BMW X3 M MODELLEK.

A BMW X3 négy erős modellje azzal a bizonyos sportos plusszal.

BMW X3 M COMPETITION.

Dinamizmus és exkluzivitás a maximumon.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel és Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltóval
 • Exkluzív dizájnelemek és felszereltségek
 • 510 LE/375 kW, 600 Nm, 0–100 km/óra: 4,1 s
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről.

BMW X3 M.

A legmagasabb szintű dinamizmus.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 480 LE/353 kW, 600 Nm, 0–100 km/óra: 4,2 s
Alpesi fehér BMW X3 M, kívülről.

BMW X3 M40i.

Teljesítmény és mindennapi használhatóság kivételesen kiegyensúlyozott formában.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • BMW xDrive
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 354 LE/260 kW, 500 Nm, 0–100 km/óra: 4,8 s
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i, kívülről.

BMW X3 M40d.

Erő és hatékonyság kompromisszumok nélkül.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres dízelmotor
 • BMW xDrive
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 326 LE/240 kW, 680 Nm, 0–100 km/óra: 4,9 s
Phytonic kék metálfényezésű BMW X3 M40d, kívülről.
 • BMW X3 M COMPETITION.
 • BMW X3 M.
 • BMW X3 M40i.
 • BMW X3 M40d.

BMW X3 M COMPETITION ÉS BMW X3 M.

Teljesítmény.

Két modell különleges teljesítménnyel: az erőforrások és a futóműelemek egytől-egyig a BMW M autóversenyzésbe nyúló gyökereire utalnak. A hamisítatlan X karakterrel kiegészítve pedig a jellegzetesen M-es vezetési élményt nyújtják bármilyen terepen.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M, kívülről, az orr-rész felülnézetből.
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor.

Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotor.

A nagy teljesítményű soros 6 hengeres BMW M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és sportos hangzás jellemzi. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic szelepvezérléssel, Nagy precizitású befecskendezéssel és két turbófeltöltővel ellátott egység 480 lóerőt (353 kW) állít elő – a Competition modell esetében pedig a teljesítmény 510 LE (375 kW).
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, motor, M Karbon toronymerevítő.

M Karbon toronymerevítő.

Az M Karbon toronymerevítő növeli az autó orrának merevségét, hozzájárulva ezzel a precízebb kormányzáshoz és az autó még pontosabb irányíthatóságához. A prémium minőségű, karbonszál-erősítésű polimerből készült, extrém módon kis tömegű komponens hatására a motortér látványa a versenypályák atmoszféráját teremti meg.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről, háromnegyedes elölnézetből, M-specifikus futómű.

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus futómű kihozza a járműből a benne lakozó menetdinamikai potenciált. A három mód, a COMFORT, a SPORT és a SPORT+ mellett a vezető rendelkezésére áll a Dinamikus stabilitás-ellenőrzés (DSC) három különböző beállítása is annak érdekében, hogy a stabilizálás szintjét a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazíthassa.
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, belső tér, központi kijelző, M xDrive.

M xDrive.

A BMW M xDrive és az Aktív M differenciálmű maximális tapadást és dinamizmust szavatol mind a sportos használat, mind pedig a hétköznapok során. Az M-specifikus technológiának köszönhetően a jármű mindig precízen irányítható és biztos kézzel kontrollálható bármilyen felületen – még éles kanyarokból való kigyorsítások során is.
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, belső tér, M sebesség-előválasztó kar, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

A Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó többféle váltási karakterisztikát kínál fel az extrém sportostól a kivételesen kényelmesig és az üzemanyag-takarékosságot célzó lágyig. A vezető a sebesség-előválasztó karral vagy a kormánykerékre szerelt kapcsolókarokkal manuálisan is válthat, automata módban pedig a váltó önműködően végzi a feladatát.
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, belső tér, műszerfal, M bőrkormány, M Servotronic.

M Servotronic.

Az M Servotronic minden szituációban a megfelelő mértékű kormányrásegítést biztosítja, alkalmazkodva a pillanatnyi sebességhez. Mindemellett pedig mindenkor közvetlenné és pontossá teszi a kormányzási érzetet. Az M-specifikus hangolású rendszer háromféle beállítást kínál, amelyek gombnyomással választhatók ki.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, belső tér, M könnyűfém keréktárcsák M kompozit fékekkel.

M kompozit fékek.

A különféle anyagok felhasználásának köszönhetően az M kompozit fékek nemcsak egyedülállóan kiváló lassítási képességükkel tűnnek ki, hanem rendkívüli stabilitásukkal és hosszú élettartamukkal is. Mindemellett pedig hozzájárulnak a jármű tömegének csökkentéséhez, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra, valamint a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékrendszer jelenlétéről a metálkék, „M” felirattal ellátott féknyergek tanúskodnak. A fékek speciális kialakításuk miatt alkalmanként – hosszan tartó, alacsony intenzitású fékezésnél vagy extrém nagy fékterhelésnél – zajt bocsájthatnak ki, amely azonban rövid idő után megszűnik. Az üzemi zaj úgy kerülhető el, hogy a vezető szakaszosan adagolja a fékerőt, miközben néhányszor erőteljesebben a fékre lép. Nedves féktárcsák esetén a zaj elkerülése érdekében érdemes fékezéssel szárítani a féktárcsákat. Az üzemi zajok nincsenek semmilyen összefüggésben a teljesítménnyel, a működés biztonságosságával és a fékstabilitással.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, külső, hátulnézet az M Sport kipufogórendszerrel.

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.

BMW X3 M COMPETITION.

Dizájnjegyek.

Az erőt sugárzó arányok és az egymással tökéletesen harmonizáló, magasfényű Fekete M dizájnelemek a nagy teljesítmény auráját vonják a BMW X3 M Competition köré. A belső térben a sportosság és az exkluzív részletek találkozása teremt egészen különleges összhatást.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről, háromnegyedes elölnézetből.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, külső, orr-rész a magasfényű Fekete M vesékkel.

M vesék.

A látványos, magasfényű Fekete, típusfelirattal ellátott M vesék uralják a dinamikus M stílusú orr-részt. A magasfényű Fekete dupla rácselemek a jellegzetes, duplaküllős M könnyűfém keréktárcsákat idézik. Az M vesék bátran hirdetik a jármű sportos ambícióit, illetve egyértelműen utalnak arra a roppant erőre, amely csak arra vár, hogy felszabadítsák.
Donington metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről, far az „X3 M Competition” felirattal.

„X3 M Competition” típusfelirat.

A faron látható, fekete „X3 M Competition” típusfelirat egyértelműen jelzi a járműben lakozó nagy dinamikai potenciált.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 Competition, kívülről, magasfényű Fekete M kopoltyú típusfelirattal.

M kopoltyúk.

A típusfelirattal ellátott, jellegzetes, hangsúlyosan háromdimenziós kialakítású M kopoltyúk kihangsúlyozzák a jármű lenyűgöző képességeit, egyszersmind ízelítőt adnak abból a rendkívüli élményből, amely a vezetőre vár. E részletek remekül példázzák a műszaki tökély és a lélegzetelállító dizájn dinamikus kombinációját, amely már az első pillanattól M modellek alapjellemzője.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről, magasfényű Fekete borítású M külső tükör típusfelirattal

M külső tükrök.

Az aerodinamikailag optimalizált M külső tükrök a sportos és dinamikus M dizájn alapvető fontosságú részletei. A karosszériához vizuálisan két szárral csatlakozó tükrök kihangsúlyozzák a jármű kiemelkedő esztétikumát, emellett felhívják a figyelmet a legapróbb részletből is visszaköszönő mérnöki precizitásra. A LED-es irányjelzők egy hosszú, keskeny barázdában kaptak helyet.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, külső, M-specifikus tetőlégterelő.

M-specifikus tetőlégterelő.

A látványos formájú, M-specifikus tetőlégterelő nagyobb leszorító erőt biztosít magasabb sebességnél. Mindezzel párhuzamosan a légterelő karakteres sportosságot visz a far rézsútos nézetébe és kimagaslóan dinamikus vezetési élményt ígér.
BMW X3 M Competition, belső tér, M Sport ülések Alcantara részletekkel ellátott Merino bőrkárpittal.

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak a vezető és az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A világító M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW X3 M Competition, belső tér, Carbon Fibre belső díszítőelemek.

Carbon Fibre belső díszítőelemek.

A műszerfalon, az ajtókon és a középkonzolon Gyöngyházfényű Króm kiemeléssel ellátott Carbon Fibre díszítőelemek találhatók.
BMW X3 M Competition, belső tér, műszerfal, multifunkciós M bőrkormány.

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal, M logóval, krómdíszekkel és integrált vezetőoldali légzsákkal ellátott M bőrkormány duplaküllős kialakítású. A színes kontrasztvarrású Fekete bőrrel borított karima, amelyen kontúros hüvelykujj-támaszokat alakítottak ki, nagyszerű fogású. A vezető menet közben az M Drive gombokkal is kiválaszthatja a kívánt beállításokat.
BMW X3 M Competition, belső tér, M sebesség-előválasztó kar.

M sebesség-előválasztó kar.

A Drivelogic funkció kapcsolója az M sebesség-előválasztó kar felső részén látható M logó mellett van. A parkoló állás „P” gombja közvetlenül ezek alatt található. A manuális „S” módban a vezető tipikusan M-es stílusban, manuálisan, a sebesség-előválasztó karral hajthatja végre a váltásokat; „D” módban a váltások automatikusan mennek végbe.
BMW X3 M Competition, belső tér, műszerfal, M-specifikus műszeregység.

M-specifikus műszeregység.

Az M-specifikus műszeregység a kilométeróra, a fordulatszámmérő, az üzemanyagszint-jelző és az olajhőmérséklet-jelző mellett magában foglalja az M menetdinamikai rendszerek – azaz a kormányzás, a futómű, a motor, a Drivelogic és az M xDrive – státuszát mutató kijelzőket is. A fentieken túl a jobb oldali felületen Ön a gumiabroncsokra vonatkozó információkat, a sportkijelzőket, az útvonalat, a fogyasztást, valamint a médiafunkciókat láthatja.
BMW X3 M Competition, belső tér, műszerfal, vörös színű Start/Stop gomb.

Start/Stop gomb.

A jármű kinyitása után a motor a középkonzolon elhelyezett, vörös színű Start/Stop gombbal indítható be. Ugyanez a gomb szolgál a motor leállítására is. A rendszer behelyezés nélkül is automatikusan felismeri az autókulcsot.
BMW X3 M Competition, belső tér, „X3 M Competition” felirattal ellátott ajtóküszöb-borítás.

„X3 M Competition” felirattal ellátott ajtóküszöb-borítás.

Beszálláskor a vezetőt és az első utast „X3 M Competition” feliratú ajtóküszöbök köszöntik. A bal és a jobb első küszöbök borításán olvasható, Fekete színű felirat minőséget és exkluzivitást sugároz.
BMW X3 M Competition, belső tér, M biztonsági övek.

M biztonsági övek.

Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek – amelyek kifinomult, a klasszikus M színekben pompázó, szőtt díszítéssel ellátottak – hatásosan emelik ki a belső tér igen magas minőségi színvonalát, valamint sportos atmoszféráját.
Alpesi Fehér BMW X3 M, kívülről, háromnegyedes oldalnézetből.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, orr-rész, M vesék krómozott elemekkel és típusmegjelöléssel.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, 20” méretű, Orbit szürke M könnyűfém keréktárcsák.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, M kopoltyú krómozott elemekkel és típusfelirattal.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, a jármű kiviteli színére fényezett külsőtükör-borítások.
Alpesi fehér BMW X3 M, kívülről, far a típusfelirattal.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, far a krómozott kipufogókkal.
BMW X3 M, belső tér, Fekete Vernasca bőrkárpitozású sportülések.
BMW X3 M, belső tér, műszerfal, M-specifikus kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány.

BMW X3 M.

A kalandvágy sportos kifejeződése: a BMW X3 M. Az erőt sugárzó arányok és a kifejező M dizájnelemek félreérthetetlenül utalnak ezen X modell versenyautós génjeire. A jármű számára a polírozott, 20 colos, Orbit szürke M könnyűfém keréktárcsák biztosítják a pompás alapot. Az exkluzív módon sportos karaktert a krómmal borított vesék, kopoltyúk és kipufogók hangsúlyozzák ki. Az atletikus stílus belül is folytatódik. A vezető és az első utas Fekete Vernasca bőrkárpittal borított sportülései tökéletes kényelmet nyújtanak – úgy a mindennapokban, mint a dinamikus versenypályás száguldás során. Az exkluzív belső tér összképét az olyan minőségi részletek teszik teljessé, mint az Antracit színű BMW Individual tetőkárpit vagy az M-specifikus kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány.

BMW X3 M40i ÉS BMW X3 M40d.

Dizájn és dinamizmus.

Erőt sugárzó dizájn, sportos dinamizmus. Exkluzív belső és külső elemeikkel, valamint teljesítményorientált technológiáikkal a BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d egyértelműen kimutatják sportos génjeiket.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, menet közben, kívülről, oldalnézetből, hegyvidéki tájjal a háttérben, fénycsíkokkal.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, kívülről, háromnegyedes elölnézetből.

Exkluzív dizájn.

A belül és kívül található exkluzív dizájnelemek kihangsúlyozzák a BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d dinamikai potenciálját. Az említett elemek közé tartoznak a nagyméretű légbeömlők, a vesék keretei és a Cerium szürkére fényezett külsőtükör-borítások, a sportülések, a kapcsolókarokkal ellátott M bőrkormány, valamint az exkluzív „M40i” típusfelirat a műszereken, az ajtóküszöb-borításokon és a faron.
BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, belső tér, műszerfal az M bőrkormánnyal.

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és integrált vezetőoldali légzsákkal ellátott M bőrkormány háromküllős kialakítású. Fekete varrású Fekete Walknappa bőrrel borított, kontúros hüvelykujj-támaszos karimájával a kormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, belső tér, sportülések a vezető és az első utas számára.

Sportülések a vezető és az első utas számára.

A dombornyomott M logóval ellátott, az egyéni igényekhez igazítható sportülések számos állítási lehetőséget kínálnak fel, így a háttámla szélessége, az ülés hosszirányú pozíciója, a háttámla dőlésszöge és az ülés egészének dőlésszöge is szabályozható. Az ülőlap és a háttámla magasított oldaltámaszainak köszönhetően az ülések rendkívül ergonomikusak és kitűnő oldaltartást nyújtanak.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, kívülről, orr-rész M aerodinamikai csomaggal.

M aerodinamikai csomag.

Az M aerodinamikai csomag egyrészt kihangsúlyozza a jármű sportosságát, másrészt módosítja a légáramlatok irányát. A csomag a nagyobb légbeömlőkkel ellátott első kötényt, a speciális oldalszoknyákat és a diffúzorbetétes hátsó lökhárítót foglalja magában. A kipufogók krómmal borítottak.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i, haladás közben, kívülről, háromnegyedes hátulnézetből városi háttér előtt, fénycsíkokkal.

Dinamizmus és agilitás.

A BMW X3 M40i-t és a BMW X3 M40d-t egyedülálló precizitás és agilitás jellemzi. A dinamikus oldal- és hosszirányú menetdinamikai tulajdonságokról és az intenzív vezetési élményről az alapjaiban újrahangolt futómű, az M-specifikus kalibrálású Változó áttételű sport kormánymű, az alapfelszereltségként járó M Sport fékrendszer, valamint a hátsókerékhajtás-hangsúlyos BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer gondoskodik.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, haladás közben, kívülről, oldalnézetből, a forgó könnyű keréktárcsával.

Adaptív M futómű.

Az Adaptív M futómű elektronikus úton bármikor az út- és a vezetési viszonyokhoz igazítható. A vezető a futómű karakterisztikáját a Driving Experience kapcsolóval is az adott pillanatban megvalósítani kívánt vezetési stílusnak megfelelően állíthatja be – legyen az a stílus kényelmes vagy extrém módon sportos.
Zafírfekete metál BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, kívülről, könnyűfém keréktárcsa az M Sport fékkel.

M Sport fékrendszer.

Az elöl négydugattyús fix, hátul kétdugattyús úszó, M logóval ellátott, sötétkék féknyergeket, valamint megnövelt méretű féktárcsákat tartalmazó M Sport fékrendszer egyedülálló fékteljesítményt szavatol.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, kívülről, far az M Sport kipufogórendszerrel.

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a Driving Experience kapcsolóval választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező programban diszkrétebb a hangzás.
BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, belső tér, sebesség-előválasztó kar, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltót rendkívül sportos kapcsolások jellemzik – mind automatikus, mind pedig manuális módban, mely utóbbiban a váltások a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezhetők. A váltó ugyanúgy támogatja a kényelmes suhanást, mint a dinamikus vezetési stílust. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, belső tér, műszerfal, M bőrkormány, Változó áttételű sport kormánymű.

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel módosításával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.

BMW M TWIN POWER TURBO BENZINMOTOR.

BMW X3 M40i, M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltóval együttműködve a BMW X3 M40i soros 6 hengeres BMW M TwinPower Turbo benzinmotorja lenyűgöző dinamizmushoz segíti az autót letaglózó teljesítményével. A TwinScroll turbófeltöltővel, fokozatmentes Valvetronic szelepvezérléssel és nagy precizitású befecskendezéssel ellátott egység 354 lóerőt (260 kW) és 500 Nm-nyi legnagyobb nyomatékot állít elő.

BMW M TWIN POWER TURBO DÍZELMOTOR.

BMW X3 M40d, M TwinPower Turbo 6 hengeres dízelmotor.

A BMW X3 M40d 6 hengeres BMW M TwinPower Turbo dízelmotorja nagy teljesítményével és hatékonyságával nyűgöz le. A két darab, változó turbinageometriájú TwinScroll turbófeltöltővel, valamint Common Rail közvetlen befecskendezéssel ellátott, optimalizált tömegű motor 326 LE (240 kW) teljesítményt és lenyűgöző, 680 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Mindez kimagasló hajtóerőt és magas szintű dinamizmust garantál.

BMW X3 M MODELLEK.

Vezetőt segítő rendszerek és hálózati megoldások.

A lényegre összpontosítva. Innovatív vezetőt segítő rendszereikkel, valamint a kényelmet fokozó hálózati megoldásokat felvonultató műszerfalukkal a BMW X3 M modellek a kor élvonalában járnak – a modern mobilitás legmagasabb fokát valósítva meg.

MŰSZAKI ADATOK.

Válasszon modellt
 • X3 M

Tömeg

Terheletlen tömeg, kg 2 070
Megengedett össztömeg, kg 2 500
Megengedett terhelés, kg 505
Megengedett tengelyterhelés elöl/hátul, kg 1 185 / 1 425
Fékezetlen vontatmány megengedett tömege / megengedett vonószemterhelés, kg 750 / 100
Vontatmány megengedett tömege max. 12%-os / 8%-os lejtőn (kg) 2 400 / 2 400
Csomagtér űrtartalma, min.-max., l 550 - 1600

Mértékegységek

Hosszúság/Szélesség/Magasság 4 726 / 1 897 / 1 667
Szélesség tükrökkel (vezető- és utasoldali), mm 2138 (1080 / 1058)
Tengelytáv, mm/Fordulókör, m 2 864 / 12,6

Kerekek

Gumiabroncs elöl 255/45ZR20
Gumiabroncs hátul 265/45ZR20
Kerékméret elöl 9J20EH2
Kerékméret hátul 10J20EH2

Motor

Hengerek száma / Szelepek száma hengerenként 6 / 4
Technikai kapacitás, cm³ 2 993
Löket/Furat, mm 90 / 84
Belső égésű motor teljesítménye, kW (LE) 353 (480) / 6250
Max. nyomaték (Nm) / 1/perc 600 / 2700-5600
Sűrítési arány, :1 9,3

Teljesítmény

Legnagyobb sebesség 250
Gyorsulás 4,2

Fogyasztás

Kombinált, l/100 km 11,6 - 11,3
Üzemanyag-tartály űrtartalma, l 65
EU károsanyag-kibocsátási szabvány Euro 6d-ISC-FCM

CO₂-kibocsátás

Kombinált, g/km 265 - 258

BMW X3 M, műszaki adatok

A BMW X3 M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Bővebben