálisan is válthat, automata módban pedig a váltó önműködően végzi a feladatát.
BMW X4 M és BMW X4 M Competition, belső tér, műszerfal, M bőrkormány, M Servotronic.

M Servotronic.

Az M Servotronic minden szituációban a megfelelő mértékű kormányrásegítést biztosítja, alkalmazkodva a pillanatnyi sebességhez. Mindemellett pedig mindenkor közvetlenné és pontossá teszi a kormányzási érzetet. Az M-specifikus hangolású rendszer háromféle beállítást kínál, amelyek gombnyomással választhatók ki.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, belső tér, M könnyűfém keréktárcsák M kompozit fékekkel.

M kompozit fékek.

A különféle anyagok felhasználásának köszönhetően az M kompozit fékek nemcsak egyedülállóan kiváló lassítási képességükkel tűnnek ki, hanem rendkívüli stabilitásukkal és hosszú élettartamukkal is. Mindemellett pedig hozzájárulnak a jármű tömegének csökkentéséhez, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra, valamint a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékrendszer jelenlétéről a metálkék, „M” felirattal ellátott féknyergek tanúskodnak. A fékek speciális kialakításuk miatt alkalmanként – hosszan tartó, alacsony intenzitású fékezésnél vagy extrém nagy fékterhelésnél – zajt bocsájthatnak ki, amely azonban rövid idő után megszűnik. Az üzemi zaj úgy kerülhető el, hogy a vezető szakaszosan adagolja a fékerőt, miközben néhányszor erőteljesebben a fékre lép. Nedves féktárcsák esetén a zaj elkerülése érdekében érdemes fékezéssel szárítani a féktárcsákat. Az üzemi zajok nincsenek semmilyen összefüggésben a teljesítménnyel, a működés biztonságosságával és a fékstabilitással.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, hátulnézet az M Sport kipufogórendszerrel és a karbon diffúzorral.

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.

BMW X4 M COMPETITION.

Dizájnjegyek.

Az erőt sugárzó arányok és az egymással tökéletesen harmonizáló, magasfényű Fekete M dizájnelemek a nagy teljesítmény auráját vonják a BMW X4 M Competition köré. A belső térben a sportosság és az exkluzív részletek találkozása teremt egészen különleges összhatást.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, háromnegyedes hátulnézetből.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, az orr a magasfényű Fekete M vesékkel.

M vesék.

A látványos, magasfényű Fekete, típusfelirattal ellátott M vesék uralják a dinamikus M stílusú orr-részt. A magasfényű Fekete dupla rácselemek a jellegzetes, duplaküllős M könnyűfém keréktárcsákat idézik. Az M vesék bátran hirdetik a jármű sportos ambícióit, illetve egyértelműen utalnak arra a roppant erőre, amely csak arra vár, hogy felszabadítsák.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, közeli hátulnézetből a karbon hátsó légterelővel és az „X4 M Competition” típusfelirattal.

„X4 M Competition” típusfelirat.

A faron látható, fekete „X4 M Competition” típusfelirat egyértelműen jelzi a járműben lakozó nagy dinamikai potenciált.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, magasfényű Fekete M kopoltyú típusfelirattal.

M kopoltyúk.

A típusfelirattal ellátott, jellegzetes, hangsúlyosan háromdimenziós kialakítású M kopoltyúk kihangsúlyozzák a jármű lenyűgöző képességeit, egyszersmind ízelítőt adnak abból a rendkívüli élményből, amely a vezetőre vár. E részletek remekül példázzák a műszaki tökély és a lélegzetelállító dizájn dinamikus kombinációját, amely már az első pillanattól M modellek alapjellemzője.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, M Karbon külső csomag, karbon M külsőtükör-borítás.

M külső tükrök.

Az aerodinamikailag optimalizált M külső tükrök a sportos és dinamikus M dizájn alapvető fontosságú részletei. A karosszériához vizuálisan két szárral csatlakozó tükrök kihangsúlyozzák a jármű kiemelkedő esztétikumát, emellett felhívják a figyelmet a legapróbb részletből is visszaköszönő mérnöki precizitásra. A LED-es irányjelzők egy hosszú, keskeny barázdában kaptak helyet.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, M Karbon külső csomag, karbon M hátsó légterelő.

M hátsó légterelő.

Az M hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű atletikus sziluettjét, emellett jelentősen csökkenti a nemkívánatos felhajtóerőt. A légterelő által termelt leszorító erő jóvoltából nagyobb sebességnél fokozódik a hátsó tengelyen lévő kerekek tapadása és ezzel még jobbá válik az iránytartás.
BMW X4 M Competition, belső tér, Adelaide szürke bőrkárpitozású M Sport ülések.

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak a vezető és az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A világító M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW X4 M Competition, belső tér, műszerfal a Carbon Fibre belső díszítőelemekkel.

Carbon Fibre belső díszítőelemek.

A műszerfalon, az ajtókon és a középkonzolon Gyöngyházfényű Króm kiemeléssel ellátott Carbon Fibre díszítőelemek találhatók.
BMW X4 M Competition, belső tér, műszerfal, multifunkciós M bőrkormány.

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal, M logóval, krómdíszekkel és integrált vezetőoldali légzsákkal ellátott M bőrkormány duplaküllős kialakítású. A színes kontrasztvarrású Fekete bőrrel borított karima, amelyen kontúros hüvelykujj-támaszokat alakítottak ki, nagyszerű fogású. A vezető menet közben az M Drive gombokkal is kiválaszthatja a kívánt beállításokat.
BMW X4 M Competition, belső tér, M sebesség-előválasztó kar.

M sebesség-előválasztó kar.

A Drivelogic funkció kapcsolója az M sebesség-előválasztó kar felső részén látható M logó mellett van. A parkoló állás „P” gombja közvetlenül ezek alatt található. A manuális „S” módban a vezető tipikusan M-es stílusban, manuálisan, a sebesség-előválasztó karral hajthatja végre a váltásokat; „D” módban a váltások automatikusan mennek végbe.
BMW X4 M Competition, belső tér, műszerfal, M-specifikus műszeregység.

M-specifikus műszeregység.

Az M-specifikus műszeregység a kilométeróra, a fordulatszámmérő, az üzemanyagszint-jelző és az olajhőmérséklet-jelző mellett magában foglalja az M menetdinamikai rendszerek – azaz a kormányzás, a futómű, a motor, a Drivelogic és az M xDrive – státuszát mutató kijelzőket is. A fentieken túl a jobb oldali felületen Ön a gumiabroncsokra vonatkozó információkat, a sportkijelzőket, az útvonalat, a fogyasztást, valamint a médiafunkciókat láthatja.
BMW X4 M Competition, belső tér, műszerfal, vörös színű Start/Stop gomb.

Start/Stop gomb.

A jármű kinyitása után a motor a középkonzolon elhelyezett, vörös színű Start/Stop gombbal indítható be. Ugyanez a gomb szolgál a motor leállítására is. A rendszer behelyezés nélkül is automatikusan felismeri az autókulcsot.
BMW X4 M Competition, belső tér, „X4 M Competition” felirattal ellátott ajtóküszöb-borítás.

„X4 M Competition” felirattal ellátott ajtóküszöb-borítás.

Beszálláskor a vezetőt és az első utast „X4 M Competition” feliratú ajtóküszöbök köszöntik. A bal és a jobb első küszöbök borításán olvasható, Fekete színű felirat minőséget és exkluzivitást sugároz.
BMW X4 M Competition, belső tér, M biztonsági övek.

M biztonsági övek.

Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek – amelyek kifinomult, a klasszikus M színekben pompázó, szőtt díszítéssel ellátottak – hatásosan emelik ki a belső tér igen magas minőségi színvonalát, valamint sportos atmoszféráját.
Alpesi Fehér BMW X4 M, háromnegyedes oldalnézet.
Alpesi fehér BMW X4 M, külső, orr-rész, M vesék krómozott elemekkel és típusmegjelöléssel.
Alpesi fehér BMW X4 M, külső, 21” méretű, Orbit szürke M könnyűfém keréktárcsák.
Alpesi fehér BMW X4 M, külső, M kopoltyúk krómozott elemekkel és típusfelirattal.
Alpesi fehér BMW X4 M, külső, a jármű kiviteli színére fényezett külsőtükör-borítások.
Alpesi fehér BMW X4 M, kívülről, a far közelről a típusfelirattal.
Alpesi fehér BMW X4 M, kívülről, far a krómozott kipufogókkal.
BMW X4 M, belső tér, Sakhir narancs Merino bőrkárpitozású sportülések.
BMW X4 M, belső tér, műszerfal, M-specifikus kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány.

BMW X4 M.

Magabiztosan kimutatott potenciál: BMW X4 M. Az erőt sugárzó arányok és a tiszta vonalvezetésű sziluett által meghatározott összképet a vesék és a kopoltyúk krómozott elemei, valamint a krómmal borított kipufogók teszik teljessé. A fényesre esztergált, 21” méretű, Orbit szürke könnyűfém keréktárcsák minden látószögből tekintélyt parancsolóvá teszik az autót. A sportos kifejezési mód belül is folytatódik. A Sakhir narancsszínű Merino bőrkárpittal borított sportülések tökéletes kényelmet biztosítanak a vezető és az első utas számára – úgy a mindennapokban, mint a dinamikus versenypályás körök megtétele során. Az exkluzív belső tér látványát az olyan rangos részletek emelik tovább, mint az Antracit színű BMW Individual tetőkárpit vagy az M-specifikus kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány.

Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, M Karbon külső csomag, a szélső légbeömlők karbon betétjei és karbon aeroblade légterelő élek.
Toronto vörös BMW X4 M Competition, kívülről, M Karbon külső csomag, karbon külsőtükör-borítások.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, M Karbon külső csomag, karbon M hátsó légterelő.
Toronto vörös metálfényezésű BMW X4 M Competition, kívülről, M Karbon külső csomag, karbon hátsó diffúzor.

M Karbon külső csomag.

Az M Karbon külső csomag kihangsúlyozza a jármű atletikus és exkluzív jellegét. Az első lökhárító oldalsó légterelő elemei, az aeroblade légterelő élek, a külsőtükör-borítások és a hátsó diffúzor karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készülnek. A két pár kipufogót keretező, egy darabból álló diffúzor a jármű teljes szélességén végighúzódik.

BMW X4 M40i ÉS BMW X4 M40d.

Dizájn és dinamizmus.

Erőt sugárzó dizájn, sportos dinamizmus. Exkluzív belső és külső elemeikkel, valamint teljesítményorientált technológiáikkal a BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d egyértelműen kimutatják sportos génjeiket.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, kívülről, háromnegyedes elölnézetből, bal oldal, fénycsíkokkal.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, kívülről, háromnegyedes elölnézet, jobb oldal.

Exkluzív dizájn.

A belül és kívül található exkluzív dizájnelemek kihangsúlyozzák a BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d dinamikai potenciálját. Az említett elemek közé tartoznak a nagyméretű légbeömlők, a vesék keretei és a Cerium szürkére fényezett külsőtükör-borítások, a sportülések, a kapcsolókarokkal ellátott M bőrkormány, valamint az exkluzív „M40i” típusfelirat a műszereken, az ajtóküszöb-borításokon és a faron.
BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, belső tér, műszerfal az M bőrkormánnyal.

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és integrált vezetőoldali légzsákkal ellátott M bőrkormány háromküllős kialakítású. Fekete varrású Fekete Walknappa bőrrel borított, kontúros hüvelykujj-támaszos karimájával a kormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, belső tér, sportülések a vezető és az első utas számára.

Sportülések a vezető és az első utas számára.

A dombornyomott M logóval ellátott, az egyéni igényekhez igazítható sportülések számos állítási lehetőséget kínálnak fel, így a háttámla szélessége, az ülés hosszirányú pozíciója, a háttámla dőlésszöge és az ülés egészének dőlésszöge is szabályozható. Az ülőlap és a háttámla magasított oldaltámaszainak köszönhetően az ülések rendkívül ergonomikusak és kitűnő oldaltartást nyújtanak.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, kívülről, orr-rész az M aerodinamikai csomag elemeivel.

M aerodinamikai csomag.

Az M aerodinamikai csomag egyrészt kihangsúlyozza a jármű sportosságát, másrészt módosítja a légáramlatok irányát. A csomag a nagyobb légbeömlőkkel ellátott első kötényt, a speciális oldalszoknyákat és a diffúzorbetétes hátsó lökhárítót foglalja magában. A kipufogók krómmal borítottak.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, kívülről, Fekete Króm kipufogók.

Fekete Króm kipufogók.

A jobb és a bal oldali, jellegzetes, trapéz alakú, Fekete Króm borítású kipufogók mind a látványukkal, mind az általuk kibocsájtott hanggal hűen juttatják érvényre a jármű sportos teljesítményét.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, menet közben, kívülről, háromnegyedes hátulnézet világító csíkokkal.

Dinamizmus és agilitás.

A BMW X4 M40i-t és a BMW X4 M40d-t egyedülálló precizitás és agilitás jellemzi. A dinamikus oldal- és hosszirányú menetdinamikai tulajdonságokról és az intenzív vezetési élményről az alapjaiban újrahangolt futómű, az M-specifikus kalibrálású Változó áttételű sport kormánymű, az alapfelszereltségként járó M Sport fékrendszer, valamint a hátsókerékhajtás-hangsúlyos BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer gondoskodik.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, menet közben, kívülről, háromnegyedes oldalnézetből, forgó könnyűfém kerekekkel.

Adaptív M futómű.

Az Adaptív M futómű elektronikus úton bármikor az út- és a vezetési viszonyokhoz igazítható. A vezető a futómű karakterisztikáját a Driving Experience kapcsolóval is az adott pillanatban megvalósítani kívánt vezetési stílusnak megfelelően állíthatja be – legyen az a stílus kényelmes vagy extrém módon sportos.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, kívülről, könnyűfém keréktárcsa az M Sport fékrendszerhez tartozó féktárcsával.

M Sport fékrendszer.

Az elöl négydugattyús fix, hátul kétdugattyús úszó, M logóval ellátott, sötétkék féknyergeket, valamint megnövelt méretű féktárcsákat tartalmazó M Sport fékrendszer egyedülálló fékteljesítményt szavatol.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, kívülről, a far az M Sport kipufogórendszerrel.

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a Driving Experience kapcsolóval választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező programban diszkrétebb a hangzás.
BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, belső tér, sebesség-előválasztó kar, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltót rendkívül sportos kapcsolások jellemzik – mind automatikus, mind pedig manuális módban, mely utóbbiban a váltások a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezhetők. A váltó ugyanúgy támogatja a kényelmes suhanást, mint a dinamikus vezetési stílust. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X4 M40i és BMW X4 M40d, belső tér, műszerfal, M bőrkormány, Változó áttételű sport kormánymű.

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel módosításával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.

BMW M TWIN POWER TURBO BENZINMOTOR.

BMW X4 M40i, M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

BMW M TWIN POWER TURBO BENZINMOTOR.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltóval együttműködve a BMW X4 M40i soros 6 hengeres BMW M TwinPower Turbo benzinmotorja lenyűgöző dinamizmushoz segíti az autót letaglózó teljesítményével. A TwinScroll turbófeltöltővel, fokozatmentes Valvetronic szelepvezérléssel és nagy precizitású befecskendezéssel ellátott egység 354 lóerőt (260 kW) és 500 Nm-nyi legnagyobb nyomatékot állít elő.

BMW M TWIN POWER TURBO DÍZELMOTOR.

BMW X4 M40d, M TwinPower Turbo 6 hengeres dízelmotor.

BMW M TWIN POWER TURBO DÍZELMOTOR.

A BMW X4 M40d 6 hengeres BMW M TwinPower Turbo dízelmotorja nagy teljesítményével és hatékonyságával nyűgöz le. A két darab, változó turbinageometriájú TwinScroll turbófeltöltővel, valamint Common Rail közvetlen befecskendezéssel ellátott, optimalizált tömegű motor 326 LE (240 kW) teljesítményt és lenyűgöző, 680 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Mindez kimagasló hajtóerőt és magas szintű dinamizmust garantál.

BMW X4 M MODELLEK.

Vezetőt segítő rendszerek és hálózati megoldások.

A lényegre összpontosítva. Innovatív vezetőt segítő rendszereikkel, valamint a kényelmet fokozó hálózati megoldásokat felvonultató műszerfalukkal a BMW X4 M modellek a kor élvonalában járnak – a modern mobilitás legmagasabb fokát valósítva meg.

MŰSZAKI ADATOK.

Tömeg
Saját tömeg (EU; kg)
2045
Megengedett össztömeg (kg)
2500
Megengedett terhelés (kg)
530
Megengedett tengelyterhelés elöl-hátul (kg)
1185/1425
Csomagtér űrtartalma min. (felhajtott ülésekkel vagy lehajtott tetővel) (l)
525
Csomagtér űrtartalma max. (lehajtott ülésekkel vagy felhajtott tetővel) (l)
1430
Vontatási kapacitás (fékezetlen) (kg)
750
Vontatási kapacitás 8% (fékezett) (kg)
2500
Vontatási kapacitás 12% (fékezett) (kg)
2500
Motor
Hengerek/szelepek száma
6/4
Lökettérfogat (cm³)
2993
Löket/furat (mm)
90,0/84,0
Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)
375 (510)/6250
Max. nyomaték (Nm / 1/perc)
600/2600-5950
Sűrítési arány (:1)
9,3
Menetteljesítmény
Legnagyobb sebesség km/h
250 (285)
Gyorsulás 0–100 km/órára (s)
4,1
Fogyasztás
Kombinált l/100 km
x,x-x,x [x,x-x,x]
CO₂-kibocsátás (g/km)
xxx-xxx [xxx-xxx]
Üzemanyagtartály térfogata (l, kb.)
65
Kerekek
Gumiabroncs-méret elöl
255/40 ZR21
Gumiabroncs-méret hátul
265/40 ZR21
Kerék mérete és anyaga elöl
9,5 J x 21 col, EH2 könnyűfém
Kerék mérete és anyaga hátul
10 J x 21 col, EH2 könnyűfém
Tömeg
Saját tömeg (EU; kg)
2045
Megengedett össztömeg (kg)
2500
Megengedett terhelés (kg)
530
Megengedett tengelyterhelés elöl-hátul (kg)
1185/1425
Csomagtér űrtartalma min. (felhajtott ülésekkel vagy lehajtott tetővel) (l)
525
Csomagtér űrtartalma max. (lehajtott ülésekkel vagy felhajtott tetővel) (l)
1430
Vontatási kapacitás (fékezetlen) (kg)
750
Vontatási kapacitás 8% (fékezett) (kg)
2500
Vontatási kapacitás 12% (fékezett) (kg)
2500
Motor
Hengerek/szelepek száma
6/4
Lökettérfogat (cm³)
2993
Löket/furat (mm)
90,0/84,0
Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)
375 (510)/6250
Max. nyomaték (Nm / 1/perc)
600/2600-5950
Sűrítési arány (:1)
9,3
Menetteljesítmény
Legnagyobb sebesség km/h
250 (285)
Gyorsulás 0–100 km/órára (s)
4,1
Fogyasztás
Kombinált l/100 km
x,x-x,x [x,x-x,x]
CO₂-kibocsátás (g/km)
xxx-xxx [xxx-xxx]
Üzemanyagtartály térfogata (l, kb.)
65
Kerekek
Gumiabroncs-méret elöl
255/40 ZR21
Gumiabroncs-méret hátul
265/40 ZR21
Kerék mérete és anyaga elöl
9,5 J x 21 col, EH2 könnyűfém
Kerék mérete és anyaga hátul
10 J x 21 col, EH2 könnyűfém
Tömeg
Saját tömeg (EU; kg)
2045
Megengedett össztömeg (kg)
2500
Megengedett terhelés (kg)
530
Megengedett tengelyterhelés elöl-hátul (kg)
1185/1425
Csomagtér űrtartalma min. (felhajtott ülésekkel vagy lehajtott tetővel) (l)
525
Csomagtér űrtartalma max. (lehajtott ülésekkel vagy felhajtott tetővel) (l)
1430
Vontatási kapacitás (fékezetlen) (kg)
750
Vontatási kapacitás 8% (fékezett) (kg)
2500
Vontatási kapacitás 12% (fékezett) (kg)
2500
Motor
Hengerek/szelepek száma
6/4
Lökettérfogat (cm³)
2993
Löket/furat (mm)
90,0/84,0
Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)
375 (510)/6250
Max. nyomaték (Nm / 1/perc)
600/2600-5950
Sűrítési arány (:1)
9,3
Menetteljesítmény
Legnagyobb sebesség km/h
250 (285)
Gyorsulás 0–100 km/órára (s)
4,1
Fogyasztás
Kombinált l/100 km
x,x-x,x [x,x-x,x]
CO₂-kibocsátás (g/km)
xxx-xxx [xxx-xxx]
Üzemanyagtartály térfogata (l, kb.)
65
Kerekek
Gumiabroncs-méret elöl
255/40 ZR21
Gumiabroncs-méret hátul
265/40 ZR21
Kerék mérete és anyaga elöl
9,5 J x 21 col, EH2 könnyűfém
Kerék mérete és anyaga hátul
10 J x 21 col, EH2 könnyűfém
Tömeg
Saját tömeg (EU; kg)
2045
Megengedett össztömeg (kg)
2500
Megengedett terhelés (kg)
530
Megengedett tengelyterhelés elöl-hátul (kg)
1185/1425
Csomagtér űrtartalma min. (felhajtott ülésekkel vagy lehajtott tetővel) (l)
525
Csomagtér űrtartalma max. (lehajtott ülésekkel vagy felhajtott tetővel) (l)
1430
Vontatási kapacitás (fékezetlen) (kg)
750
Vontatási kapacitás 8% (fékezett) (kg)
2500
Vontatási kapacitás 12% (fékezett) (kg)
2500
Motor
Hengerek/szelepek száma
6/4
Lökettérfogat (cm³)
2993
Löket/furat (mm)
90,0/84,0
Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)
375 (510)/6250
Max. nyomaték (Nm / 1/perc)
600/2600-5950
Sűrítési arány (:1)
9,3
Menetteljesítmény
Legnagyobb sebesség km/h
250 (285)
Gyorsulás 0–100 km/órára (s)
4,1
Fogyasztás
Kombinált l/100 km
x,x-x,x [x,x-x,x]
CO₂-kibocsátás (g/km)
xxx-xxx [xxx-xxx]
Üzemanyagtartály térfogata (l, kb.)
65
Kerekek
Gumiabroncs-méret elöl
255/40 ZR21
Gumiabroncs-méret hátul
265/40 ZR21
Kerék mérete és anyaga elöl
9,5 J x 21 col, EH2 könnyűfém
Kerék mérete és anyaga hátul
10 J x 21 col, EH2 könnyűfém

BMW X4 M, műszaki adatok

A BMW X4 M MŰSZAKI ADATOK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.