TÖKÉLETES FORMÁBA ÖNTÖTT ERŐ.

BMW M

A BMW M6 Gran Coupé.

TÖKÉLETES FORMÁBA ÖNTÖTT ERŐ.

A BMW M6 Gran Coupé.

TÖKÉLETES FORMÁBA ÖNTÖTT ERŐ.A BMW M6 Gran Coupé.
BMW M

Modell

BMW M6 Gran Coupé

Hengerűrtartalom (cm3)

4395

Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (sec)

4,2

Max. nyomaték (Nm / 1/perc)

680/1500–5750

A részletek lenyűgözők, a teljes egész pedig egyenesen letaglózó: a BMW M6 Gran Coupé sokkal több, mint a nagy teljesítményt szolgáló technológiák tökéletesen összehangolt elegye. Ez az autó a BMW M mérnökeinek hatalmas tapasztalatát és mesterségbeli tudását testesíti meg. A modell tüzes, ugyanakkor fenséges karakterét Önnek valóban személyesen kell megtapasztalnia. Leginkább az öt, tökéletesen formázott ülés valamelyikében helyet foglalva – akár BMW Individual Kollekció legfinomabbak anyagaival körülvéve. Az 560 lóerős M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor lenyűgöző erejének hírét az összetéveszthetetlen dupla kipufogók erőteljes dörgése repíti világgá. Az olyan technológiák szimbiózisának köszönhetően, mint a Drivelogic funkcióval ellátott M duplakuplungos sebességváltó és az opcionálisan rendelhető M karbon-kerámia fékek, a BMW M6 Gran Coupé az M filozófia lelkesítő megtestesülésének tekinthető. De még ez a lelkesedés is fokozható: az opcionális M versenycsomag egyszerre növeli a teljesítményt, valamint szaporítja az erőt sugárzó formába öntött autó vezetőhelyén ülő pilóta pulzusát.

FEDEZZE FEL A BMW M6 GRAN COUPÉ-T.

Dizájn.

BMW M6 Gran Coupé különleges karaktere minden szögből látszik. Az első légbeömlők például már első látásra nyilvánvalóvá teszik az autó sportos ambícióit. Az elegáns, négyajtós modell többi részletéhez hasonlóan ezúttal is funkció áll az első helyen – nevezetesen az, hogy megfelelő mennyiségű friss levegő jusson a dupla hosszanti elemekkel ellátott M vesék mögött munkálkodó, erőteljes motorhoz. Amint kinyitja a négy ajtó valamelyikét, azonnal lenyűgözi Önt az M logóval ellátott ajtóküszöb. Amint pedig elfoglalja a helyét az öt, tökéletesen formázott ülőhely egyikében, rögtön rabul ejti az utaskabin exkluzív atmoszférája. Minden egyes részleten jól látszik a gondos kidolgozás. Opcionálisan rendelhető extraként az utasokat a BMW Individual Kollekció legfinomabb anyagai vehetik körül: az opcionális, finom erezetű Platina színű Merino bőrkárpit bársonyosan puha tapintásával és az exkluzív anyagokra jellemző, semmi máshoz nem hasonlítható illatával kényezteti az érzékeket.

Dinamizmus és hatékonyság.

A BMW M6 Gran Coupén jól érezhető a BMW M GmbH filozófiájának vibráló hatása: az ideális súlyelosztás, az autóversenyzés világából átvett technológiák és az intelligens könnyűépítés alkalmazása maximális dinamikát és teljesítményt eredményeznek. A könnyített karbon tető nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem a fokozott agilitásban is szerepet játszik az alacsonyabb súlypont miatt. Íme, a minden eddiginél sportosabb vezetési élmény összetevői – felülmúlhatatlan, luxus környezetben.

Competetion csomag.

Az autóversenyzés semmi máshoz nem hasonlítható érzése: a Competition csomag megnövelt motorteljesítményt, közvetlenebb kormányzást és speciális hangolású futóművet foglal magában, amelyeknek köszönhetően a BMW M6 Gran Coupé még nagyobb elánnal veti rá magát az útra. A 8 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor teljesítménye 560-ról (412 kW) 575 lóerőre (423 kW) ugrik. A teljesítmény-növekmény a magasabb fordulatszámokon megemelt turbónyomásnak köszönhető. A sport kipufogórendszer még dinamikusabbá teszi a motorhangot a fokozott izgalmak érdekében. A versenypályán és a mindennapokban a speciálisan hangolt futómű és az extrém módon dinamikus, közvetlen kormányzás biztosítja, hogy a kormánykerékkel kiadott utasítások maximális pontossággal menjenek végbe. Az utcán a Competition csomagra az exkluzív, 20 colos, duplaküllős 601 M könnyűfém keréktárcsák, valamint a sport kipufogórendszer fekete króm borítású kipufogóvégei irányítják rá a figyelmet.
  • Tervezze meg autóját most