MUTASSA AZ UTAT. ÉS ENGEDJE A VILÁGNAK, HOGY KÖVESSE ÖNT.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a BMW M6 Cabrióban.

Mindig egy lépéssel előrébb – a BMW ConnectedDrive széles választékával. A szolgáltatások és alkalmazások minden körülmények között tökéletes hálózati kapcsolatokkal látják el Önt BMW M6 Cabriójában. A felszereltségi csomag segítségével információkhoz, szórakoztató tartalmakhoz, valamint szolgáltatásokhoz juthat hozzá közvetlenül az autóból. Próbálja ki az olyan különlegességeket, mint amilyen például a BMW M Laptimer alkalmazás versenyfunkciói.

BMW M LAPTIMER ALKALMAZÁS.

A BMW M Laptimer applikáció segítségével precízen, kanyarról-kanyarra rögzíthetők, majd később – a vezetési stílus tökéletesítése érdekében – kielemezhetők versenypályán mért adatok. Az alkalmazás a BMW érzékelőinek segítségével gyűjti be a részletes adatokat, majd az eredményeket a központi kijelzőn jeleníti meg. A rendszer az iDrive kontrollerrel vezérelhető. A BMW M Laptimer alkalmazás rendelkezik egy, a GoPro kamerák számára kialakított kezelői felülettel is.


Felvétel közben a BMW M Laptimer applikáció mutatja a GPS-pozíciót, a sebességet, a hosszanti gyorsulást, az oldalirányú gyorsulást (G-erő), a köridőket, valamint a meghatározott sebességig (például 0-ról 100 km/órára) való gyorsulás idejét. A jármű felszereltségétől és modellévétől függően a mért tényezők sora felölelheti a gázpedál pozícióját, a kormányzási szöget, a lassulás mértékét, a fordulatszámokat, a sebességfokozatokat, valamint a fogyasztást is.


A rögzített információk snapshotként megoszthatók a közösségi médián, az elmentett adatok pedig e-mailben továbbíthatók.

VÉSZHÍVÁS.

Az intelligens vészhívás funkció gyors, célzott asszisztenciát, valamint jól képzett csapatot biztosít Önnek a nap 24 órájában – saját anyanyelvén, még akkor is, ha külföldön tartózkodik. Amennyiben olyan baleset történik, amelynek során aktiválódnak a légzsákok vagy az övfeszítők, akkor az intelligens vészhívás funkció automatikusan működésbe lép. Az olyan fontos részleteket, amelyek például az autó pontos helyzetére, a baleset súlyosságára és az autóban ülők lehetséges sérülésére vonatkoznak, a rendszer a járműbe beépített SIM-kártya segítségével továbbítja a BMW ügyfélszolgálathoz – vagyis mindez külön mobiltelefon használata nélkül történik. A BMW ügyfélszolgálat ezután tájékoztatja a legközelebbi mentőbázist, és asszisztenciát biztosít egészen addig, ameddig a mentőcsapat meg nem érkezik a helyszínre. A vészhívás manuálisan is kezdeményezhető például akkor, ha egy másik közlekedő szorul segítségre.