A LÁTVÁNY RABUL EJT. LÉLEGZETELÁLLÍTÓ SEBESSÉGGEL.

BMW M

A BMW M6 Coupé dizájnja.

A LÁTVÁNY RABUL EJT. LÉLEGZETELÁLLÍTÓ SEBESSÉGGEL.

A BMW M6 Coupé dizájnja.

Ha beül a BMW M6 Coupé volánja mögé, a mindennapi fényűző kényelem és a versenypályához illő teljesítmény tökéletes kombinációját tapasztalhatja meg. De a BMW M6 Coupé a bámészkodókat is megállítja majd: az autó míves orr-részéről a tekintet a sportos vonalvezetésre, majd a 20 colos könnyűfém keréktárcsákra (amelyek az opcionálisan rendelhető M versenycsomag részei) vándorol, hogy aztán az izmos faron állapodjon meg, mielőtt a jellegzetes M dupla kipufogók hangjával kísérve nemcsak a jármű, hanem az Ön pulzusa is felgyorsul.

A LÁTVÁNY RABUL EJT. LÉLEGZETELÁLLÍTÓ SEBESSÉGGEL.A BMW M6 Coupé dizájnja.

Ha beül a BMW M6 Coupé volánja mögé, a mindennapi fényűző kényelem és a versenypályához illő teljesítmény tökéletes kombinációját tapasztalhatja meg. De a BMW M6 Coupé a bámészkodókat is megállítja majd: az autó míves orr-részéről a tekintet a sportos vonalvezetésre, majd a 20 colos könnyűfém keréktárcsákra (amelyek az opcionálisan rendelhető M versenycsomag részei) vándorol, hogy aztán az izmos faron állapodjon meg, mielőtt a jellegzetes M dupla kipufogók hangjával kísérve nemcsak a jármű, hanem az Ön pulzusa is felgyorsul.

KÜLSŐ DIZÁJN.

A BMW M6 Coupé úgy fest az úton, mint egy lecsapni készülő ragadozó. A gázpedál minden egyes lenyomásakor a motor nagy adag friss levegőt szippant magába az aerodinamikus orr-részen lévő nyílásokon keresztül. Közben pedig egy pillantra megvillan a dupla vesén lévő M embléma.
A gumik már alig várják, hogy beleharapjanak az aszfaltba. Az erő letaglózó módon repíti előre az atletikus vonalú karosszériát. Azután a tekintet végigvándorol az oldalrészen: az opcionális Frozen vörös BMW Individual metálfényezés matt felületével tökéletesen emeli ki a nyúlánk vonalakat. A ravaszul hajlított M külső tükrök és a kontúros karbon tető harmonikusan simulnak bele az összképbe. A vizuális élményre a látványos farrész teszi fel a koronát. A beépített légterelő él és a diffúzor – amely megnöveli a leszorító erőt – erőteljes benyomást keltenek.

A SZÍV GYORSABBAN VER.

Film a BMW M6 Coupé dizájnjáról.

A SZÍV GYORSABBAN VER.

Film a BMW M6 Coupé dizájnjáról.

BELSŐ DIZÁJN.

Minden együtt van ahhoz, hogy Ön kihozza magából a legjobbat: a BMW M6 Coupé belső tere ideális körülményeket teremt a fizika határmezsgyéin való autózáshoz. Mindez azonban nem jár kompromisszumokkal a luxus és az anyagminőség terén.

A vezető olyan innovációkra támaszkodhat, mint az M specifikus funkciókkal rendelkező, teljes színspektrumú Head-Up Display. A vezetőorientált műszerfal, a váltófülekkel ellátott, ergonomikus bőrkormány még tovább erősíti a vezetőben azt az érzést, hogy eggyé válik az autóval. Az egyéni beállítások egyetlen gombnyomással hívhatók elő. Az opcionális M multifunkciós ülések – amelyeket egyebek között exkluzív BMW Individual Merino teljes bőrkárpit is boríthat – optimális oldaltartást nyújtanak nagy sebességű kanyarvételnél. Az általánosan sportos koncepciót az olyan részletek teszik teljessé, mint a fekete Alcantara tetőkárpit.

KARBON TETŐ.

A BMW intelligens könnyűépítési filozófiájának részeként a tető karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készül a tömeg csökkentése, valamint a jármű súlypontjának alacsonyabbra helyezése érdekében.
Terhelésváltáskor mérséklődik a kerekeket érő erőhatás, ami kanyarvételkor fokozott agilitást és dinamizmust eredményez, emellett a gumik optimálisan vesznek részt a gyorsításokban és a fékezésekben.
A karbon tető markáns formája kiemeli az M dizájnra jellemző, dinamikus vonalakat. A látható CFRP karbonszál-struktúra felfedi a tetőhéj – amelyet a szélvédőhöz hasonlóan különleges ragasztási technológiával rögzítenek a karosszériához – komplex, többrétegű szerkezetét.

M KÜLSŐ TÜKRÖK.

Az aerodinamikailag optimalizált M külső tükrök már hosszú évtizedek óta az M modellek sportos és dinamikus dizájnjának szimbólumai.
A karosszériához dupla szárral csatlakozó tükörházak kiemelik az autó esztétikumát, utalnak a mérnöki precizitásra, többletvonással gazdagítják a karaktert, emellett az oldalnézet kimagaslóan dinamikus és aerodinamikus elemeit képezik.

KEREKEK.

Az alapfelszereltséghez tartozó 19 colos, csillagküllős 344 M könnyűfém keréktárcsák mellett háromféle 20 colos változat is elérhető a BMW M6 Coupéhoz. A választék részét képezi az elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt, duplaküllős 343 M variáns is, amely polírozott vagy matt fekete kivitelben kapható.
Az utóbbi keréktárcsa öt, látványos kialakítású küllője tökéletesen keretezi az M kompozit fékeket, amelyeket versenypályás nyúzópróbának vetnek alá, és amelyeket kék színűre fényezett, M logóval díszített féknyergekkel látnak el. A harmadik alternatívát például az opcionális M versenycsomaghoz tartozó, csiszolt felületű, bikolor kivitelű duplaküllős 601 M változat jelentheti. A hét küllőjével még filigránabbnak tűnő keréktárcsa kiemeli a BMW M6 Coupé erőtől duzzadó megjelenését – az autóét, amely szenvedélyes természetét kendőzetlenül kiáltja világgá a gázpedál legfinomabb érintésére is.

BMW INDIVIDUAL.

Minden egyes részletből visszaköszönő, különleges karakter – ez az igazi exkluzivitás titka. Engedje kifejezésre jutni tökélyre való törekvését a BMW M6 Coupéhoz elérhető BMW Individual felszereltségekkel.

A személyiség kifejezése.

  • BMW Individual külső

    Az igazi karakter lenyűgöző. A BMW Individual Frozen vörös metál fényezésű BMW M6 Coupé igen határozott stílusban bizonyítja ennek igazát. És valóban: ezzel a kivételes fényezéssel Ön tényleg kifejezésre juttathatja személyiségét. A selymesen matt felület ugyanakkor igen exkluzívvá is teszi a megjelenést. A BMW M6 Coupéhoz elérhető további tizenegy BMW Individual fényezés nem kevésbé exkluzív és lenyűgöző. Az egyik jó példa a Briliáns fehér metál, amelynek a többrétegű felviteli eljárás különleges gyöngyházfényt ad.
    Bármelyik BMW Individual fényezést is választja, az fényesen juttatja majd kifejezésre az Ön egyéni stílusát.

  • BMW Individual belső tér

    Teljesítmény, elegancia, meggyőző erő – ezek a jelzők írják le legjobban a BMW Individual felszereltségű új BMW M6 Coupé belső terét. Az egyik különleges kombináció az, amelyik itt látható: lenyűgöző előkelőséget sugárzó Opal fehér színű, BMW Individual Merino teljes bőrkárpit és mély csillogású Zongoralakk fekete belső díszítőelemek. A kontrasztvarrás a részletek iránti figyelmet fejezi ki. Mindez az Antracit színű Alcantara tetőkárpittal együtt olyan belső téri kompozícióvá áll össze, amely a zongora klaviatúrájának színeit idézi. A további négy BMW Individual Merino teljes bőrkárpit mindegyikének – a Platinától a Champagne-on át a Cohiba barnáig – megvan a maga jellegzetes karaktere. A látvány mellett e bőrkárpitok tapintásra is luxus színvonalúak nyílt pórusú felületüknek köszönhetően. A luxus még tovább fokozható a BMW Individual Alcatara tetőkárpit segítségével. A belső tér összhatásának teljessé tételéhez két további BMW Individual kárpit közül választhat – amelyek egyformán lenyűgözőek kidolgozásukat és minőségüket illetően.