BMW M8 Competition Gran Coupé, F93, 2020, BMW Individual Ametrin metálfényezés, oldalnézet egy ablakból

BMW M8 GRAN COUPÉ

BMW M8 GRAN COUPÉ

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ, BMW M8 GRAN COUPÉ ÉS BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ – MOTOROK, TÉNYEK ÉS MÉRETEK

A BMW 8 Gran Coupé M modellekkel kapcsolatos tények és adatok gyors áttekintése: vessen közelebbi pillantást a járművek teljesítmény-, fogyasztási és CO2-kibocsátási, valamint méretadataira. Hasonlítsa össze a lenyűgöző értékeket ¬– és találja meg e kivételes sportautók közül azt, amelyik a legjobban megfelel az elvárásainak.

Bővebben

MOTOROK ÉS MŰSZAKI ADATOK

Válasszon modellt

Tömeg

Saját tömeg (EU; kg) 2070
Megengedett össztömeg (kg) 2600
Megengedett terhelés (kg) 605
Megengedett tengelyterhelés elöl-hátul (kg) 1300/1390
Csomagtér űrtartalma min. (felhajtott ülésekkel vagy lehajtott tetővel) (l) 440
Csomagtér űrtartalma max. (lehajtott ülésekkel vagy felhajtott tetővel) (l) -
Vontatási kapacitás (fékezetlen) (kg) -
Vontatási kapacitás 8% (fékezett) (kg) -
Vontatási kapacitás 12% (fékezett) (kg) -

Motor

Hengerek/szelepek száma 8/4
Lökettérfogat (cm³) 4395
Löket/furat (mm) 88.3/89.0
Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc) 390 (530)/5500-6000
Max. nyomaték (Nm / 1/perc) 750/1800-4600
Sűrítési arány (:1) 10.5

Menetteljesítmény

Legnagyobb sebesség (km/óra) 250
Gyorsulás 0-ról 100 km/órára (s) 3.9

Fogyasztás

Kombinált (l/100 km) 11,5-11,6
CO₂-kibocsátás (g/km) 262-265
Üzemanyagtartály térfogata (l, kb.) 68

Kerekek

Gumiabroncs-méret elöl 245/35 R20 95 Y XL
Gumiabroncs-méret hátul 275/30 R20 97 Y XL
Kerék mérete és anyaga elöl 8 J x 20 col, könnyűfém
Kerék mérete és anyaga hátul 9 J x 20 col, könnyűfém

FOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS.

A (2) felső indexszel megjelölt járművek esetében feltüntetett adatok előzetes, hivatalosan meg nem erősített értékek.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.
 

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2weboldalon kaphat.